Εξωτερικό

Από το ξεχωριστό του μπροστινό μέρος ως τις αεροδυναμικές πλευρές και τις ζάντες αλουμινίου, το ASX έχει σχεδιαστεί για να εντυπωσιάζει. Γιατί να χάνεστε στο πλήθος, όταν μπορείτε να ξεχωρίζετε μέσα σε αυτό;

Σμιλεμένο αμάξωμα

Ευκολότερος χειρισμός

Το σχήμα του καπό καθιστά ευκολότερο τον προσδιορισμό των γωνιών του αυτοκινήτου. Τα νεύρα κατά μήκος της πλευράς και η πίσω αεροτομή ενισχύουν την αεροδυναμική και προσθέτουν στην εξωτερική γοητεία του ASX.

Κεραία τύπου πτερυγίου

Μείνετε συνδεδεμένοι εν κινήσει

Σε αντίθεση με την παραδοσιακή κεραία, η κεραία Shark Fin επιτρέπει στο αυτοκίνητο να συλλέγει δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, σήματα δορυφορικού ραδιοφώνου και σήματα GPS ώστε να μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι εν κινήσει. Επιπλέον, είναι πιο αεροδυναμική και λιγότερο επιρρεπής σε βλάβες και βανδαλισμούς.

Εξωτερικοί καθρέπτες με φλας

Προειδοποιήστε τους άλλους οδηγούς για την προσπέραση

Οι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες διαθέτουν λειτουργία αναδίπλωσης ώστε να διατηρούνται σε ασφαλή θέση όταν το όχημα είναι σταθμευμένο και φλας για να ειδοποιούν τους δικυκλιστές και τους πεζούς όταν στρίβετε.

Φώτα Follow me Home

Δεν χρειάζεται πλέον να ανοίγετε την εξώπορτά σας στο σκοτάδι

Οι προβολείς παραμένουν ενεργοί για λίγο περισσότερο μετά την έξοδο από το αυτοκίνητο. Έτσι δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε αν σας πέσουν ξανά τα κλειδιά της εξώπορτάς σας.

asx

Για να εξερευνήστε το εσωτερικό του ASX πιο λεπτομερώς, μεταβείτε στο Εσωτερικό