Εσωτερικό

Θέλαμε το ASX να είναι πραγματικά πρακτικό. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι πέντε ενήλικες, υπάρχει άφθονος χώρος αποσκευών και αποθηκευτικός χώρος και συνοδεύεται από μερικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά στο  βασικό εξοπλισμό.

Χώρος αποσκευών

Έτοιμο να μεταφέρει τα πάντα

Στα 406 λίτρα *, το ASX έχει ένα από τα μεγαλύτερα πορτ-μπαγκάζ στην κατηγορία του και το εξαιρετικά ευρύ άνοιγμα καθιστά εύκολο το φόρτωμα. Στην καμπίνα, τα πίσω καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν για να δοθεί προτεραιότητα στο φορτίο και στο πίσω κάθισμα υπάρχει άνοιγμα για αντικείμενα μεγαλύτερου μήκους όπως πέδιλα σκι ή καλάμια ψαρέματος.

*περιλαμβάνει  επιπλέον 13 λίτρων κάτω από το δάπεδο του χώρου αποσκευών (με κιτ επισκευής ελαστικών).

Σύστημα ήχου Smartphone Link Display (SDA)

Σύστημα ήχου Smartphone Link Display (SDA)

Το σύστημα ήχου Smartphone Link Display σας επιτρέπει να ενσωματώσετε απλά τη συσκευή σας χρησιμοποιώντας το Android Auto ή το Apple CarPlay. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Spotify, τους Χάρτες Google* και τις άλλες αγαπημένες σας εφαρμογές, και ακόμη να χειρίζεστε τις εφαρμογές με φωνητικό έλεγχο. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιείτε κλήσεις και να ελέγχετε τα φωνητικά μηνύματα hands-free, ώστε να μπορείτε να παραμείνετε επικεντρωμένοι στο δρόμο καθ 'όλη τη διάρκεια.

Σχεδίαση καθίσματος

Άνετα σε κάθε ταξίδι

Τα καθίσματα έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη στήριξη πλάτης με άπλετο χώρο για το κεφάλι και τα πόδια. 

Χειριστήρια τιμονιού

Όλα όσα χρειάζεστε, στα χέρια σας

Όλα τα αγαπημένα σας μέσα, όπως το ραδιόφωνο FM, το ψηφιακό ραδιόφωνο DAB ή το smartphone σας, μπορούν εύκολα να επιλεγούν και να ελεγχθούν από το τιμόνι, ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να απομακρύνετε τα μάτια σας από το δρόμο.

Οθόνη πολλαπλών πληροφοριών

Σημαντικές πληροφορίες με μια ματιά

Η προβολή πολλαπλών πληροφοριών από το ταχύμετρο προσφέρει χρήσιμα στατιστικά στοιχεία για τη διαδρομή, όπως η οικονομία καυσίμου, εξωτερική θερμοκρασία και πολλά άλλα.

Αποθηκευτικοί χώροι στο αυτοκίνητο

Μια θέση για όλα σας τα πράγματα

Οι τσέπες των μπροστινών θυρών διαθέτουν θήκες για τα ποτά σας και υπάρχουν ποτηροθήκες μπροστινών καθισμάτων στην κονσόλα δαπέδου. Έχουμε προσθέσει επίσης δύο υποδοχές αξεσουάρ, ώστε να μπορείτε να τροφοδοτείτε τα αγαπημένα σας αξεσουάρ όποτε τα χρειάζεστε.

asx

Για να εξερευνήστε την ασφάλεια του ASX πιο λεπτομερώς, μεταβείτε στην Ασφάλεια