Εξωτερικό

Το Eclipse Cross του 2020 σηματοδοτεί την αυγή νέων σχεδιαστικών αναβαθμίσεων. Ωθούμε τα όρια και δεν κάνουμε κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα, δημιουργώντας το τέλειο crossover.

Dynamic Shield

Ένας συνδυασμός προστασίας και απόδοσης

Το μυώδες μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου ενσωματώνει τη σχεδιαστική ταυτότητα Dynamic Shield η οποία συμβάλλει στην μοναδική εμφάνιση, αλλά κυρίως στην μεγαλύτερη προστασία των επιβατών και των πεζών. 

Εξαιρετικής σχεδίασης αμάξωμα

Ελιχθείτε στους δρόμους της πόλης

Το εξαιρετικά μορφοποιημένο σχήμα του Eclipse Cross δίνει την εντύπωση αθλητή που βρίσκεται στην εκκίνηση, έτοιμος να εκτοξευτεί προς τη νίκη. Το σχήμα διπλής φούσκας στην οροφή παρέχει περισσότερο ύψος στον εσωτερικό χώρο, για τους επιβάτες των πίσω καθισμάτων.

Διπλό παράθυρο πίσω πόρτας

Μια καθαρή εικόνα πίσω από το αυτοκίνητο

Η απότομη κλίση της πίσω πόρτας βελτιώνει την αεροδυναμική και δίνει έμφαση στη σπορ αίσθηση. Μεγαλώνει επίσης το χώρο αποσκευών, παρέχοντας αρκετό χώρο για τη μεταφορά ενός σπορ ποδηλάτου. Τα πίσω προσκέφαλα δεν θα σταθούν εμπόδιο, αφού έχουν σχεδιαστεί ειδικά με χαμηλό προφίλ, χωρίς να επηρεάζεται στο ελάχιστο η άνεση και η υποστήριξη του κεφαλιού των επιβατών.

Ηλεκτρική Πανοραμική Ηλιοροφή

Μην χάσετε το παραμικρό από τη θέα

Η πανοραμική ηλιοροφή προσφέρει πιο ελαφριά αίσθηση ευρυχωρίας και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τη θέα και να μην χάνετε καμία όμορφη σκηνή από την περιπέτειά σας. Διαθέτει ενσωματωμένη ηλεκτρική κουρτίνα για χρήση μετά από τη δύση του ηλίου.

Νέο χρώμα Red Diamond

Ένα πιο πλούσιο, βαθύ κόκκινο

Το νέο μοντέλο Eclipse Cross είναι διαθέσιμο σε μια σειρά από δυναμικά χρώματα. Περιλαμβάνεται το νέο 6 στρώσεων Red Diamond, το οποίο διαθέτει πλουσιότερο και βαθύτερο φινίρισμα. 

Προηγμένης τεχνολογίας προβολείς LED

Καλύτερα φώτα, μπροστά και πίσω

Μπροστά έχουν τοποθετηθεί υψηλής απόδοσης προβολείς LED, φώτα πορείας και φώτα ομίχλης. Το έντονο λευκό φως τους, παρέχει μέγιστη φωτεινότητα. Πίσω, τα πιο ψηλά τοποθετημένα φώτα και το επίσης ψηλά τοποθετημένο στοπ, παρέχουν καλύτερη ορατότητα στους οδηγούς των αυτοκινήτων που ακολουθούν.

Περιορισμένη έκδοση

Σπέσιαλ αισθητικές πινελιές

Αν θέλετε να κερδίζετε τις εντυπώσεις, υπάρχει ένα σπέσιαλ πακέτο που μπορείτε να επιλέξετε. Περιλαμβάνει μαύρους τροχούς 18 ιντσών από κράμα αλουμινίου, μαύρη μπροστινή γρίλια, καθρέπτες θυρών και άλλες μαύρες λεπτομέρειες, όπως ποδιές και διακοσμητικά θυρών. Και στο εσωτερικό, θα έχετε μαύρη επένδυση οροφής και αλουμινένια πεντάλ σε στυλ F-1.

Για να εξερευνήσετε το εσωτερικό του Eclipse Cross με περισσότερη λεπτομέρεια, μεταβείτε στην ενότητα “Εσωτερικό”