Εσωτερικό

Μέσα στο OUTLANDER PHEV υπάρχει πολύς χώρος και πολυτελή χαρακτηριστικά. Αλλά θα παρατηρήσετε γρήγορα κάτι άλλο. Είναι πολύ, πολύ ήσυχο.

SMARTPHONE LINK DISPLAY AUDIO (SDA)

Μείνετε συνδεδεμένοι

Ένα μεγαλύτερο κεντρικό πάνελ ενσωματώνει το σύστημα Smartphone Linked Audio Display (SDA). Το σύστημα ψυχαγωγίας μέσα στο αυτοκίνητο είναι καλύτερο από ποτέ. Έχει τώρα μια οθόνη 8 ιντσών, ένα αναβαθμισμένο σύστημα πλοήγησης και έναν ταχύτερο επεξεργαστή για να φορτώσει τις πληροφορίες στο μισό χρόνο. Είναι επίσης το κέντρο για πληροφορίες σχετικά με τον ήχο και την κατάσταση του ταξιδιού, όπως η κατανάλωση ενέργειας και η αυτονομία. Και αν αυτό δεν ήταν αρκετό, το SDA σάς επιτρέπει επίσης να συνδέσετε το smartphone με το όχημα μέσω του Apple CarPlay ™ ή του Android Auto ™, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις αγαπημένες σας εφαρμογές.

Mitsubishi Power Sound System

Δυναμώστε τον ήχο

Δημιουργήσαμε αυτό το σύστημα ήχου ειδικά για το OUTLANDER PHEV. Ένας ενισχυτής 510W σας δίνει όλη την ισχύ που χρειάζεστε. Ένα tweeter τιτανίου  στο μπροστινό μέρος καλύπτει την υψηλές συχνότητες και επτά επιπλέον ηχεία γύρω από το όχημα παρέχουν έναν πλουσιότερο, πιο ισορροπημένο ήχο. Το αποτέλεσμα είναι ένα ηχητικό σύστημα αυτοκινήτου που είναι καλύτερο από πολλά οικιακά στερεοφωνικά.

Ευρύχωρη καμπίνα

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τη διαδρομή

Το OUTLANDER PHEV διαθέτει μεγάλες πόρτες που διευκολύνουν την είσοδο και έξοδο. Και μόλις μπείτε μέσα, δεν θα αισθανθείτε ποτέ περιορισμένοι καθώς υπάρχει αρκετό ύψος για το κεφάλι και χώρος για τα πόδια στα καθίσματα των όλων των επιβατών για να απλωθείτε. 

Μεγάλος χώρος αποσκευών 463 λίτρα

Μην αφήνετε τίποτα πίσω

Ο χώρος των 463 λίτρων σημαίνει ότι μπορείτε να φορτώσετε τα πάντα, από βαλίτσες έως καροτσάκια. Και τα πίσω καθίσματα μπορούν να διπλωθούν, επιτρέποντάς την πλήρη τοποθέτηση δύο ποδηλάτων mountain. Υπάρχει επίσης χώρος κάτω από το πίσω δάπεδο αποσκευών, ιδανικός για την αποθήκευση του καλωδίου φόρτισης.

Δυναμική σχεδίαση καθισμάτων

Άνετα σε κάθε ταξίδι

Τα καθίσματα που αγκαλιάζουν το σώμα έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη στήριξη της πλάτης. Το OUTLANDER PHEV διατίθεται επίσης με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού και θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα.

Πρίζα τροφοδοσίας AC 1500W

Παροχή τροφοδοσίας

Υπάρχουν δύο  πρίζες στο OUTLANDER PHEV. Μία στην κεντρική κονσόλα και στον χώρο αποσκευών. Παρέχουν μέχρι 1500 W AC (Πρίζα Schuko ). Αυτό είναι αρκετό για τις συσκευές σας όταν κάνετε κάμπινγκ ή ακόμα και στο σπίτι εάν έχετε μια διακοπή ρεύματος.

Σημείωση: Ορισμένες συσκευές μπορεί να μην λειτουργούν ακόμα και αν δεν υπερβαίνουν την κατανάλωση 1500W. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε το βιβλίο ιδιοκτήτη για περισσότερες πληροφορίες.

OUTLANDER PHEV

Για να μάθετε περισσότερα για τις προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας του OUTLANDER PHEV, μεταβείτε στην Ασφάλεια.