Η οδήγηση

Σχεδιάσαμε το ASX ως καθημερινό αυτοκίνητο. Είναι εύκολο στην οδήγηση και η τετρακίνηση σημαίνει ότι είναι έτοιμο για κάποιες εκτός δρόμου προκλήσεις.

 

 

Σύστημα Auto Stop & Go (AS&G)

Μειώστε τους ρύπους και τις εκπομπές καυσίμων

Το σύστημα Auto Stop & Go σβήνει τον κινητήρα κατά τις στάσεις κυκλοφορίας, μειώνοντας τους ρύπους καυσίμων και τις εκπομπές CO2 χωρίς να διακόπτει τα ηλεκτρονικά συστήματα. Ο κινητήρας επανεκκινεί αμέσως, οπότε δεν μένετε ποτέ σε αναμονή.

Είσοδος χωρίς κλειδί

Ανοίξτε το αυτοκίνητο ενώ απλά στέκεστε δίπλα του

Κρατήστε τα κλειδιά σας καλά κρυμμένα στην τσέπη ή την τσάντα σας. Ξεκλειδώστε και ξεκινήστε το αυτοκίνητο απλά έχοντας τα κλειδιά κοντά.

Υψηλή θέση οδήγησης

Δείτε περισσότερα στο δρόμο μπροστά σας

Το ASX διαθέτει ανυψωμένη θέση οδήγησης. Η δυνατότητα να βλέπετε περισσότερα στο δρόμο μπροστά σας, σάς δίνει περισσότερο χρόνο για να αντιδράσετε σε πιθανούς κινδύνους.

Δυνατότητα SUV

Τα σαμαράκια ταχύτητας δεν αποτελούν πια εμπόδιο

Η υψηλή απόσταση από το έδαφος σημαίνει ότι οι υπερχειλίσεις νερών, τα σαμαράκια ταχύτητας ή οι λακκούβες είναι πλέον λιγότερο ανησυχητικά. Δεν είναι όμως υπερβολικά ψηλό - η είσοδος – έξοδος στο αυτοκίνητο παραμένει εύκολη.

Ευφυής κίνηση

Ανακαλύψτε την ευφυή κίνηση

Οι κινητήρες μας είναι αποτέλεσμα 100 χρόνων ανάπτυξης και καινοτομίας. Προσφέρουν εξαιρετική απόδοση, χαμηλές εκπομπές ρύπων, χαμηλή κατανάλωση και εγγύηση 5 ετών /  100,000 χλμ.

Cruise Control

Ευκολότερη οδήγηση σε μεγάλες αποστάσεις

Η ρύθμιση της μέγιστης ταχύτητας του αυτοκινήτου μπορεί να είναι χρήσιμη για την οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο ή για μεγάλα ταξίδια. Μπορεί επίσης να βελτιώσει την άνεση σας επειδή σας επιτρέπει να αλλάξετε τη θέση σας με ασφάλεια.

asx

Για να εξερευνήστε το εξωτερικό του ASX πιο λεπτομερώς, μεταβείτε στο Εξωτερικό