Εσωτερικό

Κάθε λεπτομέρεια του Eclipse Cross έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να τονίσει την άνεση και για να σας κρατήσει σε πλήρη σύνδεση.

Οριζόντιος άξονας

Ένα εσωτερικό που σχεδιάστηκε για εσάς

Η σχεδίαση του Eclipse Cross είναι βασισμένη στην ιδέα ενός οριζόντιου άξονα, η οποία προσφέρει ένα πολύ βελτιωμένο εσωτερικό. Αυτό σημαίνει ότι ο πίνακας οργάνων σχεδιάστηκε με πιο οριζόντιας θέσης όργανα, ώστε όλες οι λειτουργίες του να είναι σε κοντινή απόσταση και να σας επιτρέπουν να διατηρείτε την προσοχή σας  στο δρόμο. 

Διακριτικός φωτισμός LED

Ήπιος εσωτερικός φωτισμός

Για περαιτέρω βελτίωση της καμπίνας, προσθέσαμε φωτισμό LED στις επενδύσεις και τα χερούλια των μπροστινών θυρών και χρησιμοποιήσαμε πιο παχύ ηχομονωτικό υλικό.

Στυλιστικές πινελιές στο εσωτερικό

Έμφαση στη λεπτομέρεια

Επειδή πιστεύουμε ότι οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές, το κομψό μαύρο εσωτερικό περιλαμβάνει πολλές πρακτικές πινελιές, όπως είναι οι βάσεις μπουκαλιών στις πόρτες, η διπλή βάση ποτηριών στην κεντρική κονσόλα, η πρίζα φόρτισης USB και η θήκη για κινητό τηλέφωνο. 

Ευέλικτα καθίσματα

Μεγάλοι χώροι για ένα coupé

Υπάρχει άφθονος διαθέσιμος χώρος στο Eclipse Cross για πέντε ενήλικες. Τα καθίσματα έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη υποστήριξη της πλάτης και παρέχουν μεγάλο χώρο για τα πόδια των επιβατών. Τα πίσω καθίσματα διαθέτουν μηχανισμό αναδίπλωσης για περισσότερη άνεση. Στην όρθια θέση, υπάρχει στη διάθεσή σας ένας εντυπωσιακός χώρος αποσκευών που φτάνει στα 374 λίτρα. Μετακινείστε τα καθίσματα πιο πίσω, δημιουργώντας μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια των επιβατών ή μετακινείστε τα μπροστά και αναδιπλώστε τα, για μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.

Ηχοσύστημα Rockford Fosgate®

Ένα κορυφαίο ηχοσύστημα

Το Eclipse Cross διαθέτει ένα κορυφαίο ηχοσύστημα της Rockford Fosgate®, τον παγκόσμιο ηγέτη στην τεχνολογία ήχου. Με εννέα ηχεία και ένα subwoofer, μπορείτε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική, με ήχο που ανταγωνίζεται το Hi-Fi σύστημά σας.

Smartphone Linked Display Audio (SDA)

Επεκτείνετε τον κόσμο σας

Η οθόνη του ηχοσυστήματος συνδέεται με smartphone και σας επιτρέπει να συνδέσετε τη συσκευή σας. Android Auto™: Συνδέοντας το Android™ Smartphone σας στο SDA, μπορείτε να χειρίζεστε τις αγαπημένες σας εφαρμογές, μέσω φωνητικών εντολών, που επιτρέπουν να μην αποσπάτε την προσοχή σας από την οδήγηση. Apple CarPlay: Συνδέοντας το iPhone σας στο SDA μπορείτε εύκολα να χειρίζεστε χάρτες, μουσική, τηλεφωνικές κλήσεις, μηνύματα και ακόμη περισσότερες λειτουργίες μέσω του Siri. Το SDA σας βοηθά να χρησιμοποιείτε όπως θέλετε το iPhone σας, ακόμη και οδηγώντας το αυτοκίνητο. 

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαθέσιμη τεχνολογία προστασίας του Eclipse Cross, μεταβείτε στην ενότητα “Ασφάλεια”