Φόρτιση

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι φόρτισης, συμπεριλαμβανομένων των δεκάδων σταθμών φόρτισης σε ολόκληρη την Ελλάδα οι οποίοι αυξάνονται συνεχώς καλύπτοντας το οδικό δίκτυο. Χρειάζονται μόλις 25 λεπτά για να φορτίσετε το OUTLANDER PHEV έως και 80% σε ένα Γρήγορο φορτιστή.

Τρόποι Φόρτισης

Η φόρτιση είναι εύκολη

Το OUTLANDER PHEV μπορεί να φορτιστεί με διάφορους τρόπους. Όλοι είναι εύκολοι και εύχρηστοι. Απλά επιλέξτε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα.

Τυπική οικιακή πρίζα

Η μπαταρία κίνησης μπορεί να φορτιστεί μέσω τυπικής οικιακής πρίζας τοίχου. Το αυτοκίνητο διατίθεται με καλώδιο φόρτισης που σας επιτρέπει να φορτίσετε οπουδήποτε υπάρχει οικιακή πρίζα ρεύματος.

5.5 ώρες (230V, 10A)

Ειδικός οικιακός φορτιστής

Ένας ειδικός οικιακός φορτιστής είναι αυτός που εγκαθίσταται έξω από το σπίτι σας από εκπαιδευμένο ηλεκτρολόγο.

3,5 ώρες

Γρήγορος φορτιστής

Ο γρήγορος φορτιστής μπορεί να προσφέρει έως και 80% φόρτιση σε μόλις 20 λεπτά, πράγμα που τον καθιστά τον πιο γρήγορο τρόπο φόρτισης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Συνήθως βρίσκεται σε πρατήρια καυσίμων και κοντά σε μεγάλους δρόμους.

25 λεπτά

Ταχυφορτιστής

Θα βρείτε ταχυφορτιστές σε χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων, βενζινάδικα εμπορικά κέντρα και οπουδήποτε αλλού ένα αυτοκίνητο μπορεί να παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα - μερικές φορές ακόμη και σε χώρους εργασίας.

3-5 ώρες για φορτιστή 7kW

2 ώρες για φορτιστή 22kW

Εφαρμογή Mitsubishi Remote

Λάβετε ειδοποίηση μόλις ολοκληρωθεί η φόρτιση

Θέλετε να μάθετε πότε το OUTLANDER PHEV έχει φορτίσει πλήρως; Η εφαρμογή Mitsubishi Remote θα σας ενημερώσει. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε από απόσταση τους χρόνους φόρτισης ή να το προγραμματίσετε για προθέρμανση ή ψύξη της καμπίνας, οπότε όταν επιστρέψετε στο αυτοκίνητό σας να έχει την τέλεια θερμοκρασία για εσάς.

OUTLANDER PHEV

Για να ανακαλύψετε πόσο εκπληκτικά οικονομικό είναι το OUTLANDER PHEV, μεταβείτε στο κόστος λειτουργίας