Εσωτερικό

Κάθε λεπτομέρεια στο Eclipse Cross έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει την άνεση και να σας κρατήσει άνετα συνδεδεμένους.
Οριζόντιος άξονας

Ένα εσωτερικό σχεδιασμένο γύρω σας

Κατασκευάσαμε το Eclipse Cross χρησιμοποιώντας την ιδέα του οριζόντιου άξονα για ένα βελτιωμένο εσωτερικό. Αυτό σημαίνει ότι το ταμπλό έχει σχεδιαστεί με έναν πιο οριζόντια τοποθετημένο πίνακα οργάνων, οπότε όλα είναι εύκολα προσβάσιμα και μπορείτε να εστιάσετε περισσότερο στο δρόμο μπροστά σας.
Αναπαυτικά Καθίσματα

Απολαύστε άνεση

Στο Eclipse Cross υπάρχει αρκετός χώρος για πέντε ενήλικες. Τα καθίσματα είναι σχεδιασμένα για μέγιστη στήριξη πλάτης και υπάρχει αρκετός χώρος για τα πόδια. Τα πίσω καθίσματα μπορούν να ολισθήσουν ή να αναδιπλωθούν τελείως παρέχοντας ακόμα περισσότερο χώρο αποσκευών.

Ηχοσύστημα Rockford Fosgate®

Ένα ανώτερο σύστημα ήχου

Το Eclipse Cross προσφέρει ένα κορυφαίο ηχοσύστημα από την Rockford Fosgate®, παγκόσμιο ηγέτη στην καινοτομία ήχου. Με εννέα ηχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός subwoofer, μπορείτε να ακούσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια με έναν πλούσιο ήχο που ανταγωνίζεται το σύστημα Hi-Fi σας.
SDA
Σύστημα ήχου Smartphone Link Display (SDA)

Επεκτείνετε τον κόσμο σας

Το σύστημα ήχου Smartphone Link Display σας επιτρέπει να ενσωματώσετε απλά τη συσκευή σας χρησιμοποιώντας το Android Auto ή το Apple CarPlay. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Spotify, τους Χάρτες Google και τις άλλες αγαπημένες σας εφαρμογές, και ακόμη να χειρίζεστε τις εφαρμογές με φωνητικό έλεγχο. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιείτε κλήσεις και να ελέγχετε τα φωνητικά μηνύματα hands-free, ώστε να μπορείτε να παραμείνετε επικεντρωμένοι στο δρόμο καθ 'όλη τη διάρκεια.
Πανοραμική ηλιοροφή

Για να μην χάνετε τη θέα

Απολαύστε τις μαγευτικές εικόνες. Η πανοραμική οροφή δίνει στο αυτοκίνητο αίσθηση περισσότερης φωτεινότητας και χώρου, ενώ υπάρχει ακόμα και ένα ενσωματωμένο ηλεκτρικό σκίαστρο για όταν βγαίνει ο ήλιος.
eclipse cross
Για να εξερευνήστε την ασφάλεια του Eclipse Cross πιο λεπτομερώς, μεταβείτε στην Ασφάλεια