Εξωτερικό

Μην πάρετε το OUTLANDER PHEV αν θέλετε να «κρυφτείτε στο πλήθος». Με τη δυναμική μάσκα, τους κομψούς προβολείς και το αεροδυναμικό σχήμα, θα τραβάτε τα βλέμματα όπου κι αν βρεθείτε.

DYNAMIC SHIELD

Συνδυασμός προστασίας και απόδοσης

Το μπροστινό τμήμα του Outlander PHEV ενσωματώνει τη σχεδιαστική φιλοσοφία DYNAMIC SHIELD η οποία προσφέρει προστασία στο αυτοκίνητο και τους επιβάτες του. Δεν πλαισιώνει μόνο το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου με εντυπωσιακές σπορ γραμμές, καθιστά το όχημα πιο αεροδυναμικό, πράγμα που βελτιώνει την απόδοση

Χρώμα Red Diamond

Ένα πλούσιο, βαθύτερο κόκκινο

Το OUTLANDER PHEV είναι διαθέσιμο με μια γκάμα δυναμικών χρωμάτων συμπεριλαμβανομένου και του νέου χρώματος πολλαπλών επιστρώσεων Red Diamond το οποίο έχει μια πλούσια επιφάνεια πέρλας. 

Προβολείς LED και φώτα ημέρας

Δείτε περισσότερα στο δρόμο μπροστά σας

Οι κομψοί προβολείς διαθέτουν φωτισμό LED τόσο για τη μεγάλη όσο και για τη μικρή σκάλα. Το ύψος της δέσμης προβολέων ρυθμίζεται αυτόματα με βάση το φορτίο, την επιτάχυνση και το φρενάρισμα. Αυτό σημαίνει ότι πάντα έχουν τη σωστή κατεύθυνση και δεν τυφλώνουν επερχόμενους αυτοκινητιστές. Τα φώτα ομίχλης LED φωτίζουν τον δρόμο μπροστά με λευκό φως για καλύτερη, πιο καθαρή οπτική. Οι φώτα ημέρας LED ανάβουν αυτόματα όταν το αυτοκίνητο κινείται την ημέρα, για να είστε πιο ορατοί σε άλλους οδηγούς, πεζούς και ποδηλάτες.

Ηλεκτρική πίσω πόρτα

Εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση

Προσπαθήσατε ποτέ να ανοίξετε την πόρτα του χώρου αποσκευών σας με τα χέρια γεμάτα εξοπλισμό ή ψώνια; Ξέρουμε πως είναι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πίσω πόρτα του OUTLANDER PHEV σας δίνει τρεις επιλογές: είτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο κλειδιού, ένα κουμπί στο ταμπλό ή ένα κουμπί στην πόρτα του χώρου αποσκευών για να την ανοίξετε και να την κλείσετε.

OUTLANDER PHEV

Για να εξερευνήσετε το εσωτερικό του πιο πετυχημένου Plug-in Hybrid EV παγκοσμίως , μεταβείτε στο Εσωτερικό