Εσωτερικό

Μέσα στο L200, θα βρείτε μια σειρά χαρακτηριστικών που δεν τα περιμένατε από ένα Pick-Up: μια ευρύχωρη καμπίνα, υψηλής ποιότητας καθίσματα και ηχομόνωση για ήσυχη και άνετη οδήγηση.

Κεντρικό πάνελ και κονσόλα

Ένα εσωτερικό που σχεδιάστηκε για εσάς

Στο ταμπλό, το άψογα σχεδιασμένο κεντρικό πάνελ και η κονσόλα δαπέδου, θα σας κάνουν να αισθάνεστε  ότι βρίσκεστε μέσα σε ένα πανίσχυρο SUV και όχι σε ένα Pick-Up. Στο κεντρικό πάνελ θα βρείτε με ευκολία πολλά από τα χειριστήρια ελέγχου.

Άνετη καμπίνα

Ένα απαλό άγγιγμα

Για να αυξήσουμε την άνεση σας και την απόλαυση στην οδήγηση, τοποθετήσαμε απαλό υλικό και διπλή ραφή στην κονσόλα δαπέδου, το κεντρικό υποβραχιόνιο και τις πόρτες. Προσθέσαμε επίσης, ηχομόνωση και υλικό απόσβεσης κραδασμών. Το υψηλότατο επίπεδο φινιρίσματος και ο απαλός φωτισμός, ενισχύουν ακόμη περισσότερο το στυλ της καμπίνας.

Χρηστικότητα

Έμφαση στη λεπτομέρεια

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια. Μέσα στο αυτοκίνητο θα βρείτε πολλές πρακτικές πινελιές, όπως είναι οι βάσεις smartphone στο μπροστινό αλλά και στο πίσω μέρος, οι θύρες USB και οι πολλοί χώροι αποθήκευσης των προσωπικών σας αντικειμένων. 

Μεγάλοι Ανοικτοί Χώροι

Κορυφαίο για την κατηγορία μέγεθος καμπίνας

Η έκδοση double cab, διαθέτει κορυφαίους για την κατηγορία χώρους, για πέντε επιβάτες.

Πίνακας Οργάνων

Πιο φωτεινές και ευανάγνωστες ενδείξεις

Τα όργανα του στροφόμετρο και του ταχύμετρο διαθέτουν υψηλότερη αντίθεση και καλύτερα γραφικά, για να είναι πιο ευανάγνωστα. Ανάμεσα στα όργανα υπάρχει μια νέα πλήρως έγχρωμη οθόνη LCD πολλαπλών πληροφοριών.  Η οθόνη προσφέρει γενικές πληροφορίες, ενημέρωση για την κατάσταση λειτουργίας της τετρακίνησης και προειδοποιήσεις ασφαλείας.

Smartphone link Display Audio

Ένα απόλυτα συνδεδεμένο ταξίδι

Αυτό το ενσωματωμένο σύστημα δίνει τον απόλυτο έλεγχο στον οδηγό και ανεβάζει την ψυχαγωγία σε νέο επίπεδο. Η οθόνη αφής 7 ιντσών σας επιτρέπει να χειρίζεστε εύκολα το ηχοσύστημα, να συνδέσετε ένα smartphone καθώς και να λειτουργήσετε το σύστημα ανοιχτής ακρόασης hands-free. Επίσης, εμφανίζει τις εικόνες της κάμερας πολλαπλών κατευθύνσεων που προσφέρουν ευκολία στη στάθμευση και υποστηρίζει υπηρεσίες ροής από τηλέφωνο σας όπως το Spotify και το iTunes. 

Πολυτελή μπροστινά καθίσματα

Άνεση σε κάθε διαδρομή

Τα καθίσματα έχουν σχεδιαστεί για να αγκαλιάζουν το σώμα. Παρέχουν μεγαλύτερη στήριξη στους ώμους, καλύτερη πλευρική στήριξη και βαθύτερο κέντρο, για μέγιστη υποστήριξη της πλάτης. Το L200 είναι διαθέσιμο και με δερμάτινα καθίσματα με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού και με θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα ηλεκτρονικά στον προαιρετικό εξοπλισμό. 

l200

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαθέσιμη τεχνολογία προστασίας του L200, μεταβείτε στην Ασφάλεια.