Εσωτερικό

Μέσα στο OUTLANDER PHEV υπάρχει πολύς χώρος και πολλά πολυτελή χαρακτηριστικά. Αλλά θα παρατηρήσετε γρήγορα κάτι άλλο. Είναι πολύ, πολύ ήσυχο.
test

Ευρύχωρη καμπίνα

Καθίστε και απολαύστε τη διαδρομή

Το OUTLANDER PHEV διαθέτει μεγάλες πόρτες που διευκολύνουν την είσοδο και έξοδο. Και μόλις μπείτε μέσα, δεν θα αισθανθείτε ποτέ περιορισμένοι καθώς υπάρχει αρκετός χώρος κεφαλής και χώρος για τα πόδια στα καθίσματα των επιβατών για να απλωθείτε.

Σχεδιασμός καθίσματος

Άνετα σε κάθε ταξίδι

Τα καθίσματα που αγκαλιάζουν το σώμα έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη υποστήριξη της πλάτης. Το OUTLANDER PHEV διατίθεται επίσης με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού και θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα.

Μεγάλος χώρος αποσκευών

Μην αφήνετε τίποτα πίσω

Ο χώρος των 463 λίτρων σημαίνει ότι μπορείτε να φορτώσετε τα πάντα, από βαλίτσες έως καροτσάκια. Και τα πίσω καθίσματα μπορούν να διπλωθούν, επιτρέποντάς την πλήρη τοποθέτηση δύο ποδηλάτων βουνού. Υπάρχει επίσης χώρος κάτω από το πίσω δάπεδο αποσκευών, ιδανικός για την αποθήκευση του καλωδίου φόρτισης.

Σύστημα επικοινωνιών πολλαπλών λειτουργιών Mitsubishi (MMCS)

Μια άκρως συνδεδεμένη καμπίνα

Το σύστημα επικοινωνιών πολλαπλών λειτουργιών της Mitsubishi προσφέρει στον οδηγό απόλυτο έλεγχο. Η οθόνη αφής παρέχει πληροφορίες ECO όπως η κατανάλωση ενέργειας και η αυτονομία οδήγησης. Εμφανίζει επίσης την προβολή της κάμερας οπισθοπορείας κατά την όπισθεν και επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο του ηχοσυστήματος.

Σύστημα ήχου Smartphone Link Display (SDA)

Επεκτείνετε τον κόσμο σας

Το σύστημα ήχου Smartphone Link Display σας επιτρέπει να ενσωματώσετε απλά τη συσκευή σας χρησιμοποιώντας το Android Auto ή το Apple CarPlay. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Spotify, τους Χάρτες Google και τις άλλες αγαπημένες σας εφαρμογές, και ακόμη να χειρίζεστε τις εφαρμογές με φωνητικό έλεγχο. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιείτε κλήσεις και να ελέγχετε τα φωνητικά μηνύματα hands-free, ώστε να μπορείτε να παραμείνετε επικεντρωμένοι στο δρόμο καθ 'όλη τη διάρκεια.

Οθόνη πολλαπλών πληροφοριών

Σημαντικές πληροφορίες με μια ματιά

Η οθόνη πολλαπλών πληροφοριών προσφέρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Μετακινηθείτε μεταξύ της εξοικονόμησης καυσίμου, της διάρκειας ταξιδιού και πολλών άλλων με το πάτημα ενός κουμπιού.

outlander phev
Για να μάθετε περισσότερα για την τεχνολογία προστασίας του OUTLANDER PHEV, μεταβείτε στην Ασφάλεια