• Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΑΣ

  17181920
  suitcase.png
  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

  ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

  ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

  Μη φορτώνετε περιττά αντικείμενα στο αυτοκίνητό σας. Η σχάρα οροφής αυξάνει την αντίσταση, με αποτέλεσμα να αυξάνεται και η κατανάλωση καυσίμου. Το ίδιο ισχύει και για τη μεταφορά περιττού βάρους στο πορτμπαγκάζ.

  ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

  Ελέγχετε τακτικά την πίεση των ελαστικών σας. Τα ξεφούσκωτα ελαστικά δημιουργούν μεγαλύτερη αντίσταση κύλισης. Είναι γενικά αποδεκτό ότι η κατά 20% χαμηλότερη πίεση των ελαστικών προκαλεί έως 3% υψηλότερη κατανάλωση καυσίμου.

  ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

  Αλλάζετε λάδια και φίλτρα σύμφωνα με το εγχειρίδιο σέρβις και επίσης πραγματοποιείτε τακτικούς ελέγχους συντήρησης ώστε να εξασφαλίσετε την ομαλή και οικονομική λειτουργία του αυτοκινήτου σας.

  ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΑΣ

  Οι ζεσταμένοι κινητήρες και καταλύτες παράγουν πολύ λιγότερη ατμοσφαιρική ρύπανση, επομένως συνδυάζοντας διάφορες μικρές διαδρομές παράγετε σημαντικό όφελος για το περιβάλλον. Αν πάλι πρόκειται για μικρές διαδρομές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή το ποδήλατό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σακίδιο πλάτης ή να κάνετε μερικές μικρές μετατροπές στο ποδήλατό σας και να το χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ ή άλλα ογκώδη αντικείμενα.

 • OUTLANDER PHEV CONCEPT-S

  ΤΟ ΝΕΟ Outlander

  Παγκόσμια πρεμιέρα θα πραγματοποιήσει το Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S στη φετινή...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ SERVICE