Ασφάλεια

Το L200 έχει δημιουργήσει μια μακροχρόνια φήμη ως ένα αξιόπιστο, σκληροτράχηλο ελαφρύ επαγγελματικό όχημα. Συνοδεύεται επίσης από πλήθος ευφυών χαρακτηριστικών που μεταφέρουν την ασφάλεια των επιβατών και των οδηγών σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Ενεργός έλεγχος σταθερότητας και πρόσφυσης (ASTC)

Ακόμη και αν εσείς είστε ασταθείς, το αυτοκίνητο δεν θα είναι

Το σύστημα Ενεργού ελέγχου σταθερότητας και πρόσφυσης (ASTC) χρησιμοποιεί αισθητήρες επί του αυτοκινήτου για να αναλύσει την κίνηση του αυτοκινήτου και να εντοπίσει οποιαδήποτε ασταθή κίνηση. Με την αυτόματη ρύθμιση της ισχύος του κινητήρα και την εφαρμογή ισχύος πέδησης στους κατάλληλους τροχούς, το ASTC συμβάλλει στη διατήρηση της ευστάθειας και του ελέγχου και εφαρμόζει δύναμη πέδησης στους περιστρεφόμενους τροχούς για ομαλές εκκινήσεις και ευθεία επιτάχυνση.

Σύστημα υποβοήθησης σταθερότητας ρυμουλκουμένου (TSA)

Ρυμούλκηση με άνεση

Το σύστημα σταθεροποίησης ρυμουλκουμένου αυξάνει τη σταθερότητά σας κατά τη ρυμούλκηση. Εάν ανιχνευθεί κάποια κίνηση του οχήματος, το σύστημα ελέγχει αυτόματα την ισχύ του κινητήρα και τη δύναμη πέδησης σε κάθε τροχό για να σταθεροποιήσει τόσο το όχημα όσο και το ρυμουλκούμενο σας.
Προειδοποίηση απόκλισης από τη λωρίδα (LDW)

Εάν παρεκκλίνετε από την πορεία σας, το αυτοκίνητο θα σας ενημερώσει

Εάν το όχημά σας εκτραπεί από τη λωρίδα του κατά την οδήγηση με περισσότερα από 65km / h, το LDW θα το ανιχνεύσει μέσω μιας κάμερας τοποθετημένης στο παρμπρίζ. Αυτή η έξυπνη λειτουργία θα σας ειδοποιήσει με ένα ηχητικό σήμα συναγερμού και μια προειδοποιητική λυχνία στο ταμπλό.
Σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε επιφάνεια με κλίση (HSA)

Χωρίς κύλιση σε λοφώδη εδάφη

Όταν ξεκινάτε σε μια απότομη πλαγιά, το Hill Start Assist σας βοηθά να αποφύγετε την περιστροφή προς τα πίσω διατηρώντας το φρένο μέχρι και δύο δευτερόλεπτα μέχρι να πατήσετε γκάζι.

Σωμα Reinforced Impact Safety Evolution (RISE)

Σχεδιασμένο να σας προστατεύει

Το L200 κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ασφαλείας (RISE). Τοποθετεί στρατηγικά ενισχύσεις σε κρίσιμα σημεία για να βοηθήσει τη δρομολόγηση και απορρόφηση της ενέργειας σε περίπτωση μεγάλης σύγκρουσης. Έτσι εσείς και οι επιβάτες σας είστε ασφαλείς όταν το χρειάζεστε περισσότερο.
Rigid lightweight body
Άκαμπτο ελαφρύ αμάξωμα

Βρίσκεστε σε προστατευτικό κέλυφος

Το αμάξωμα του L200 είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και ελαφρύ, χάρη στην εκτεταμένη χρήση χαλύβδινων πλακών υψηλής αντοχής σε εφελκυσμό. Αυτό συμβάλλει επίσης σε υψηλό επίπεδο ασφάλειας από σύγκρουση.
7 SRS Airbag System
Σύστημα 7 αερόσακων SRS

Προστασία για όλους στο αυτοκίνητο

Για να κρατάτε εσάς και τους επιβάτες σας ασφαλείς σε περίπτωση σύγκρουσης, το L200 είναι εξοπλισμένο με σύστημα 7 αερόσακων. Το σύστημα περιλαμβάνει εμπρόσθιους αερόσακους, μπροστινούς πλευρικούς αερόσακους, αερόσακους τύπου κουρτίνας και αερόσακο γονάτου του οδηγού.

Ρυθμιζόμενος περιοριστής ταχύτητας

Μείνετε στην ταχύτητα που ρυθμίζετε

Αυτό το σύστημα εμποδίζει το όχημα να υπερβεί την ταχύτητα που επιλέγετε. Εμφανίζεται μια προειδοποίηση στον πίνακα οργάνων και ακούγεται ένας συναγερμός για να σας ειδοποιήσει αν ξεπεραστεί η ρυθμισμένη ταχύτητα.  Λάβετε υπόψη: Μπορεί να χρειαστεί να εφαρμόσετε τα φρένα για να αποτρέψετε την υπέρβαση της ταχύτητας όταν οδηγείτε σε κατηφόρα.