Εξωτερικό

Το Eclipse Cross σηματοδοτεί την αυγή των νέων σχεδιαστικών εξελίξεων. Εξωθούμε τα όρια και ποτέ δεν θέτουμε συμβιβασμούς στην ποιότητα, για να κατασκευάσουμε το τέλειο crossover για την πόλη.
eclipse cross

Dynamic Shield

Συνδυασμός προστασίας και απόδοσης

Το χαρακτηριστικό μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου ονομάζεται «Dynamic Shield». Δεν πλαισιώνει μόνο το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου με εντυπωσιακές γραμμές, καθιστά το όχημα πιο εξορθολογισμένο.
Σμιλεμένο αμάξωμα

Γλιστρήστε στα δρομάκια της πόλης

Το αεροδυναμικό σχήμα και οι έντονες γραμμές όχι μόνο ενισχύουν την εμφάνιση του Eclipse Cross, αλλά και επιτρέπουν να κινείται κομψά τόσο μέσα στους δρόμους της πόλης όσο και έξω από αυτή.
Διπλό παράθυρο πίσω πόρτας

Καθαρή θέα πίσω χώρου

Παρόλο που το Eclipse Cross έχει απότομης κλίσης πίσω παρμπρίζ, συνεχίζει να προσφέρει καθαρή θέα του πίσω χώρου χάρη στο μοναδικό διπλό παράθυρο πίσω πόρτας. Επίσης τα πίσω προσκέφαλα δεν εμποδίζουν, επειδή έχουν σχεδιαστεί ειδικά ώστε να έχουν χαμηλό προφίλ, ενώ παράλληλα παρέχουν άνετη στήριξη της κεφαλής.

Νέο χρώμα Red Diamond

Δημιουργήσαμε το δικό μας χρώμα

Το Eclipse Cross διατίθεται σε μια σειρά από δυναμικά χρώματα, όπως το Red Diamond που έχει μεταλλικό φινίρισμα. Ή γιατί να μην επιλέξετε ακόμη ένα περλέ φινίρισμα, το οποία αλλάζει ανάλογα με τη γωνία που το κοιτάζετε;
eclipse cross
Για να εξερευνήστε το εσωτερικό του Eclipse Cross πιο λεπτομερώς, μεταβείτε στο Εσωτερικό