Η οδήγηση

Το Eclipse Cross έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει την απόλυτη οδηγική εμπειρία. Ο κινητήρας Direct Injection Turbo προσφέρει ισχυρή απόδοση και το S-AWC (Super All Wheel Control) προσφέρει καλύτερη σταθερότητα και στροφές.
eclipse cross
Ενεργός έλεγχος εκτροπής 2WD (AYC)

Καλύτερο κράτημα

Η λειτουργία πέδησης Ενεργού ελέγχου εκτροπής (Active Yaw Control) βελτιώνει τις στροφές βελτιστοποιώντας τη δύναμη του μπροστινού φρένου. Αυτό σας επιτρέπει να βρείτε την τέλεια γραμμή οδήγησης κάθε φορά. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σύστημα AYC μέσω μιας οθόνης στο ταμπλό σας.
Head up Display (HUD) + Χειριστήριο αφής

Μείνετε ενημερωμένοι

Το σύστημα HUD εμφανίζει έγχρωμες πληροφορίες του οχήματος ακριβώς πάνω από τον πίνακα οργάνων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κρατήσετε τα μάτια σας στο δρόμο και να λάβετε ειδοποιήσεις όπως η ταχύτητα του αυτοκινήτου ή αν η πόρτα είναι ανοιχτή. Συνδέεται επίσης με το Χειριστήριο αφής, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τα επίπεδα ήχου και πολλά άλλα.
eclipse cross

Σύστημα αυτόματης διακοπής και μετάβασης (AS&G)

Μειώστε τους ρύπους και τις εκπομπές καυσίμων

Το σύστημα Auto Stop & Go σβήνει τον κινητήρα κατά τις στάσεις κυκλοφορίας, μειώνοντας τους ρύπους καυσίμων και τις εκπομπές CO2 χωρίς να διακόπτει τα ηλεκτρονικά συστήματα. Ο κινητήρας επανεκκινεί αμέσως, οπότε δεν μένετε ποτέ σε αναμονή.
Κινητήρας άμεσου ψεκασμού Turbo

Ανταπόκριση και οικονομία

Ο νέου σχεδιασμού κινητήρας άμεσου ψεκασμού 1.5L Turbocharger δημιουργεί απίστευτη ισχύ και εντυπωσιακή εξοικονόμηση καυσίμου. Έτσι, όταν ζητάτε επιτάχυνση, ανταποκρίνεται γρήγορα (0-100 km/h σε περίπου 10 δευτερόλεπτα).
multi around monitor
Multi Around Monitor

Η στάθμευση στην πόλη μόλις έγινε ευκολότερη

Οι δύσκολοι ελιγμοί μόλις έγιναν ευκολότεροι. Οι κάμερες που είναι τοποθετημένες στο μπροστινό, πίσω και πλευρικό μέρος του οχήματος (συμπεριλαμβανομένης της κάμερας υπερευρυγώνιας απεικόνισης) σας δείχνουν τι βρίσκεται στα τυφλά σας σημεία και σας βοηθούν να σταθμεύετε πιο εύκολα. Σας βοηθά επίσης να ανιχνεύσετε αν ένα όχημα ή ένας πεζός διασχίζει το χώρο πίσω από το αυτοκίνητο.

S-AWC (Super All Wheel Control)

Ακρίβεια στις στροφές και σταθερότητα

Αυτό το προηγμένο, πλήρως τετρακίνητο σύστημα ελέγχου διαχειρίζεται τις δυνάμεις οδήγησης και πέδησης και στους τέσσερις τροχούς. Το αποτέλεσμα είναι η αυξημένη ισχύς κίνησης, η καλύτερη απόδοση σε στροφές και η καλύτερη σταθερότητα του οχήματος υπό οποιεσδήποτε συνθήκες οδήγησης. Προκειμένου να βελτιωθεί περαιτέρω η ακρίβεια στροφής, η σταθερότητα ευθείας πορείας και η ευελιξία, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των λειτουργιών AUTO, SNOW ή GRAVEL ανάλογα με τις συνθήκες του δρόμου. 

Ενεργός έλεγχος σταθερότητας (ASC)

Ακόμη και αν εσείς είστε ασταθείς, το αυτοκίνητο δεν θα είναι


Εάν οι τροχοί χάσουν την πρόσφυση τους σε ολισθηρές επιφάνειες ή κατά τη στροφή, το ASC θα ρυθμίσει αυτόματα την ισχύ του κινητήρα και θα ασκήσει δύναμη πέδησης στους κατάλληλους τροχούς για να διατηρήσει τον έλεγχο και να αποτρέψει την ολίσθηση.
eclipse cross
Για να εξερευνήστε το εξωτερικό του Eclipse Cross πιο λεπτομερώς, μεταβείτε στο Εξωτερικό