Αυτονομία

Η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία επιτρέπει την κάλυψη 45 χιλιομέτρων σε πλήρως ηλεκτρική λειτουργία. Προσθέστε τον κινητήρα 2,4 λίτρων στον υπολογισμό σας και η συνδυασμένη αυτονομία ξεπερνά τα 644 χιλιόμετρα. Και με τη δυνατότητα αποθήκευσης της κινητικής ενέργειας μέσω του αναγεννητικού συστήματος πέδησης, στη διάθεσή σας βρίσκονται τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης, χωρίς να σας απασχολεί η πιθανότητα εξάντλησης της ενέργειας.

Αυτονομία PHEV

Μεγαλύτερη αυτονομία από κάθε άλλο PHEV που υπάρχει στην αγορά

Χαλαρώστε. Σας περιμένει μια υπέροχη εμπειρία οδήγησης. Και τι γίνεται με το άγχος της αυτονομίας; Εξαφανίζεται πιο γρήγορα από τα χιλιόμετρα της διαδρομής. Ανακαλύψτε πόσο μακριά μπορεί να σας ταξιδέψει η αυτονομία του αυτοκινήτου.

Πηγαίνοντας στο αεροδρόμιο

Το Ελευθέριος Βενιζέλος βρίσκεται 41 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας μέσω της Αττικής οδού. Μπορείτε να καλύψετε ηλεκτρικά αυτή την απόσταση, με μια μόλις φόρτιση της μπαταρίας*.

Στις όχθες του Δούναβη

Το Βελιγράδι βρίσκεται 632 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η πρωτεύουσα της Σερβίας είναι μια πραγματικά, πολύ όμορφη πόλη. Η αυτονομία του ECLIPSE CROSS PHEV αρκεί για να καλύψετε εύκολα αυτή την απόσταση*.

Ένα Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη απέχει από την Αθήνα περίπου 500χλμ. Είναι κτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές του κέδρινου λόφου στο μυχό του Θερμαϊκού κόλπου. Για ένα ταξίδι μετ’ επιστροφής θα χρειαστείτε μια στάση ανεφοδιασμού για καύσιμα και μια πλήρη επαναφόρτιση της μπαταρίας. Και με τα δεκάδες σημεία φόρτισης που βρίσκονται στο οδικό δίκτυο το ταξίδι ποτέ δεν ήταν ευκολότερο.

*Η κατανάλωση καυσίμου και η απόσταση EV διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον χρήσης του οχήματος (καιρικά φαινόμενα, κυκλοφορία οχημάτων κ.λπ.), το στυλ οδήγησης (εκκίνηση/επιβράδυνση, υψηλή ταχύτητα κ.λπ.), καθώς και τη χρήση του κλιματιστικού. 

ECLIPSE CROSS PHEV

Για να μάθετε πόσο εύκολο είναι να φορτίσετε το Eclipse Cross PHEV, ανατρέξτε στην ενότητα Φόρτισης.