• environment_intro_img.jpg

  Το καθηκον μας απεναντι στο περιβαλλον

  Στη Mitsubishi λαμβάνουμε κάθε απαραίτητη ενέργεια για να μειώσουμε τον αντίκτυπο των αυτοκινήτων μας στο περιβάλλον. Αυτοκίνητα όπως το Colt ClearTec και το εκπληκτικό, πλήρως ηλεκτρικό i-MiEV μειώνουν ήδη σημαντικά τις εκπομπές CO2... Δείτε πώς προσπαθούμε να διαμορφώσουμε μια φιλικότερη προς το περιβάλλον διαδικασία κατασκευής και διαβάστε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να οδηγείτε πιο οικολογικά και πιο οικονομικά.

 • Πρασινες τεχνολογιες

  Αντιμετωπίζουμε με επιτυχία τις προκλήσεις που θέτουν οι παγκόσμιες εκπομπές CO2. Αυτός είναι ο λόγος που βρισκόμαστε στο προσκήνιο της ανάπτυξης ηλεκτρικών οχημάτων προηγμένης τεχνολογίας, εδώ και πολλά χρόνια. Με το βλέμμα στο μέλλον, η Mitsubishi Motors έχει αναπτύξει καινοτομίες όπως η τεχνολογία Auto Stop & Go, που επιτυγχάνει λιγότερες εκπομπές CO2 και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Επισκεφτείτε τις σχετικές ενότητες και δείτε πώς λειτουργούν αυτές οι καινοτομίες. Στην ενότητα Green Plastic θα βρείτε ένα λαμπρό παράδειγμα εναλλακτικής σκέψης. Γνωρίζουμε, για παράδειγμα, ότι τα σύγχρονα αυτοκίνητα χρησιμοποιούν πολλά εξαρτήματα από πλαστικό, του οποίοι η κατασκευή βασίζεται στο πετρέλαιο. Έτσι, σκεφτήκαμε να αναπτύξουμε ένα εναλλακτικό υλικό το οποίο θα προέρχεται από ένα ταχέως αναπτυσσόμενο φυτό το οποίο καταναλώνει CO2 καθώς αναπτύσσεται. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα για το μέλλον, αλλά ήδη ασχολούμαστε εντατικά με τον καθαρό και οικονομικό κινητήρα πετρελαίου Euro5, για τον οποίο...

 • Cleartec

  Καθαρό και έξυπνο, το Colt ClearTec 5 και οι τρίθυρες εκδόσεις του είναι πλήρως εξοπλισμένες με την τελευταία οικολογική τεχνολογία μας, η οποία μειώνει δραστικά τόσο τις εκπομπές CO2 όσο και την κατανάλωση καυσίμου. Οι τυπικές εκδόσεις περιλαμβάνουν το σύστημα Auto Stop & Go, ελαστικά με χαμηλή αντίσταση κύλισης, βελτιωμένο διαφορικό λόγο μετάδοσης κίνησης και έξυπνο δυναμό που επαναφορτίζει την μπαταρία κατά την επιβράδυνση ή την πέδηση. Κάθε μοντέλο Colt διαθέτει επίσης την τεχνολογία Gear Shift Indicator (ένδειξη αλλαγής ταχύτητας). Ενώ οδηγείτε στην πόλη, τα χαρακτηριστικά αυτά συνδυάζονται για τη μείωση των εκπομπών CO2 και κατανάλωσης καυσίμου κατά περισσότερο από 20%.

 • EV milestone

  Το i-MiEV είναι ένα από τα πρώτα ηλεκτρικά οχήματα ευρείας χρήσης στην Ευρώπη – και φέρνει επανάσταση στον τρόπο που σκέφτεστε για τα αυτοκίνητα. Το i-MiEV, ή το ηλεκτρικό όχημα i Mitsubishi innovative Electric Vehicle, είναι το έμβλημα της πρωτοπόρου περιβαλλοντικής τεχνολογίας της Mitsubishi Motors, την οποία εξελίσσουμε και προωθούμε για περισσότερα από σαράντα χρόνια, και το σύμβολο των συνεχών προσπαθειών μας να μειώσουμε τον περιβαλλοντικό μας αντίκτυπο στον πλανήτη. Με μηδενικές εκπομπές CO2 κατά τη λειτουργία του, το i-MiEV αποτελεί μια έξυπνη, πρακτική επιλογή για ένα περιβαλλοντικά υπεύθυνο και ευχάριστο στην οδήγηση αυτοκίνητο το οποίο συμβολίζει την αποστολή μας για τη διαμόρφωση ενός βιώσιμου μέλλοντος.

 • Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ

  Η Mitsubishi Motors αντιμετωπίζει την υγεία του πλανήτη μας πολύ σοβαρά. Εξετάσαμε κάθε πτυχή της επιχείρησής σας, από τον σχεδιασμό αεροδυναμικών, οικονομικών οχημάτων έως τη μείωση των εκπομπών από τα εργοστάσιά μας. Αναλαμβάνουμε επίσης την ευθύνη απόρριψης των οχημάτων μας, όταν έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής τους. Δεχόμαστε πίσω και ανακυκλώνουμε τα παλιά οχήματα. Επιπλέον, φροντίζουμε ώστε στο μέλλον, κάθε όχημα να μπορεί να ανακυκλώνεται σε ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό. Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες αιχμής για να μειώσουμε τη χρήση και σπατάλη ενέργειας, ενώ παράλληλα προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα των προϊόντων μας. Οι σχεδιαστές μας στο εργοστάσιο της Ιαπωνίας μπορούν να δημιουργήσουν και να «οδηγήσουν» εικονικά αυτοκίνητα σε πραγματικούς δρόμους. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομούμε ενέργεια, υλικά και καύσιμα που απαιτούνται για τη δημιουργία και τη δοκιμή ενός πρωτοτύπου πλήρους μεγέθους. Μία από τις πολλές καινοτόμες αλλαγές στις διαδικασίες μας ήταν η χρήση χρωμάτων...

 • Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΑΣ

  Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τον αντίκτυπο που έχει το αυτοκίνητό σας στο περιβάλλον. Ένα αυτοκίνητο με κακές επιδόσεις, ένα αυτοκίνητο υπερφορτωμένο ή το οποίο δεν μεταχειρίζεστε συνετά θα καταναλώνει περισσότερο καύσιμο με αποτέλεσμα να προκαλεί περισσότερες εκπομπές CO2. Αυτό δεν έχει απλώς κόστος για το περιβάλλον• έχει κόστος για εσάς τους ίδιους, καθώς η κατανάλωση είναι μεγαλύτερη. Οι συμβουλές οδήγησής μας αναλύουν μερικούς μόνο από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ SERVICE