Εξωτερικό

Η μπροστινή γρίλια, το καπό και ο προφυλακτήρας κάνουν το L200 να μοιάζει σαν να έχει κατασκευαστεί από ένα συμπαγές κομμάτι χάλυβα. Αλλά, υπάρχουν πολλά περισσότερα πάνω του, εκτός από στιβαρά χαρακτηριστικά.

DYNAMIC SHIELD

Σχεδιασμός προστασίας και σταθερότητας

Το νέο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου ενσωματώνει τη σχεδίαση DYNAMIC SHIELD,  η οποία συμβάλλει στην μοναδική εμφάνιση, αλλά κυρίως στην μεγαλύτερη προστασία των επιβατών και των πεζών. Το βελτιωμένο σχήμα του καπό και η χαμηλή θέση των υαλοκαθαριστήρων παρέχουν εξαιρετική ορατότητα. 

Προηγμένοι προβολείς LED

Καλύτερα φώτα, μπροστά και πίσω

Υψηλής απόδοσης και μεγάλου μεγέθους συνδυασμένα φώτα έχουν τοποθετηθεί στον μπροστινό προφυλακτήρα, για ιδανικό φωτισμό του δρόμου, μπροστά από το αυτοκίνητο. Στο πίσω μέρος, μεγάλα συνδυασμένα φώτα, εξέχουν από το αμάξωμα.  Είναι επίσης πολύ αποδοτικά, οπότε οι οδηγοί των αυτοκινήτων που ακολουθούν, θα έχουν άμεσα τη δυνατότητα να αντιληφθούν ότι φρενάρετε. Τα φλας είναι τοποθετημένα στην εξωτερική πλευρά των καθρεπτών και ενημερώνουν ποδηλάτες, πεζούς και οδηγούς οχημάτων, ότι επιχειρείτε να στρίψετε.  

Χρώματα που κερδίζουν τις εντυπώσεις

Κάντε τη δική σας δήλωση

Το νέο μοντέλο L200 είναι διαθέσιμο σε μια σειρά από χρώματα που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Αν θέλετε να κάνετε τη δική σας δήλωση, κάντε την τολμηρά και επιλέξτε το χρώμα Sunflare Orange Pearl.

Άφθονος χώρος μεταφοράς φορτίου

Ανταπεξέρχεται ακόμη και στα πιο απαιτητικά φορτία

Η εύκολη στη φόρτωση καρότσα έχει ενισχυθεί για να είναι πιο ανθεκτική σε λακκούβες και χτυπήματα. Αλλά, αυτό που κάνει το L200 τόσο ευέλικτο, είναι η ικανότητά του να ανταπεξέρχεται σε μια ευρεία σειρά φορτίων. Είναι το ιδανικό Pick-Up για την εργασία, αλλά και τις περιπέτειες του σαββατοκύριακου.

Ηλεκτρικοί καθρέπτες θυρών με ενσωματωμένα φλας

Ειδοποιήστε ότι πρόκειται να στρίψετε

Οι ηλεκτρικοί καθρέπτες των θυρών διαθέτουν λειτουργία αναδίπλωσης, η οποία επιτρέπει το ασφαλές κλείσιμό τους όταν σταθμεύετε. Η ενδεικτική λυχνία φλας που έχει τοποθετηθεί στο εξωτερικό μέρος των καθρεπτών, ειδοποιεί άλλους οδηγούς, ποδηλάτες και πεζούς, ότι σκοπεύετε να στρίψετε.

Νέες σχεδιαστικές λεπτομέρειες

Σκληρό και κομψό

Ανακαλύψτε τις λεπτομέρειες που κάνουν το νέο L200, τόσο ελκυστικό και πρακτικό.

Σύστημα Έξυπνης Εισόδου & Εκκίνησης

Άνετο και ασφαλές

Το σύστημα έξυπνης εισόδου επιτρέπει το κλείδωμα και των ξεκλείδωμα των θυρών με το απλό πάτημα ενός κουμπιού που υπάρχει στο χερούλι της πόρτας. Το σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί επιτρέπει το άναμμα και το σβήσιμο του κινητήρα, με το πάτημα ενός διακόπτη, ώστε να μπορείτε να μπείτε στο αυτοκίνητο και να εκκινήσετε το L200 χωρίς να χρησιμοποιήσετε το κλειδί. 

Για να εξερευνήσετε το εσωτερικό του L200 με περισσότερη λεπτομέρεια, μεταβείτε στο Εσωτερικό.