Εσωτερικό

Στο εσωτερικό του L200, θα βρείτε πολλά χαρακτηριστικά που δεν θα περιμένατε σε ένα μικρό φορτηγό: ευρύχωρη καμπίνα, καθίσματα υψηλής ποιότητας και ηχομόνωση για μια ήσυχη και άνετη διαδρομή.
Class-leading cabin length
Κορυφαίο στην κατηγορία μήκος καμπίνας

Ευρύχωρη καμπίνα

Εάν επιλέξετε τη Διπλή καμπίνα θα απολαύσετε μια κορυφαία στην κατηγορία ευρύχωρη καμπίνα, με άφθονο χώρο για τα πόδια, τους ώμους και το κεφάλι και χώρο για να απλώνεστε.
Comfortable on any journey
Άνετα σε κάθε ταξίδι

Πολυτελή μπροστινά καθίσματα

Τα καθίσματα έχουν σχεδιαστεί να αγκαλιάζουν το σώμα. Προσφέρουν ευρεία στήριξη των ώμων, μεγαλύτερη στήριξη στο πλάι και ένα βαθύτερο κέντρο στήριξης πλάτης. Το L200 διατίθεται επίσης με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα και δερμάτινη επένδυση καθισμάτων. Σημείωση: Ο εξοπλισμός μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά. Συμβουλευτείτε την τοπική αντιπροσωπεία της Mitsubishi Motors για λεπτομέρειες.

Ηχοαπορροφητική κατασκευή

Μια ήσυχη, χαλαρή διαδρομή

Ο πίνακας οργάνων του L200 είναι κατασκευασμένος από ηχο-απορροφητικό υλικό. Χρησιμοποιήσαμε επίσης υλικό ακουστικής απόσβεσης στο δάπεδο και ακόμη και τα φτερά έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν επιπλέον μόνωση από θόρυβο.

Σύστημα πολλαπλών επικοινωνιών Mitsubishi (MMCS)

Μια άκρως συνδεδεμένη διαδρομή

Το Mitsubishi Multi Communication System προσφέρει απόλυτο έλεγχο στον οδηγό και φέρνει την ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο στο επόμενο επίπεδο. Η οθόνη αφής σας επιτρέπει να ελέγχετε το σύστημα ήχου, να εμφανίζετε χάρτες με 3D ορόσημα και να βλέπετε την προβολή από την Κάμερα οπισθοπορείας κατά την οπισθοπορεία.

Χειριστήρια τιμονιού

Όλα όσα χρειάζεστε, στις άκρες των δακτύλων σας

Όλες οι αγαπημένες σας συσκευές, όπως η σύνδεση handsfree Bluetooth smartphone, μπορούν εύκολα να επιλεγούν και να ελεγχθούν από το τιμόνι.
Βρείτε την ιδανική θέση για εσάς

Κλίση και τηλεσκοπική κολώνα τιμονιού

Βρείτε την ιδανική θέση για εσάς

Ρυθμίστε το τιμόνι στο τέλειο ύψος και γωνία για την οδήγησή σας.
Έλεγχος διζωνικού κλιματισμού

Μείνετε δροσεροί και εσείς και οι επιβάτες σας

Το ισχυρό σύστημα κλιματισμού παρέχει ξεχωριστές ρυθμίσεις θερμοκρασίας για τον οδηγό και τον επιβάτη.
Εσωτερικός καθρέπτης με αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας

Δεν υπάρχει πλέον λάμψη στον καθρέφτη σας

Αυτός ο καθρέφτης μειώνει αυτόματα τη φωτεινότητα από τους προβολείς των αυτοκινήτων πίσω από σας για να έχετε καθαρή εικόνα του χώρου πίσω σας, υποστηρίζοντας την ασφαλέστερη οδήγηση.

Κάμερα χώρου πίσω από το αυτοκίνητο

Εύκολη στάθμευση

Θέστε το αυτοκίνητο σε οπισθοπορεία και η κάμερα οπισθοπορείας HD θα σας διευκολύνει δείχνοντας σας πόσο χώρο έχετε.
l200
Για να εξερευνήστε την ασφάλεια του L200 πιο λεπτομερώς, μεταβείτε στην Ασφάλεια