designers scuplting a car

Η φιλοσοφία μας

Οι αρχές που καθοδηγούν κάθε μας κίνηση

Οι πεποιθήσεις μας

Μια εταιρεία του βεληνεκούς μας, πρέπει να διαθέτει ένα ισχυρό σύνολο πεποιθήσεων.

Έτσι λοιπόν, χωρίς περιστροφές, αυτές είναι οι δικές μας.

Drive your Ambition

Η δήλωση «Οδηγήστε τις προσδοκίες σας» είναι μια ηχηρή δήλωση της συνεχιζόμενης δέσμευσης της Mitsubishi Motors Corporation στις αξίες και τις προσδοκίες των οδηγών μας.

Η εταιρεία μας

Η φιλοσοφία μας μας ενισχύει τη φήμη μας

Διεξάγουμε τις εργασίες μας με ακεραιότητα και δικαιοσύνη. Προσπαθούμε να ενισχύσουμε την κοινωνία, συμβάλλοντας παράλληλα στη διατήρηση του παγκόσμιου περιβάλλοντος.

Είμαστε μηχανικοί από καρδιάς

Είμαστε επίσης ταπεινοί, γνήσιοι και συναισθηματικοί. Με αυτό εννοούμε ότι ζούμε στον πραγματικό κόσμο και είμαστε ακριβώς όπως εσείς: πηγαίνουμε στη δουλειά, πηγαίνουμε για ύπνο και ονειρευόμαστε μεγάλες περιπέτειες το Σαββατοκύριακο. Έτσι καταλαβαίνουμε ότι τα οχήματα που δημιουργούμε πρέπει να δουλεύουν για σας.

Μας αρέσει να είμαστε πρώτοι. Μας αρέσει να είμαστε οι καλύτεροι

Είμαστε πρωτοπόροι. Δημιουργούμε πρωτοποριακά οχήματα για πάνω από 100 χρόνια. Το 1982 κυκλοφορήσαμε το Pajero/Montero. Ήταν ο πρωτοπόρος μιας νέας γενιάς SUV που προσφέρει εξελιγμένες οδηγικές επιδόσεις σε λογική τιμή. Το 2009, κυκλοφόρησε το i-MiEV, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο στον κόσμο διαθέσιμο στη μαζική αγορά. Το 2013, κυκλοφορήσαμε το Outlander PHEV, το πρώτο Plug-in υβριδικό SUV στον κόσμο. Είμαστε εδώ για να κάνουμε πράγματα που δεν έχουν γίνει ποτέ πριν. Είμαστε αφοσιωμένοι στην πρόοδο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Είμαστε ειδικοί στις τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης

Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε την τεχνολογία των ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Θα δημιουργήσουμε αυτοκίνητα που προσφέρουν ομαλότερες, πιο ήσυχες διαδρομές, με ισχυρή επιτάχυνση, ικανά να σας ταξιδέψουν περισσότερο με μία μόνο φόρτιση.

Ποτέ δεν θα σταματήσουμε να καινοτομούμε

Όταν κυκλοφορήσαμε το Outlander PHEV το 2013, ήταν το πρώτο υβριδικό Plug-in SUV. Δεν ήμασταν απλά πολύ πιο μπροστά από τους ανταγωνιστές μας, το Outlander PHEV αντιπροσώπευε περισσότερα από αυτό. Προσέφερε ένα νέο είδος οδήγησης χαμηλού κόστους και χαμηλών εκπομπών άνθρακα. Κέρδισε το βραβείο καινοτομίας της εκδήλωσης Αυτοκίνητο της χρονιάς στην Ιαπωνία το διάστημα 2013-2014. Η παγκόσμια προσοχή που έλαβε βοήθησε να εδραιωθεί σταθερά η σημασία των υβριδικών Plug-in ηλεκτροκίνητων οχημάτων ως ο δρόμος για την εξέλιξη.

Είμαστε οι κορυφαίοι ειδικοί στα SUV και την τετρακίνηση

Πρώτα κυκλοφόρησε το Super Select 4WD. Στη συνέχεια ακολούθησε ο έλεγχος όλων των τροχών που παρακολουθεί το δρόμο και μεταφέρει έξυπνα τη δύναμη στους τροχούς για να βελτιώσει το χειρισμό. Και το 2005, παρουσιάσαμε το Super All-Wheel Control (S-AWC) με τέσσερις τρόπους οδήγησης για να παρέχουμε την απόλυτη ισορροπία απόδοσης και ελέγχου.

Φιλοσοφία σχεδιασμού

Ισχυρά και έξυπνα

Τα σχέδια μας έχουν ρίζες στη φιλοσοφία μας για ευρωστία και αξιοπιστία. Και έχουμε υψηλές φιλοδοξίες: θέλουμε τα σχέδιά μας να μην είναι τίποτα λιγότερο από ευφυή. Δημιουργούνται με σχολαστική φροντίδα και ακρίβεια και επικεντρωνόμαστε στην ορθότητα των λεπτομερειών. Αυτό το ονομάζουμε «Mitsubishi-ness».

Κληρονομιά & Εξέλιξη

Τα σχέδια μας αντανακλούν την κληρονομιά της αξιοπιστίας, την ιαπωνική τεχνική και την 100ετή εμπειρία της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η φόρμα ακολουθεί τη λειτουργικότητα

Τα σχέδιά μας πρέπει να είναι πάντα λειτουργικά. Το DYNAMIC SHIELD είναι η ισχυρή πρόσοψη των νέων μας οχημάτων. Βελτιώνει την απόδοση και προστατεύει τόσο το αυτοκίνητο όσο και τους επιβάτες. Στο εσωτερικό, η ιδέα πίσω από το σχεδιασμό περιστρέφεται γύρω από τη χρήση ενός οριζόντιου άξονα σε όλες τις γενιές των οχημάτων μας. Προσφέρει μεγαλύτερη ορατότητα σε όλο τον πίνακα οργάνων και επιτρέπει στον οδηγό να αντιλαμβάνεται αλλαγές στο όχημα ή στο δρόμο.

Εξερευνήστε τη σχεδιαστική φιλοσοφία Mitsubishi Motors