Ασφάλεια

Το L200 έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη, ως ένα αξιόπιστο, σκληρό ελαφρύ επαγγελματικό όχημα. Το νέο μοντέλο L200 είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από έξυπνα συστήματα που ανεβάζουν την ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.  

Ultrasonic Misacceleration Mitigation System (UMS)

Τέλος στα μικρά χτυπήματα

Για να αποτραπούν μικρές προσκρούσεις κατά τη στάθμευση, ενεργοποιούνται μια ηχητική προειδοποίηση, αλλά και μια οπτική στον πίνακα οργάνων, όταν οι αισθητήρες ανιχνεύσουν ένα κοντινό εμπόδιο. Η ισχύς του κινητήρα περιορίζεται αυτόματα, αν πατήσετε ακούσια το πεντάλ του γκαζιού.

Blind Spot Warning System (BSW)

Ασφαλέστερες αλλαγές λωρίδας κυκλοφορίας

Τα ραντάρ που υπάρχουν στους προφυλακτήρες θα ανιχνεύσουν αν υπάρχει κάτι στα τυφλά σημεία του οχήματος. Αν το εντοπίσουν, η ένδειξη θα αρχίσει να αναβοσβήνει στον καθρέπτη της πόρτας. Και με το Lane Change Assist (LCA), αν ενεργοποιήσετε το φλας ενώ σας πλησιάζει κάποιο όχημα, θα ενεργοποιηθεί και μια ηχητική προειδοποίηση. 

Multi Around Monitor

Η στάθμευση έγινε ευκολότερη

Μικρές κάμερες γύρω από το L200 σας επιτρέπουν να έχετε εικόνα του γίνεται μπροστά πίσω και στις πλευρές του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα που έχει συλλέξει, το σύστημα Multi Around Monitor μπορεί να δημιουργήσει μια εναέρια πανοραμική προβολή (bird's-eye view) του αυτοκινήτου, για να σας βοηθήσει να προσανατολιστείτε και να σταθμεύσετε με ασφάλεια. 

Forward Collision Mitigation System (FCM)

Ένας καθαρός δρόμος μπροστά σας

Αν αυτό το έξυπνο σύστημα ασφαλείας ανιχνεύσει την πιθανότητα μετωπικής σύγκρουσης με αυτοκίνητο ή πεζό, επιβραδύνει αυτόματα το αυτοκίνητο.

Rear-Cross Traffic Alert (RCTA)

Όπισθεν με αυτοπεποίθηση

Αν εντοπιστεί ένα όχημα να διασχίζει κάθετα το δρόμο πίσω από το αυτοκίνητό σας όταν επιχειρείτε να κάνετε όπισθεν, η ένδειξη αναβοσβήνει στον καθρέπτη της πόρτας, ενεργοποιείται μια ηχητική προειδοποίηση και ένα μήνυμα εμφανίζεται στην οθόνη πολλαπλών πληροφοριών.

Σύστημα 7 αερόσακων SRS

Προστασία για όλους τους επιβάτες

Το L200 είναι εφοδιασμένο με σύστημα 7 αερόσακων. Περιλαμβάνει μπροστινούς αερόσακους, πλευρικούς αερόσακους μπροστά, αερόσακους τύπου κουρτίνας και αερόσακο για τα γόνατα του οδηγού, οπότε όλοι οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, είναι προστατευμένοι. 

Αμάξωμα RISE

Ταξιδέψτε μέσα σε μια κυψέλη προστασίας

Το L200 διαθέτει προηγμένο αμάξωμα Reinforced Impact Safety Evolution. Περιλαμβάνει στρατηγικά τοποθετημένες ενισχύσεις σε κρίσιμα σημεία, οι οποίες βοηθούν στην διάχυση και απορρόφηση της ενέργειας, σε περίπτωση πρόσκρουσης. Εσείς και οι συνεπιβάτες σας, θα βρίσκεστε μέσα σε μια κυψέλη προστασίας.

Άκαμπτο ελαφρύ αμάξωμα

Περισσότερη προστασία

Το αμάξωμα του L200 είναι εξαιρετικά άκαμπτο, αλλά και ελαφρύ, χάρη στην εκτεταμένη χρήση χάλυβα αντοχής. Μαζί με το προηγμένο αμάξωμα RISE, συμβάλλει στα πολύ υψηλά επίπεδα ασφαλείας για τους επιβάτες.