Ασφάλεια

Είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργούμε αυτοκίνητα που αγαπάτε και να διατηρούμε ασφαλή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από τους ευφυείς αισθητήρες σε όλο το σώμα, το OUTLANDER PHEV προσφέρει υψηλά επίπεδα συνολικής ασφαλείας.  

Σύστημα μετριασμού μετωπικής σύγκρουσης (FCM)

Ασφαλέστερο σε περίπτωση σύγκρουσης

Με ένα συνδυασμό κάμερας και ραντάρ λέιζερ, το σύστημα FCM εκτιμά την απόσταση και την ταχύτητά σας σε σύγκριση με το προπορευόμενο όχημα. Αν το σύστημα εντοπίσει κίνδυνο σύγκρουσης, ακούγεται μια προειδοποίηση και το όχημά σας επιβραδύνει αυτόματα.
Ασφαλέστερο σε περίπτωση σύγκρουσης
 Κρατήστε απόσταση ασφαλείας

Σύστημα προσαρμοζόμενου ελέγχου πορείας (ACC)

Κρατήστε απόσταση ασφαλείας

Αυτό το σύστημα χρησιμοποιεί ένα ραντάρ για να διατηρεί μια ασφαλή απόσταση ανάμεσα σε εσάς και το προπορευόμενο όχημα. Εάν το προπορευόμενο όχημα είναι πολύ κοντά, επιβραδύνει ή σταματά, το ACC θα επιβραδύνει ή θα σταματήσει αυτόματα το όχημά σας. Προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και ηρεμία, ειδικά κατά την οδήγηση στάσης / εκκίνησης σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας.
If you drift, the car will tell you
Προειδοποίηση απόκλισης από τη λωρίδα (LDW)

Εάν παρεκκλίνετε από την πορεία σας, το αυτοκίνητο θα σας ενημερώσει

Αυτή η έξυπνη λειτουργία μεταδίδει ένα ηχητικό σήμα και εμφανίζει μια προειδοποίηση στο ταμπλό για να σας ενημερώσει εάν το όχημά σας παρεκκλίνει από τη λωρίδα του ενώ δεν είναι ενεργοποιημένα τα φλας.
It switches the beam for you
Αυτόματη μεγάλη σκάλα προβολέων (AHB)

Αλλάζει τη σκάλα για σας

Για να καταστεί ευκολότερη η οδήγηση τη νύχτα, η μεγάλη σκάλα εναλλάσσει αυτόματα σε φώτα πορείας, όποτε εντοπίζονται οχήματα μπροστά. Μόλις περάσει το διερχόμενο όχημα, η σκάλα των προβολέων εναλλάσσεται ξανά. Δεν θα χρειαστεί ποτέ να βγάλετε τα χέρια σας από το τιμόνι για να αλλάξετε σκάλα χειροκίνητα ξανά.

Προειδοποίηση τυφλών σημείων (BSW)

Δεν υπάρχουν πλέον τυφλά σημεία

Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιεί αισθητήρες ραντάρ για να ανιχνεύσει αν υπάρχουν οχήματα στα τυφλά σας σημεία. Αν πρόκειται να αλλάξετε λωρίδα κυκλοφορίας και το σύστημα ανιχνεύει ότι υπάρχει κάτι, ένα ενδεικτικό ανάβει στον εξωτερικό καθρέπτη στην πλευρά που βρίσκεται πλησιέστερα στον κίνδυνο και ηχεί βομβητής.
Δεν υπάρχουν πλέον τυφλά σημεία
Reversing with confidence
Ειδοποίηση οπίσθιας κυκλοφορίας (RCTA)

Οπισθοπορεία με άνεση

Εάν οι ανιχνευτές ραντάρ στον πίσω προφυλακτήρα εντοπίσουν προσέγγιση οχήματος, μόλις θέσετε το όχημα σε οπισθοπορεία, εμφανίζεται ένα μήνυμα προειδοποίησης στην οθόνη πολλαπλών πληροφοριών, ηχεί ένας βομβητής και αναβοσβήνει ένα ενδεικτικό και στους δύο εξωτερικούς καθρέφτες.
See the car from every angle
Σύστημα πολλαπλής παρακολούθησης

Δείτε το αυτοκίνητο από κάθε γωνία

Οι δύσκολοι ελιγμοί μόλις έγιναν ευκολότεροι. Οι κάμερες που είναι τοποθετημένες στο μπροστινό, πίσω και πλευρικό μέρος του οχήματος (συμπεριλαμβανομένης της κάμερας υπερευρυγώνιας απεικόνισης) σας δείχνουν τι βρίσκεται στα τυφλά σας σημεία και σας βοηθούν να σταθμεύετε πιο εύκολα. Σας βοηθούν επίσης να εντοπίσετε αν ένα όχημα ή ένας πεζός διασχίζει το χώρο πίσω από το αυτοκίνητο.
Parking made easier
Σύστημα μετριασμού ακούσιας επιτάχυνσης υπερήχων (UMS)

Η στάθμευση είναι πλέον ευκολότερη

Για να αποφύγετε τις συγκρούσεις κατά τη στάθμευση, ηχεί ένας βομβητής και εμφανίζεται μια προειδοποίηση εάν οι εμπρόσθιοι ή οπίσθιοι αισθητήρες εντοπίσουν ένα κοντινό εμπόδιο. Η επιτάχυνση ελέγχεται επίσης σε περίπτωση που πατήσετε εκ παραδρομής το γκάζι.
A cabin with a protective shell
Reinforced Impact Safety Evolution (RISE)

Μια καμπίνα με προστατευτικό κέλυφος

Το Outlander PHEV κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας το προηγμένο σώμα Reinforced Impact Safety Evolution. Τοποθετεί στρατηγικά ενισχύσεις σε κρίσιμα σημεία για να βοηθήσει τη δρομολόγηση και απορρόφηση της ενέργειας σε περίπτωση μεγάλης σύγκρουσης. Έτσι εσείς και οι επιβάτες σας είστε ασφαλείς όταν το χρειάζεστε περισσότερο.

Τι θα θέλατε να κάνετε μετά;