Αυτονομία

Η μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας σας προσφέρει 57 χιλιόμετρα σε αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία. Προσθέστε τον κινητήρα των 2,4 λίτρων στους υπολογισμούς και έχετε μια  συνδυασμένη αυτονομία  πάνω από 600 χιλιόμετρα. Και με την ικανότητα του OUTLANDER να αξιοποιεί την κινητική ενέργεια μέσω της αναγεννητικής πέδησης, έχετε όλα τα οφέλη από την ηλεκτροκίνηση, χωρίς καμία από τις ανησυχίες για την εξάντληση της ενέργειας.

Αυτονομία PHEV

Μεγαλύτερη αυτονομία από κάθε άλλο PHEV στην αγορά

Χαλαρώστε. Έχετε μια υπέροχη διαδρομή μπροστά σας. Και το άγχος της αυτονομίας; Χάνεται πιο γρήγορα από την απόσταση στον εσωτερικό καθρέφτη. Δείτε που θα μπορούσε να σας πάει η πλήρης αυτονομία.

Με το χέρι σας έξω από το παράθυρο από την Αθήνα έως το Σούνιο

Το Σούνιο απέχει κάτι λιγότερο από 60χλμ από το κέντρο της Αθήνας. Είναι το νοτιότερο άκρο του νομού Αττικής, εκεί που ο αττικός ουρανός συναντά το Αιγαίο πέλαγος. Σε αυτή την απόσταση, μπορείτε να κάνετε ολόκληρο το ταξίδι μόνο με ηλεκτρική φόρτιση.

Ένα Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη απέχει από την Αθήνα περίπου 500χλμ. Είναι κτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές του κέδρινου λόφου στο μυχό του Θερμαϊκού κόλπου. Για ένα ταξίδι μετ’ επιστροφής θα χρειαστείτε μια στάση ανεφοδιασμού για καύσιμα και μια πλήρη επαναφόρτιση της μπαταρίας. Και με τα δεκάδες σημεία φόρτισης που βρίσκονται στο οδικό δίκτυο το ταξίδι ποτέ δεν ήταν ευκολότερο. 

OUTLANDER PHEV

Για να μάθετε πόσο εύκολο είναι να φορτίσετε το OUTLANDER PHEV, μεταβείτε στη Φόρτιση.