Η οδήγηση

Διατηρείστε τον απόλυτο έλεγχο, όπου κι αν βρεθείτε. Λασπωμένα εδάφη; Ολισθηρό χιόνι; Βραχώδεις βουνοπλαγιές; Το L200 θα ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση.

Super Select 4WD-II System

Κορυφαίο κράτημα σε όλες τις συνθήκες

Το L200 θα ανταπεξέλθει σε κάθε έδαφος, χάρη στη μετάδοση Super Select 4WD-II. Ένα τεχνολογικά προηγμένο σύστημα τετρακίνησης που ελέγχει και την ισχύ και την πέδηση σε κάθε τροχό, παρέχοντας μέγιστη σταθερότητα και πρόσφυση σε κάθε έδαφος.  

Ένας περιστροφικός επιλογέας στην κεντρική κονσόλα σας επιτρέπει να αλλάξετε ρυθμίσεις. Επιλέξτε μεταξύ 2H για κανονικές συνθήκες και 4H για σκληρά εδάφη. Όταν τα πράγματα ζορίσουν ή θελήσετε να οδηγήσετε εκτός δρόμου, σταματήστε το όχημα και αλλάξτε τη ρύθμιση σε 4HLc ή 4LLc.

Off-Road Mode

Υψηλότερη πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες οδήγησης

Ενισχύστε την εκτός δρόμου πρόσφυση του L200 ακόμη περισσότερο, με τις λειτουργίες  off-road. Απλά πατήστε τον διακόπτη μέχρι να εμφανιστεί η επιθυμητή λειτουργία στην οθόνη πολλαπλών πληροφοριών. Επιλέξτε μεταξύ των ρυθμίσεων Gravel (χαλίκι), Mud/snow (λάσπη/χιόνι), Sand (άμμος) και Rock* (πέτρα). 

Hill Descent Control

Νοιώστε αυτοπεποίθηση στις απότομες κατηφόρες

Οι απότομες απαιτητικές κατηφόρες σας προκαλούν ανασφάλεια; Χρησιμοποιήστε το σύστημα Hill Descent Control (ο διακόπτης είναι κάτω από τον επιλογέα 4WD). Το L200 θα ενεργοποιήσει αυτόματα τα φρένα για να διατηρηθεί η τρέχουσα ταχύτητα. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε τη δυνατότητα να επικεντρωθείτε στον χειρισμό του τιμονιού, χωρίς να πρέπει να πατάτε το πεντάλ του φρένου. 

Μεγάλα μπροστινά δισκόφρενα

Βελτιωμένη απόδοση του συστήματος πέδησης

Τα μοντέλα με τροχούς 18 ιντσών είναι εφοδιασμένα με μεγαλύτερα μπροστινά αεριζόμενα δισκόφρενα, τα οποία παρέχουν καλύτερη απόδοση του συστήματος πέδησης. Αποτελούν ένα ακόμη χαρακτηριστικό του νέου μοντέλου L200 που παρέχει σιγουριά σε κάθε δυσκολία που θα παρουσιαστεί στο δρόμο σας. 

Αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων

Απολαυστική οδήγηση με Sport Mode

Απολαύστε την οδήγηση χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση, με το νέο αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων. Επιλέξτε το Sport Mode, για μια πιο σπορ-χειροκίνητη εμπειρία οδήγησης. 

Μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων

Αλλαγή ταχυτήτων στα πρότυπα ενός επιβατικού αυτοκινήτου

Αν επιλέξετε το μηχανικό κιβώτιο, θα έχετε στη διάθεσή σας έξι ταχύτητες που παρέχουν απόλυτο έλεγχο σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Η ομαλή αλλαγή ταχυτήτων συνδυάζεται με ελαφρύ πεντάλ συμπλέκτη , για εύκολο και άνετο χειρισμό, με την αίσθηση που παρέχει ένα επιβατικό αυτοκίνητο και όχι ένα Pick-Up.

Ελαφρύς υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας Diesel 2,2 λίτρων

Πανίσχυρος κινητήρας με οικονομική λειτουργία

Το L200 είναι εφοδιασμένο με έναν ελαφρύ αλουμινένιο 16-βάλβιδο κινητήρα 2,2 λίτρων, με ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού common rail. Αυτό το σύστημα ψεκασμού παρέχει μέγιστη απόδοση του καυσίμου και οικονομία, καθώς και άμεση δυνατή επιτάχυνση και ροπή, τη στιγμή που θα τις χρειαστείτε.  Επίσης, εξασφαλίζει χαμηλότερη εκπομπή ρύπων CO2.

Αναβαθμισμένη Ανάρτηση

Εξουδετερώνει τους κραδασμούς

Μπροστά, το αυτοκίνητο διαθέτει στιβαρή ανάρτηση με διπλά ψαλίδια, σπειροειδή ελατήρια και αντιστρεπτική ράβδο. Στο πίσω μέρος υπάρχουν νέα άνω-του-άξονα  φύλλα σούστας. Το αποτέλεσμα είναι, σταθερή, άνετη και απόλυτα ελεγχόμενη οδήγηση, ακόμη και στα πιο απαιτητικά εδάφη.

Για να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με την εκπληκτική εμφάνιση του L200, μεταβείτε στο Εξωτερικό.