Η οδήγηση

Νιώστε την δύναμη. Νιώστε το χειρισμό. Νιώστε ένα νέο επίπεδο άνεσης σε μια εντελώς νέα κατηγορία οχημάτων. Το L200 θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε για τη μετακίνησή σας.
Στιβαρός χειρισμός σε όλες τις συνθήκες

Σύστημα Super Select 4WD-II

Στιβαρός χειρισμός σε όλες τις συνθήκες

Το L200 είναι κατασκευασμένο για μέγιστη ευστάθεια και πρόσφυση. Διαθέτει το σύστημα Super Select 4WD-II, ώστε να είστε έτοιμοι για οτιδήποτε. Χρησιμοποιήστε τον επιλογέα τρόπου οδήγησης για εύκολη εναλλαγή μεταξύ της ρύθμισης 2WD και των ρυθμίσεων 4WD ενώ βρίσκεστε σε κίνηση, σε ταχύτητες μέχρι 100 χιλιόμετρα/ ώρα. Όταν η διαδρομή γίνεται ιδιαίτερα τραχιά, κλειδώστε το κεντρικό διαφορικό χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις 4HLc και 4LLc. Σημειώστε: το όχημα πρέπει να είναι ακίνητο για εναλλαγή μεταξύ των ρυθμίσεων 4HLc και 4LLc.
Εμπιστοσύνη σε κάθε επιφάνεια

Κινηθείτε πάνω, γύρω ή μέσα

Επειδή οι προκλήσεις έρχονται σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη, το L200 έχει σχεδιαστεί για να ανεβαίνει, να περνάει πάνω, γύρω και μέσα από το πιο σκληρό έδαφος.
Κορυφαίος κύκλος στροφής

Γρήγορος, αξιόπιστος χειρισμός

Στα 5,9 μέτρα, το L200 έχει τον πιο κλειστό κύκλο στροφής από κάθε pickup παρόμοιου μεγέθους. Όταν πρόκειται για ελιγμούς ή για στροφή στο δρόμο, είναι πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Ελαφρύς κινητήρας Turbo ντίζελ 2,4 λίτρων

Ισχυρή απόδοση

Χάρη σε ένα ελαφρύ μπλοκ κινητήρα από αλουμίνιο και σύστημα άμεσου ψεκασμού, ο κινητήρας αυτός προσφέρει αξιοσημείωτη οικονομία καυσίμου, χαμηλές εκπομπές CO2 και την εξαιρετική ροπή που χρειάζεστε τόσο για την εργασία όσο και για τη διασκέδαση.
Αυτόματο κιβώτιο 5 ταχυτήτων

Ομαλή μετάβαση στη λειτουργία Sport

Απολαύστε την οδήγηση χωρίς να θυσιάζετε την απόκριση με το αυτόματο κιβώτιο 5 ταχυτήτων με ομαλή αλλαγή ταχυτήτων. Η λειτουργία Sport σας επιτρέπει να ανεβάζετε ή να κατεβάζετε ταχύτητα για μια πιο σπορ, χειροκίνητη εμπειρία οδήγησης.
Μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων

Αλλαγές ταχυτήτων σαν επιβατικό

Αν επιλέξετε το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, διαθέτετε έξι ταχύτητες για τον απόλυτο έλεγχο σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Ο συμπαγής μοχλός ταχυτήτων σε συνδυασμό με τον έλεγχο του ελαφρού συμπλέκτη διευκολύνει την ομαλή και εύκολη λειτουργία.
Μοχλοί - πτερύγια αλλαγής ταχυτήτων

Αλλάξτε ταχύτητα από το τιμόνι

Οι σπορ μοχλοί αλλαγής ταχυτήτων σας επιτρέπουν να αλλάζετε ταχύτητες με ένα μόνο πάτημα. Έτσι, δεν χρειάζεται να πάρετε το χέρι σας από το τιμόνι.
Σύστημα αυτόματης διακοπής και μετάβασης (AS&G)

Μειώστε τους ρύπους και τις εκπομπές καυσαερίων

Το σύστημα Auto Stop & Go σβήνει τον κινητήρα κατά τις στάσεις κυκλοφορίας, μειώνοντας τους ρύπους καυσίμων και τις εκπομπές CO2 χωρίς να διακόπτει τα ηλεκτρονικά συστήματα. Ο κινητήρας επανεκκινεί αμέσως, οπότε δεν μένετε ποτέ σε αναμονή.
L200
Για να εξερευνήστε το εξωτερικό του L200 πιο λεπτομερώς, μεταβείτε στο Εξωτερικό