Υβριδική τεχνολογία plug-in

Το OUTLANDER PHEV είναι ένα υβριδικό plug-in EV. Διαθέτει έναν πολύ αποδοτικό βενζινοκινητήρα 2,4 λίτρων και δύο τεχνολογικά προηγμένους ηλεκτροκινητήρες (EV). Αυτό δεν είναι μόνο μια επανάσταση. Είναι EV-olution.

PLUG-IN HYBRID EV

Τι είναι το υβριδικό Plug-in EV;

Ένα υβριδικό όχημα χρησιμοποιεί τόσο βενζινοκινητήρα όσο και εσωτερική μπαταρία ως κύριες πηγές ενέργειας, αλλά η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί μόνο όταν το όχημα είναι σε κίνηση.

Ένα ηλεκτροκίνητο όχημα (EV) τροφοδοτείται μόνο από μπαταρία, αλλά μπορεί να φορτιστεί εύκολα από μια πρίζα ρεύματος.

Ένα υβριδικό ηλεκτρικό όχημα plug-in (PHEV) έχει βενζινοκινητήρα και μια μπαταρία που μπορεί να επαναφορτιστεί από μια πρίζα ρεύματος. Έτσι δεν είναι μόνο βολικό στη φόρτιση, είναι πιο ευέλικτο επειδή έχετε δύο μορφές ενέργειας που συνεργάζονται αρμονικά.

Η τεχνολογία του αύριο σήμερα

Με το OUTLANDER PHEV, ο βενζινοκινητήρας παρέχεται για συμβατική ισχύ όταν χρειάζεται. Οι δίδυμοι ηλεκτρικοί κινητήρες προσφέρουν πιο ήσυχη, οικονομικότερη οδήγηση. Επειδή το Outlander PHEV είναι τόσο προηγμένο, εναλλάσσει απρόσκοπτα μεταξύ των συστημάτων τροφοδοσίας για να προσφέρει την πιο αποτελεσματική απόδοση.

Drive Modes

Αναρωτιέστε αν το OUTLANDER PHEV είναι το σωστό αυτοκίνητο για εσάς;

Δείτε πώς ο ηλεκτροκινητήρας και ο βενζινοκινητήρας συνεργάζονται ανεξάρτητα από τον τύπο του ταξιδιού σας.

Αναγεννητική πέδηση

Φορτίστε τη μπαταρία κατά την οδήγηση

Η κινητική ενέργεια παράγεται φυσικά καθώς το όχημα φρενάρει. Για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη φόρτιση της μπαταρίας σας πλήρη, το OUTLANDER PHEV κάνει χρήση αυτής της ενέργειας. Δηλαδή, ο ηλεκτροκινητήρας χρησιμοποιεί τη ορμή του οχήματος για να ανακτήσει ενέργεια που διαφορετικά θα χαθεί στους δίσκους των φρένων ως θερμότητα. Ένας επιλογέας πτερυγίου στο τιμόνι σας επιτρέπει να ελέγχετε την ποσότητα ενέργειας που αναγεννιέται. Επιλέξτε μεταξύ έξι επιπέδων ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης. Το άλλο πλεονέκτημα αυτής της πρωτοποριακής τεχνολογίας είναι ότι είναι πιο φιλική προς το περιβάλλον: θα χρησιμοποιείτε λιγότερο τον βενζινοκινητήρα.

Ηλεκτρική προτεραιότητα

Απόλυτος έλεγχος στις άκρες των δακτύλων σας

Μπορείτε να επιλέξετε το OUTLANDER PHEV να λειτουργεί μόνο με ηλεκτρική ενέργεια χρησιμοποιώντας το διακόπτη προτεραιότητας EV. Κατά τη διάρκεια αυτής της λειτουργίας, εκτός από την εξοικονόμηση σε κόστος ανά χιλιόμετρο, το αυτοκίνητο θα λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα. Απλά φανταστείτε ότι θα μπορούσατε να γλιστράτε μέσα από τους δρόμους της πόλης ή τους δρόμους της επαρχιακής οδού τις πρώτες πρωινές ώρες και δεν θα ενοχλείται κανείς.

Χαμηλές εκπομπές CO2

Ένα SUV με εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές CO2

Επειδή το OUTLANDER PHEV χρησιμοποιεί συχνότερα ηλεκτρική ενέργεια, είναι πολύ πιο πράσινο με εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές CO2 μόλις 40 g/km (NEDC) και 46 g/km (WLTP).

outlander phev

Για να μάθετε περισσότερα για την εμπειρία του να ταξιδεύεις με το OUTLANDER PHEV, μεταβείτε στην Οδήγηση