Εξωτερικό

Μην πάρετε το OUTLANDER PHEV αν θέλετε να «κρυφτείτε στο πλήθος». Με την ισχυρή μάσκα, τους κομψούς προβολείς και το αεροδυναμικό σχήμα, θα τραβάτε τα βλέμματα όπου κι αν πάτε.
Συνδυασμός προστασίας και απόδοσης

Dynamic Shield

Συνδυασμός προστασίας και απόδοσης

Το χαρακτηριστικό μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου ονομάζεται «Dynamic Shield». Δεν πλαισιώνει μόνο το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου με εντυπωσιακές γραμμές, καθιστά το όχημα πιο εξορθολογισμένο, πράγμα που βελτιώνει την απόδοση. Προσφέρει επίσης προστασία στο αυτοκίνητο και στους επιβάτες του.

Προβολείς LED και φώτα ημέρας

Δείτε περισσότερα στο δρόμο μπροστά σας

Οι κομψοί προβολείς διαθέτουν φωτισμό LED τόσο για τη μεγάλη όσο και για τη μικρή σκάλα. Αυτόματη ρύθμιση ύψους δέσμης προβολέων με βάση το φορτίο, την επιτάχυνση και το φρενάρισμα. Αυτό σημαίνει ότι πάντα έχουν τη σωστή κατεύθυνση και δεν θαμπωθούν επερχόμενους αυτοκινητιστές. Τα φώτα ομίχλης LED φωτίζουν τον δρόμο μπροστά με λευκό φως για καλύτερη, πιο καθαρή οπτική. Οι φώτα ημέρας LED ανάβουν αυτόματα όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται σε κίνηση, για να είστε πιο ορατοί σε άλλους οδηγούς, πεζούς και ποδηλάτες.

Ηλεκτρική πίσω πόρτα

Εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση

Προσπαθήσατε ποτέ να ανοίξετε την πόρτα του χώρου αποσκευών σας με τα χέρια γεμάτα εξοπλισμό ή ψώνια; Ξέρουμε πως είναι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πίσω πόρτα του OUTLANDER PHEV σας δίνει τρεις επιλογές: είτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο κλειδιού, ένα κουμπί στο ταμπλό ή ένα κουμπί στην πόρτα του χώρου αποσκευών για να το ανοίξετε και να το κλείσετε.
outlander phev
Για να εξερευνήσετε το εσωτερικό του PHEV SUV με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο, μεταβείτε στο Εσωτερικό