Η οδήγηση

Σχεδιάσαμε αυτό το αυτοκίνητο για να ταιριάζει σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Είτε πρόκειται για καθημερινή μετακίνηση είτε για άλλες περιπέτειες, το OUTLANDER PHEV είναι έτοιμο και σας περιμένει. Και η οδήγηση είναι απόλαυση.
A commanding view of the road
Δυνατότητα SUV

Επιβλητική θέα του δρόμου

Το OUTLANDER PHEV έχει όλα τα πλεονεκτήματα ενός SUV όπως υψηλότερη θέση οδήγησης, πιο άνετη καμπίνα και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.
Better than an ordinary SUV
Δύο ηλεκτρικοί κινητήρες

Καλύτερο από ένα συνηθισμένο SUV

Το OUTLANDER PHEV διαθέτει δύο τεχνολογικά εξελιγμένους ηλεκτροκινητήρες τοποθετημένους στον εμπρόσθιο και στον πίσω άξονα. Αυτό επιτρέπει στο όχημα να ταξιδεύει σε ταχύτητες έως και 135 χλμ. / ώρα σε καθαρή λειτουργία EV. Αυτό σημαίνει ότι το αυτοκίνητο προσφέρει ομαλότερη κίνηση, δεν υπάρχει «κλώτσημα» κατά την αλλαγή ταχυτήτων και είναι σχεδόν αθόρυβο.
Μεγαλύτερος συνολικός έλεγχος

S-AWC (Super All Wheel Control)

Μεγαλύτερος συνολικός έλεγχος

Το OUTLANDER PHEV είναι το μόνο διαθέσιμο αυτοκίνητο με σύστημα διπλού κινητήρα 4WD που συνεργάζεται με την τεχνολογία S-AWC (Super All Wheel Control). Δημιουργημένο αρχικά για τα αγωνιστικά αυτοκίνητά μας, το S-AWC κατανέμει αυτόματα τη ροπή και την πρόσφυση σε κάθε τροχό. Το αποτέλεσμα είναι ένα σύστημα τετρακίνησης που προσφέρει καλύτερη σταθερότητα και απόδοση τόσο σε οδόστρωμα όσο και σε χωματόδρομους.

Μια νέα λειτουργία οδήγησης καθιστά το S-AWC ακόμη καλύτερο επειδή σας επιτρέπει να επιλέξετε την καλύτερη ρύθμιση για τις συνθήκες δρόμου σας:

Άνετο, ομαλό, γρήγορο
Απόδοση

Άνετο, ομαλό, γρήγορο

Το OUTLANDER PHEV όταν βρίσκεστε σε 100% ηλεκτρική λειτουργία, θα σας δώσει άμεση, ομαλή επιτάχυνση από 0-100 χλμ σε 10,5 δευτερόλεπτα. Αυτό αρκεί για να σας σπρώξει πίσω στο κάθισμά σας και να σας αφήσει με ένα χαμόγελο.
Park your SUV with ease
Κάμερα υποβοήθησης στάθμευσης 360°

Σταθμεύστε το SUV σας με ευκολία

Οι τέσσερις κάμερες του OUTLANDER PHEV δημιουργούν απεικόνιση 360o του χώρου του αυτοκινήτου γύρω από το αυτοκίνητο επιτρέποντάς σας να δείτε εμπόδια προς κάθε κατεύθυνση. Δηλαδή, η στάθμευση γίνεται παιχνίδι.

Σύστημα προσαρμοζόμενου ελέγχου πορείας (ACC)

Όταν φρενάρουν, φρενάρετε

Οι αισθητήρες διατηρούν την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Έτσι, αν το προπορευόμενο αυτοκίνητο φρενάρει απροσδόκητα, το OUTLANDER PHEV σας επιβραδύνει αυτόματα. Θυμηθείτε ωστόσο, είναι ευθύνη σας να οδηγείτε προσεκτικά.
No more wrestling the parking brake
Ηλεκτρονικό χειρόφρενο (EPB)

Δεν χρειάζεται πλέον να “παλεύετε” με το χειρόφρενο

Ο διακόπτης ηλεκτρονικού χειρόφρενου (EPB) αντικαθιστά τον παραδοσιακό μοχλό. Τραβήξτε προς τα πάνω για να εφαρμόσετε και σπρώξτε προς τα κάτω για να απελευθερώσετε. Κάνει την εφαρμογή του χειρόφρενου κατά την οδήγηση πολλών στάσεων πολύ εύκολη.

outlander phev
Για να ανακαλύψετε περισσότερα για το εξωτερικό του OUTLANDER PHEV, μεταβείτε στο Εξωτερικό