Η οδήγηση

Σχεδιάσαμε αυτό το αυτοκίνητο για να ταιριάζει σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Είτε πρόκειται για καθημερινή μετακίνηση είτε για νέες περιπέτειες, το OUTLANDER PHEV είναι έτοιμο και σας περιμένει. 

Δυνατότητα SUV

Έτοιμο για όλα

Το OUTLANDER PHEV έχει όλα τα πλεονεκτήματα ενός SUV όπως υψηλότερη θέση οδήγησης, και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος που του επιτρέπει να αντιμετωπίζει το ίδιο καλά ανώμαλους δρόμους και άνισο έδαφος. Προσφέρει ισχυρή επιτάχυνση, ασφαλές κράτημα πιο άνετη καμπίνα και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Αυτό το SUV είναι περισσότερο ικανό από ποτέ.

Σύστημα 2 ηλεκτροκινητήρων

Προηγμένο σύστημα 4WD

Το OUTLANDER PHEV διαθέτει δύο τεχνολογικά εξελιγμένους ηλεκτροκινητήρες τοποθετημένους στον εμπρόσθιο και στον πίσω άξονα. Αυτό επιτρέπει στο όχημα να ταξιδεύει σε ταχύτητες έως και 135 χ.α.ω σε καθαρή λειτουργία EV. Αυτό σημαίνει ότι το αυτοκίνητο προσφέρει ομαλότερη κίνηση, δεν υπάρχει «κλώτσημα» από αλλαγή ταχυτήτων και είναι σχεδόν αθόρυβο. 

S-AWC (Super All Wheel Control)

Απόλυτος έλεγχος

Το OUTLANDER PHEV είναι το μόνο αυτοκίνητο με προηγμένο σύστημα 4WD με 2 ηλεκτροκινητήρες  που συνεργάζεται με την τεχνολογία S-AWC (Super All Wheel Control)Δημιουργημένο αρχικά για τα αγωνιστικά αυτοκίνητά μας Evolution, το S-AWC κατανέμει αυτόματα τη ροπή και ελέγχει την πρόσφυση σε κάθε τροχό ξεχωριστά. Το αποτέλεσμα είναι ένα σύστημα τετρακίνησης που προσφέρει καλύτερη σταθερότητα και απόδοση τόσο στην άσφαλτο όσο και σε οποιοδήποτε άλλο έδαφος.

Περισσότερα για την τεχνολογία S-AWC

Το πρωτοποριακό σύστημα ολοκληρωμένου ελέγχου δυναμικής συμπεριφοράς των οχημάτων μας: S-AWC, προσφέρει απόλυτα προβλέψιμη συμπεριφορά και καλύτερη απόδοση. Συνδυάζει τις λειτουργίες του Active Yaw Control, Active Stability Control και του συστήματος ABS.

Active Yaw Control (AYC)

Καλύτερο στρίψιμο

Το Active Yaw Control (AYC) βελτιώνει τη δυναμική συμπεριφορά στις στροφές ελέγχοντας τη ροπή που μεταδίδεται σε κάθε τροχό.

Active Stability Control (ASC)

Σταθερότητα σε όλες τις συνθήκες

Το σύστημα ευστάθειας (ASC) βοηθάει τον οδηγό να διατηρήσει τον έλεγχο. Όταν το σύστημα ανιχνεύσει την απώλεια πρόσφυσης σε κάποιο τροχό λόγω ολισθηρότητας ή ξαφνικής αλλαγής κατεύθυνσης ενεργοποιεί το φρένο σε έναν ή περισσότερους τροχούς και η ροπή του ηλεκτροκινητήρα περιορίζεται αυτόματα για να διατηρηθεί ο έλεγχος.

Anti-lock Brake System (ABS)

Οι τροχοί δεν μπλοκάρουν

Anti-lock brake system (ABS) αποτρέπει τους τροχούς να μπλοκάρουν σε έντονο φρενάρισμα ή σε ολισθηρό έδαφος. Αυτό επιτρέπει στον οδηγό να διατηρήσει τον έλεγχο της διεύθυνσης του οχήματος για να μπορέσει να πραγματοποιήσει ελιγμούς και να αποφύγει ένα εμπόδιο και μια πιθανή σύγκρουση.

Επιλογέας λειτουργιών οδήγησης

Υψηλότερη πρόσφυση όταν τη χρειάζεστε

Βελτιώστε την πρόσφυση εκτός δρόμου του OUTLANDER PHEV και τη σταθερότητά του ακόμα περισσότερο από το νέο διακόπτη Drive mode  στη κεντρική κονσόλα. Απλώς πιέστε το μέχρι να εμφανιστεί η λειτουργία που θέλετε στην οθόνη πολλαπλών πληροφοριών. Επιλέξτε μεταξύ ρυθμίσεων Sport, ECO, Normal, Snow ή Lock.

Απόδοση

Υψηλές επιδόσεις σε όλες τις συνθήκες

Οι ηλεκτροκινητήρες σε κάθε άξονα και ένας ισχυρός βενζινοκινητήρας λειτουργούν αρμονικά για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης. Προσθέστε τον έλεγχο Super All Wheel (S-AWC), για καλύτερη πρόσφυση και σταθερότητα και θα ζήσετε την οδηγική απόλαυση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο με το OUTLANDER PHEV.

Προηγμένα Συστήματα Υποστήριξης Οδηγού (ADAS)

Προηγμένη τεχνολογία στην υπηρεσία της ασφάλειας

Η προηγμένη τεχνολογία  υποστηρίζει την ασφαλέστερη πιο σίγουρη οδήγηση - στο δρόμο και σε χώρους στάθμευσης, μέρα και νύχτα. Από τους έξυπνους αισθητήρες που εντοπίζουν το περιβάλλον σας και σας προειδοποιούν για τον κίνδυνο, τα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, το Outlander PHEV προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο συνολικής ασφάλειας.

Θερμαινόμενο παρμπρίζ

Καθαρή οπτική άμεσα

Θερμαινόμενα καλώδια σε όλο το μπροστινό παρμπρίζ καθαρίζουν το κρύσταλλο από θάμπωμα ή παγετό. Το μπροστινό παρμπρίζ σας θα είναι καθαρό σε πολύ λιγότερο χρόνο από ό, τι αν χρησιμοποιούσατε το σύστημα θέρμανσης/ κλιματισμού.

Ηλεκτρονικό χειρόφρενο (EPB)/ Σύστημα συγκράτησης φρένων (BAH)

Δεν χρειάζεται πλέον να “παλεύετε” με το χειρόφρενο

Ο διακόπτης ηλεκτρονικού χειρόφρενου (EPB) αντικαθιστά τον παραδοσιακό μοχλό. Τραβήξτε προς τα πάνω για να εφαρμόσετε και σπρώξτε προς τα κάτω για να απελευθερώσετε. Και το σύστημα συγκράτησης φρένων (BAH) κάνει  την οδήγηση συχνών στάσεων ευκολότερη συγκρατώντας τα φρένα κάθε φορά που σταματάτε.

OUTLANDER PHEV

Για να ανακαλύψετε περισσότερα για την εξωτερική εμφάνιση του OUTLANDER PHEV, μεταβείτε στο Εξωτερικό.