Εξωτερικό

Το L200 έχει στιβαρή εμφάνιση, κομψούς προβολείς και συμπαγείς διαστάσεις. Δεν είναι συνηθισμένο. Είναι η τελειότητα στα μικρά φορτηγά.
Αεροδυναμικό σχήμα αμαξώματος

Αεροδυναμικό σχήμα αμαξώματος

Σχεδιασμένο για καλύτερο χειρισμό

Το αεροδυναμικό σχήμα, βασισμένο στην προηγμένη προσομοίωση του υπολογιστή, βοηθά το L200 να γλιστρά στον άνεμο με κορυφαίο στην κατηγορία 0,42 Cd. Αυτό σημαίνει χαμηλότερο θόρυβο και καλύτερη εξοικονόμηση καυσίμου, με ταυτόχρονη ενίσχυση της επιτάχυνσης και της σταθερότητας χειρισμού.
Large Cargo Bed
Μεγάλη καρότσα φορτίου

Χώρος για μεγάλα φορτία

Το κομψό L200 παρέχει όλη την απαιτητική αξιοπιστία που χρειάζεστε. Η ευρύχωρη καρότσα φορτίου είναι ενισχυμένη στις πίσω γωνίες ώστε να αντέχει στις κρούσεις και τα χτυπήματα, αν το φορτίο σας μετατοπίζεται κατά τη μεταφορά. Επιλέξτε τη διπλή καμπίνα εάν θέλετε να μεταφέρετε περισσότερους επιβάτες ή τη μιάμιση καμπίνα για μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης. Διπλή καμπίνα: Πλάτος 1470mm, Μήκος 1520 mm, Ύψος 475 mm | Καμπίνα Club: Πλάτος 1470mm, Μήκος 1850mm, Ύψος 475 mm
Suspension and construction
Ανάρτηση και κατασκευή

Ένας σκληρός, αξιόπιστος συνεργάτης

Η ανθεκτική ανάρτηση διαθέτει διπλά ψαλίδια με ελικοειδή ελατήρια και μία μπάρα σταθεροποίησης μπροστά και πάνω από τα φύλλα ελατηρίων άξονα στο πίσω μέρος. Ο άκαμπτος χώρος κινητήρα και ο μηχανισμός διπλού καλύμματος ασφαλείας συμβάλλουν στη βελτίωση της αντοχής και της ασφάλειας.

Ηλεκτρικός εξωτερικός καθρέπτης με φλας

Προειδοποιήστε τους άλλους οδηγούς για την προσπέραση

Οι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες διαθέτουν λειτουργία αναδίπλωσης ώστε να διατηρούνται σε ασφαλή θέση όταν το όχημα είναι σταθμευμένο και φλας στους εξωτερικούς καθρέπτες για να ειδοποιούν τους δικυκλιστές και τους πεζούς όταν στρίβετε.
l200
Για να εξερευνήστε το εσωτερικό του L200 πιο λεπτομερώς, μεταβείτε στο Εσωτερικό