• Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ

  5
  home-greener-factories.png
  ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΤΕΡΑ

  ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ

   

  Στόχος της Mitsubishi Motors είναι να καταστεί μία από τις καλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες αυτοκινήτων παγκοσμίως, όσον αφορά την περιβαλλοντική απόδοση. Στα εργοστάσια Mitsubishi της Mitsubishi Motors Corporation και της Mitsubishi Motors (Ταϊλάνδη), το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης διαθέτει πιστοποίηση ISO 14001. Η πιστοποίηση αυτή εξασφαλίζει ότι όλες οι περιβαλλοντικές πτυχές, ακόμα και τα τοπικά στοιχεία όχλησης, όπως ο θόρυβος, αξιολογούνται, καταγράφονται και μετά περιορίζονται μέσω ενός προγράμματος συνεχούς βελτίωσης. Κάθε πτυχή της επιχείρησής μας ακολουθεί την αρχή των 3R της Mitsubishi: Reduce, Reuse και Recycle (μείωση, επαναχρησιμοποίηση και ανακύκλωση).

   

  Με την εισαγωγή νέων διαδικασιών, ήδη από το 1989 μειώθηκαν οι αποδεσμεύσεις βαρέων μετάλλων στα λύματα κατά 99%. Χρησιμοποιούμε επίσης λιγότερο νερό καθ' όλη τη διαδικασία κατασκευής των αυτοκινήτων μας. Έχουμε μειώσει σημαντικά τις εκπομπές υδρογονανθράκων μέσω της χρήσης χρωμάτων υδατικής βάσης και παράγουμε λιγότερα απόβλητα και υλικά συσκευασίας μέσω της συνεχούς βελτιστοποίησης των διαδικασιών μας.

   

  Η Mitsubishi Motors μεριμνά επίσης για τη μείωση του θορύβου σε όλα τα εργοστάσιά της. Μεταξύ των μέτρων συγκαταλέγεται η δημιουργία μονωμένων «ζωνών θορύβου», ώστε οι γείτονες να μην ενοχλούνται από το πλήθος διερχομένων αυτοκινήτων. Τα φορτηγά ακολουθούν κύριες διαδρομές, μακριά από γειτονιές.

   

  Θα συνεχίσουμε να μειώνουμε την κατανάλωση ενέργειας και εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2) και να χρησιμοποιούμε βέλτιστες τεχνικές ανακύκλωσης για νέα υλικά.

   

 • OUTLANDER PHEV CONCEPT-S

  ΤΟ ΝΕΟ Outlander

  Παγκόσμια πρεμιέρα θα πραγματοποιήσει το Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S στη φετινή...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ SERVICE