• Πρασινες τεχνολογιες

  1
  home-electric-vehicles.png
  Ηλεκτρικα

  οχηματα

   

  Στη Mitsubishi Motors, απώτερος στόχος μας είναι η ανάπτυξη λύσεων μεταφοράς με χαμηλές εκπομπές άνθρακα για το μέλλον. Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας αυτής, ακολουθούμε προηγμένες εξελίξεις στην τεχνολογία των ηλεκτρικών οχημάτων (EV). Αυτό δεν σημαίνει ότι ακολουθούμε απλώς τη μόδα της εποχής - το πρώτο Mitsubishi Motors EV κατασκευάστηκε το 1971. Οι καινοτομίες μας όσον αφορά τις μπαταρίες ιόντων λιθίου οδήγησαν σε αυξημένες ταχύτητες και μεγάλη αυτονομία στα ηλεκτρικά οχήματα, λόγω της υψηλής χωρητικότητας σε ενέργεια των μπαταριών.

   

  Χάρη στην ικανότητά τους να συγκρατούν περισσότερο φορτίο ανά κιλό σε σύγκριση με τις μπαταρίες νικελίου/καδμίου ή τις μπαταρίες οξέος/μολύβδου, το i MiEV* επωφελείται από μια ανώτερη αναλογία ισχύος προς βάρος. Το 2008 η Mitsubishi Motors εγκαινίασε την κοινοπραξία Lithium Energy Japan, με εταίρους τη Mitsubishi Corporation και τον μεγαλύτερο κατασκευαστή μπαταριών ιόντων λιθίου, την GS Yuasa.

   

  Το i MiEV διαθέτει 88 στοιχεία μπαταρίας, διαχωρισμένα σε 22 «μονάδες» με τέσσερα στοιχεία η κάθε μία. Ως πλήρως ηλεκτρικό όχημα (σε σύγκριση με τα υβριδικά), οι μπαταρίες του i MiEV τροφοδοτούν ένα ηλεκτρικό μοτέρ το οποίο μεταδίδει την κίνηση στους τροχούς. Κατά την πέδηση, το ίδιο ηλεκτρικό μοτέρ επαναφορτίζει τις μονάδες των μπαταριών, αυξάνοντας την αυτονομία του οχήματος.

  *Τα αρχικά i MiEV σημαίνουν i Mitsubishi innovative Electric Vehicle • OUTLANDER PHEV CONCEPT-S

  ΤΟ ΝΕΟ Outlander

  Παγκόσμια πρεμιέρα θα πραγματοποιήσει το Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S στη φετινή...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ SERVICE