Ασφάλεια

Είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργούμε αυτοκίνητα που θα αγαπάτε και να διατηρούμε ασφαλή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από τους ευφυείς αισθητήρες έως το αμάξωμα ‘κυψέλη προστασίας’ το OUTLANDER PHEV προσφέρει τα υψηλότερα επίπεδα συνολικής ασφαλείας.  

Σύστημα προσαρμοζόμενου ελέγχου ταχύτητας (ACC)

Κρατήστε απόσταση ασφαλείας

Αυτό το σύστημα χρησιμοποιεί ένα ραντάρ για να διατηρεί μια ασφαλή απόσταση ανάμεσα σε εσάς και το προπορευόμενο όχημα. Εάν το προπορευόμενο όχημα είναι πολύ κοντά, επιβραδύνει ή σταματήσει, το ACC θα επιβραδύνει ή θα σταματήσει αυτόματα το όχημά σας. Προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και ηρεμία, ειδικά κατά την οδήγηση σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας.

Σύστημα μετριασμού μετωπικής σύγκρουσης (FCM)

Ασφαλέστερο σε περίπτωση σύγκρουσης

Με ένα συνδυασμό κάμερας και ραντάρ λέιζερ, το σύστημα FCM εκτιμά την απόσταση και την ταχύτητά σας σε σύγκριση με το προπορευόμενο όχημα. Αν το σύστημα εντοπίσει κίνδυνο σύγκρουσης, ακούγεται μια προειδοποίηση και όταν χρειαστεί το όχημά σας επιβραδύνει αυτόματα.

Προειδοποίηση απόκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας (LDW)

Εάν παρεκκλίνετε από την πορεία σας, το αυτοκίνητο θα σας ενημερώσει

Αυτή η έξυπνη λειτουργία μεταδίδει ένα ηχητικό σήμα και εμφανίζει μια προειδοποίηση στο ταμπλό για να σας ενημερώσει εάν το όχημά σας παρεκκλίνει από τη λωρίδα του ενώ δεν είναι ενεργοποιημένα τα φλας.

Αυτόματη μεγάλη σκάλα προβολέων (AHB)

Αλλάζει τη σκάλα για εσάς

Για να καταστεί ευκολότερη η οδήγηση τη νύχτα, η μεγάλη σκάλα εναλλάσσει αυτόματα σε φώτα πορείας, όποτε εντοπίζονται οχήματα μπροστά. Μόλις περάσει το διερχόμενο όχημα, η σκάλα των προβολέων εναλλάσσεται ξανά. Δεν θα χρειαστεί ποτέ να βγάλετε τα χέρια σας από το τιμόνι για να αλλάξετε σκάλα χειροκίνητα ξανά.

Blind Spot Warning (BSW)

Δεν υπάρχουν πλέον τυφλά σημεία

Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιεί αισθητήρες ραντάρ για να ανιχνεύσει αν υπάρχουν οχήματα στα τυφλά σας σημεία. Αν πρόκειται να αλλάξετε λωρίδα κυκλοφορίας και το σύστημα ανιχνεύει ότι υπάρχει κάτι, ένα ενδεικτικό led ανάβει στον εξωτερικό καθρέπτη στην πλευρά που βρίσκεται πλησιέστερα στον κίνδυνο και ηχεί βομβητής.

Ειδοποίηση οπίσθιας κυκλοφορίας (RCTA)

Οπισθοπορεία με άνεση

Εάν οι ανιχνευτές ραντάρ στον πίσω προφυλακτήρα εντοπίσουν προσέγγιση οχήματος, όταν κινείστε με όπισθεν, εμφανίζεται ένα μήνυμα προειδοποίησης στην οθόνη πολλαπλών πληροφοριών, ηχεί ένας βομβητής και αναβοσβήνει ένα ενδεικτικό led και στους δύο εξωτερικούς καθρέφτες.

Μόνιτορ πολλαπλών προβολών

Δείτε το αυτοκίνητο σας από κάθε γωνία

Μικροσκοπικές κάμερες τοποθετημένες γύρω από το OUTLANDER PHEV σας επιτρέπουν να ελέγχετε το μπροστινό το πίσω και τις πλαϊνές πλευρές του οχήματος. Ένα μόνιτορ πολλαπλών προβολών δημιουργεί μια εναέρια απεικόνιση 360⁰ για να σας βοηθήσει να προσανατολιστείτε και να παρκάρετε με ασφάλεια.

Ultrasonic Misacceleration Mitigation System (UMS)

Τέλος στα μικρά χτυπήματα

Για να αποτραπούν μικρές προσκρούσεις κατά τη στάθμευση, ενεργοποιούνται μια ηχητική προειδοποίηση, αλλά και μια οπτική στον πίνακα οργάνων, όταν οι αισθητήρες ανιχνεύσουν ένα κοντινό εμπόδιο. Η ισχύς του κινητήρα περιορίζεται αυτόματα, αν πατήσετε ακούσια το πεντάλ του γκαζιού.

Αμάξωμα RISE (Reinforced Impact Safety Evolution)

Μια καμπίνα με προστατευτικό κέλυφος

Το Outlander PHEV κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Reinforced Impact Safety Evolution. Τοποθετεί στρατηγικά ενισχύσεις σε κρίσιμα σημεία για να βοηθήσει τη δρομολόγηση και απορρόφηση της ενέργειας σε περίπτωση μεγάλης σύγκρουσης. Έτσι εσείς και οι επιβάτες σας είστε ασφαλείς όταν το χρειάζεστε περισσότερο.

OUTLANDER PHEV

Τι θέλετε να κάνετε στη συνέχεια;