• Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΑΣ

  13141516
  interior-features
  ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ

  Χρησιμοποιείτε κλιματισμό μόνο όταν τον έχετε πραγματικά ανάγκη. Μελέτες έχουν δείξει ότι η χρήση του κλιματιστικού προκαλεί αύξηση της κατανάλωσης καυσίμου (μεταξύ 2% και 10%).

  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

  Τα διαγνωστικά συστήματα του αυτοκινήτου μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε καύσιμα. Οι υπολογιστές ταξιδίου συχνά διαθέτουν ένδειξη της στιγμιαίας κατανάλωσης καυσίμου, που σας βοηθάει να γνωρίζετε πώς το στυλ οδήγησής σας επηρεάζει την κατανάλωση.

  ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ

  Σε ταχύτητες άνω των 50 χιλιομέτρων την ώρα, ένα ανοικτό παράθυρο μειώνει σημαντικά την αεροδυναμική αντίσταση. Σε υψηλότερες ταχύτητες, η χρήση του κλιματιστικού μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική.

  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

  Σε μακριούς, ισόπεδους δρόμους, το σύστημα ελέγχου ταχύτητας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε σταθερή ταχύτητα· ωστόσο, μην το αφήνετε ενεργοποιημένο όταν οδηγείτε σε δρόμους με πολλές ανηφόρες και κατηφόρες. Το κιβώτιο ταχυτήτων θα πραγματοποιεί απότομη μετάβαση σε χαμηλότερη ταχύτητα («kick down») για να διατηρήσει την επιλεγμένη ταχύτητα, ενώ ο οδηγός ενδεχομένως να επέλεγε την οδήγηση σε χαμηλότερη ταχύτητα.

 • OUTLANDER PHEV CONCEPT-S

  ΤΟ ΝΕΟ Outlander

  Παγκόσμια πρεμιέρα θα πραγματοποιήσει το Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S στη φετινή...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ SERVICE