• Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ

  6
  recycling-works
  Η

  ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  Η Mitsubishi Motors σέβεται απόλυτα το περιβάλλον και γι' αυτό επιλέγουμε υλικά που μπορούν να ανακυκλωθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν αφού το αυτοκίνητό σας ολοκληρώσει τον κύκλο οικονομικής λειτουργίας του. Κατασκευάζουμε κάθε αυτοκίνητό μας με γνώμονα την μεγάλη αντοχή, ωστόσο όταν ο κύκλος ζωής του ολοκληρωθεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και εμείς το ανακυκλώνουμε με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον, σύμφωνα με την οδηγία για τα οχήματα προς απόσυρση της ΕΚ και κάθε άλλη ισχύουσα εθνική νομοθετική διάταξη.

  Όλα τα οχήματα της Mitsubishi Motors (έως 3,5 τόνους GVW) που πωλούνται στην Ευρώπη μετά την 1η Ιουλίου 2002 μπορούν να επιστραφούν δωρεάν από τον τελευταίο καταχωρισμένο κάτοχο σε ένα από τα καθορισμένα σημεία απόσυρσης, εφόσον το όχημα περιέχει όλα τα σημαντικά εξαρτήματα και δεν είναι απαλλαγμένο από απόβλητα. Από την 1η Ιανουαρίου 2007, αυτό ισχύει για όλα τα οχήματα της Mitsubishi Motors που πωλούνται στην Ευρώπη, ανεξάρτητα από την ημερομηνία πώλησής τους. Ένα δίκτυο σημείων συλλογής είναι διαθέσιμο για την παραλαβή οχημάτων προς απόσυρση της Mitsubishi Motors. Ανατρέξτε στον ιστότοπο του αντιπροσώπου στην περιοχή σας για λεπτομέρειες σχετικά με το πλησιέστερο σε εσάς σημείο συλλογής, καθώς και για τις απαιτήσεις της εθνικής νομοθεσίας για τα οχήματα προς απόσυρση.

  Σε περίπτωση που κάποιο όχημα φέρει επιπλέον απόβλητα ή δεν διαθέτει όλα τα βασικά εξαρτήματά του, το εξουσιοδοτημένο σημείο συλλογής έχει το δικαίωμα να σας χρεώσει. Κατά την παραλαβή του οχήματός σας για ανακύκλωση, το εξουσιοδοτημένο σημείο συλλογής θα εκδώσει ένα πιστοποιητικό καταστροφής (COD), το οποίο απαιτείται από τις τοπικές αρχές για τη διαγραφή του οχήματος Mitsubishi από τα οικεία μητρώα.

  Οι δυνατότητες ανακύκλωσης των οχημάτων και των εξαρτημάτων τους αξιολογούνται και βελτιώνονται διαρκώς, με στόχο την ανακύκλωση ακόμα περισσότερων εξαρτημάτων του οχήματος στο μέλλον.

  Εξασφαλίζοντας φιλική προς το περιβάλλον ανακύκλωση, οι κατασκευαστές οχημάτων έχουν καθιερώσει εδώ και αρκετά χρόνια το «Διεθνές Σύστημα Πληροφοριών για την Αποσυναρμολόγηση» (International Dismantling Information System - IDIS). Η Mitsubishi είναι μέλος αυτού του συστήματος πληροφοριών, το οποίο ενημερώνει αναλυτικά τους υπεύθυνους για την αποσυναρμολόγηση για το ποια υλικά χρησιμοποιούνται σε ένα όχημα και πώς πρέπει να γίνει η αποσυναρμολόγηση και η αναύκλωσή του.

 • OUTLANDER PHEV CONCEPT-S

  ΤΟ ΝΕΟ Outlander

  Παγκόσμια πρεμιέρα θα πραγματοποιήσει το Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S στη φετινή...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ SERVICE