Έξι λόγοι για να αγοράσετε το Outlander PHEV

Βάλτε το αυτοκίνητό σας στην πρίζα. Συνδεθείτε σε ένα καλύτερο κόσμο.

Είναι το Νο1 plug-in hybrid μοντέλο στην Ευρώπη

Γιατί είναι τόσο δημοφιλές; Επειδή είναι ιδανικό για καθημερινές μετακινήσεις, στη δουλειά ή στο σχολείο, αλλά και για εκδρομές το Σαββατοκύριακο. Ευρύχωρο, άνετο, σας είπαμε όμως ότι είναι εξαιρετικό και στην οδήγηση;

ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ

Το επέλεξαν πάνω από 200.000 αγοραστές

Το Outlander PHEV είναι το πιο δημοφιλές plug-in hybrid μοντέλο από τότε που λανσαρίστηκε. Ο κόσμος εκτιμά το γεγονός ότι είναι ένα πρακτικό SUV, συνδυασμένο με σύγχρονη υβριδική τεχνολογία.

Δείτε το πιο αναλυτικά

Ένα SUV με το καλύτερο στην κατηγορία σύστημα 4x4

Το Outlander PHEV διατίθεται με ένα από τα πιο ευφυή και προηγμένα συστήματα τετρακίνησης (4WD) της αγοράς: το S-AWC (Super All Wheel Control). Αρχίσαμε να βελτιστοποιούμε τα 4WD συστήματα ήδη από τη δεκαετία του 1980.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Το αυτοκίνητο είναι πανέτοιμο για ό,τι βρεθεί στο δρόμο του

Το σύστημα 4WD ελέγχει την κινητήρια ισχύ και τη δύναμη πέδησης σε όλους τους τροχούς. Αυτό σημαίνει ότι το Outlander PHEV προσφέρει μεγαλύτερη ευστάθεια και έλεγχο για να αντιμετωπίσει ό,τι κι αν βρεθεί στο δρόμο του.

Η καρδιά του χτυπά "ηλεκτρικά" (EV first)

Εξελίσσουμε την τεχνολογία EV πάνω από τριάντα χρόνια. Στην πραγματικότητα, λανσάραμε το πρώτο στον κόσμο ηλεκτρικό όχημα μαζικής παραγωγής. Τελειοποιούμε αυτή την τεχνολογία ηλεκτροκίνησης που αποτελεί την καρδιά του Outlander PHEV.

54km

Αυτονομία σε EV mode

Η ηλεκτρική αυτονομία υποστηρίζει άνετα τις καθημερινές μετακινήσεις μόνο με ηλεκτρική φόρτιση.

4ώρες

Οικιακοί φορτιστές (90-100%)

Αυτός είναι ο χρόνος που απαιτείται για μία πλήρη φόρτιση σε οικιακό φορτιστή. Ή φορτίστε το σε πάνω από 170.000 σταθμούς φόρτισης σε όλη την Ευρώπη.

30χρόνια

Παράδοση στην ηλεκτροκίνηση

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε εξελίξει και τελειοποιήσει την EV τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο Outlander PHEV.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ

Μην ανησυχείτε ότι θα ξεμείνετε από ενέργεια

Ένας Ευρωπαίος οδηγεί κατά μέσο όρο 52km την ημέρα σε διαδρομές για τη δουλειά ή και το σχολείο. Το Outlander PHEV προσφέρει αυτονομία 54km μόνο στη λειτουργία EV, που σημαίνει ότι μπορεί να καλύψει όλες τις καθημερινές ανάγκες σας. Αν βάλετε στην εξίσωση και τον βενζινοκινητήρα, η συνολική αυτονομία υπερβαίνει τα 600km.

Τα καλύτερα δύο κόσμων

Το Mitsubishi Outlander PHEV έχει δύο ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες που συνεργάζονται με έναν προηγμένο βενζινοκινητήρα. Επιλέγετε οι ίδιοι τη λειτουργία ηλεκτροκίνησης (EV) ή την υβριδική λειτουργία ή αφήνετε το Outlander PHEV να κάνει την επιλογή αυτόματα.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ

Η σιγουριά του βενζινοκινητήρα για πιο μακρινά ταξίδια

Για μακρινές διαδρομές ή υψηλότερες ταχύτητες ταξιδιού, όπως στον αυτοκινητόδρομο, ο βενζινοκινητήρας παίρνει τη σκυτάλη από τους ηλεκτροκινητήρες. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δύναμη όταν τη χρειάζεστε. 

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δύο ηλεκτροκινητήρες για καθημερινές μετακινήσεις

Η 100% λειτουργία ηλεκτροκίνησης (EV) είναι ιδανικό για σύντομες διαδρομές ή πυκνή κυκλοφορία. Υπάρχει λιγότερη φθορά στον κινητήρα και αυτό σημαίνει μικρότερο κόστος για εσάς.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ

Μέχρι 61%* λιγότερες εκπομπές CO2

Αυτό είναι το Mitsubishi Outlander PHEV: μειώνει το μέσο όρο εκπομπών CO2 σε μόλις 46gm το χιλιόμετρο**. Είναι πιο φιλικό προς τον πλανήτη, προσφέρει φορολογικά κίνητρα για εταιρική χρήση και κυκλοφορεί ελεύθερα σε περιβαλλοντικές αστικές ζώνες. 

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ξεγνοιασιά με 8-ετή εγγύηση

Είναι κάτι που απολαμβάνετε με το Mitsubishi Outlander PHEV χάρη στην 5ετή εργοστασιακή εγγύηση της Mitsubishi. Αυτή προστίθεται στην εκτεταμένη 8ετή εγγύηση της μπαταρίας***.