L200 Single Cab
 • 5 ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΟΙ
  1. Για τη δουλειά , για τη διασκέδαση, για μια ζωή
  2. Ανακαλύψτε την άγρια φύση
  3. Παραμένει πάντα ένα pick up
  4. Φορτώστε το πολύ! Αντέχει κάθε φορτίο.
  5. Τα πλεονεκτήματα της ευρυχωρίας
 • L200 MY15:

  Loading

  Αυτό το Μοντέλο

  € 19.660

  L200 Single Cab Inform - 4WD 2.5 litre Intercooled Turbocharged DI-D 5-speed Manual 4WD

  Ενδεικτική Λιανική Τιμή: € 21.590
  Όφελος - € 1.930

  Στην τελική λιανική τιμή δεν περιλαμβάνονται πινακίδες, τέλη, έξοδα μεταφοράς και προετοιμασίας

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Πακετο αξεσουαρ
  Σχεδιασμος εσωτερικου
  Εξωτερικη εμφανιση
  Ασφαλεια και ανεση
  Μεταφορα και ελευθερος χρονος
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Downloads

 • Dealers Teaser 2

  ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ

  Σ' ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ MΟΝΤΕΛΟ; ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • ΕΞΩΤΕΡΙΚO


  Design-6

  ΠΙΣΩ ΦΩΤΑ

  Το L200 διαθέτει άριστο στυλ, που σπάνια συναντάμε σε φορτηγάκια. Το ασυνήθιστο σχήμα των πίσω φαναριών τονίζει τις καμπύλες του αυτοκινήτου και προσελκύει βλέμματα θαυμασμού από όσους βρίσκονται κοντά στην ευρύχωρη καρότσα μεταφοράς.

  ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

   
  design-interior-cockpit.jpg

  ΧΩΡΟΣ ΟΔΗΓΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ

  Η άνετη καμπίνα του οδηγού του L200 σας προκαλεί να το δοκιμάσετε. Ο πίνακας οργάνων του L200 διαθέτει τις ίδιες καμπύλες με τον εξωτερικό σχεδιασμό, δημιουργώντας ένα ζεστό περιβάλλον που κάνει το L200 να ξεχωρίζει από τα συμβατικά pick up της αγοράς. Αυτή η προσεγμένη εμφάνιση του εσωτερικού συνοδεύεται από τέλεια εργονομία: το ρυθμιζόμενο ως προς το ύψος τιμόνι και το επίσης ρυθμιζόμενο ως προς το ύψος κάθισμα του οδηγού σας βοηθούν να βρείτε εύκολα την ιδανική θέση οδήγησης. Αφού βρείτε την ιδανική θέση, θα ανακαλύψετε ότι όλα τα χειριστήρια βρίσκονται ακριβώς εκεί που θα θέλατε να βρίσκονται, με αποτέλεσμα να μην αποσπάται η προσοχή σας ενώ οδηγείτε.

 • ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΚΠΟΜΠΩΝ

  4WD

  ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ 

  Technology-3
  technology-leather-shift-knob.jpg

  Technology-3 

  Το L200 πληροί τα πρότυπα εκπομπών Euro-5b / OBD Euro-5+ που ορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τις εκπομπές ρύπων από οχήματα με πετρελαιοκινητήρες και βενζινοκινητήρες. Οι κινητήρες Euro 5b συνεισφέρουν στη μείωση των σωματιδίων των οξειδίων του αζώτου (NOx) και των στερεών σωματιδίων (PM) τα οποία έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία και το περιβάλλον.

  ΣΥΣΤΗΜΑ SUPER SELECT 4WD

  Το L200 διαθέτει το επιτυχημένο σύστημα Easy Select το οποίο επίσης επιτρέπει την αλλαγή από 2WD σε 4WD σε ταχύτητες μέχρι και τα 100 km/h, ανεξαρτήτως της επιφάνειας του δρόμου. Χωρίς να χρειαστεί να σταματήσετε για να αλλάξετε τη λειτουργία σε 4WD, το L200 με το Easy Select είναι σε θέση να μεταφέρει εσάς και το φορτίο σας σε κάθε τύπο επιφάνειας του δρόμου. Ένας διακόπτης στο ταμπλό ενεργοποιεί το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα κλειδώματος του πίσω διαφορικού το οποίο κλειδώνει πλήρως τους πίσω τροχούς, μεγιστοποιώντας την πρόσφυση σε σαθρές επιφάνειες.

  ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ DI-D

  Υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο κινητήρων. Του προηγμένου μεσαίας ισχύος κινητήρα 2,5 λίτρων DI-D απόδοσης 136PS/314Nm ή του κινητήρα υψηλής ισχύος. Ο κινητήρας Mitsubishi 2,5 λίτρων Common Rail DI-D έχει να επιδείξει αυξημένη ισχύ και ροπή της τάξεως των 178PS/400Nm.     
  performance-transmission
  Technology-5

  Technology-6 

  ΚΙΒΩΤΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

  Διατηρώντας την ικανότητα πολλαπλών χρήσεων, το L200 προσφέρει επιλογή μεταξύ δύο κιβωτίων ταχυτήτων, το καθένα από τα οποία ταιριάζει ιδανικά στα χαρακτηριστικά της ροπής του κινητήρα DI-D. Το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων διαθέτει συγχρονισμό τριπλού κώνου στις ταχύτητες 1, 2 και 3 για πιο ομαλές αλλαγές ταχυτήτων και μειωμένο θόρυβο. Εναλλακτικά, διατίθεται ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 4 σχέσεων, το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στις περιπτώσεις με αυξημένη κίνηση. Αυτό το κιβώτιο ταχυτήτων ενσωματώνει μια λειτουργία πολλαπλασιασμού σχέσης ταχυτήτων (overdrive) με δυνατότητα ασφάλισης για ξεκούραστη οδήγηση και μικρότερη κατανάλωση καυσίμου στις υψηλές ταχύτητες.

  ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗΣ

  Διατηρώντας την ικανότητα πολλαπλών χρήσεων, το L200 προσφέρει επιλογή μεταξύ δύο κιβωτίων ταχυτήτων, το καθένα από τα οποία ταιριάζει ιδανικά στα χαρακτηριστικά της ροπής του κινητήρα DI-D. Το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων διαθέτει συγχρονισμό τριπλού κώνου στις ταχύτητες 1, 2 και 3 για πιο ομαλές αλλαγές ταχυτήτων και μειωμένο θόρυβο. Εναλλακτικά, διατίθεται ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 4 σχέσεων, το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στις περιπτώσεις με αυξημένη κίνηση. Αυτό το κιβώτιο ταχυτήτων ενσωματώνει μια λειτουργία πολλαπλασιασμού σχέσης ταχυτήτων (overdrive) με δυνατότητα ασφάλισης για ξεκούραστη οδήγηση και μικρότερη κατανάλωση καυσίμου στις υψηλές ταχύτητες.

  ΑΚΤΙΝΑ ΣΤΡΟΦΗΣ

  Η εντυπωσιακά μικρή ακτίνα στροφής του L200 είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει από τα συμβατικά φορτηγάκια. Με μόλις 5,9 μέτρα, επιτρέπει στο L200 την εκτέλεση ελιγμών σε στενούς χώρους, είτε κινείστε με την όπισθεν σε ένα μικρό χώρο στάθμευσης στην πόλη είτε κινείστε σε ένα δασικό δρόμο με στροφές.

  Technology-7 Technology-10 

  ΑΝΑΡΤΗΣΗ

  Η ανάρτηση των μοντέλων Double Cab και Club Cab του L200 προσφέρει το άριστο κράτημα που περιμένετε από ένα SUV. Μια υψηλών προδιαγραφών μπροστινή ανάρτηση διπλού βραχίονα σε σχήμα A και ένας στιβαρός πίσω άξονας βελτιώνουν σημαντικά την ευστάθεια του L200, ειδικά σε κακοτράχαλα οδοστρώματα ή στο απότομο φρενάρισμα. Το L200 διαθέτει επίσης σύστημα διεύθυνσης με κρεμαγιέρα, όπως και τα επιβατικά αυτοκίνητα, προσφέροντας σωστή απόκριση και προβλέψιμη συμπεριφορά στις στροφές.

  ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ

  Η πίσω πόρτα του L200 είναι τόσο ευέλικτη όσο και το ίδιο το φορτηγάκι. Μπορεί να ανοίξει κατά 90 ή 180 μοίρες, διευκολύνοντας τη φόρτωση βαριών και άβολων αντικειμένων στη μεγάλη καρότσα φόρτωσης, ειδικά με τη χρήση ενός περονοφόρου. Η πίσω πόρτα μπορεί επίσης να αφαιρεθεί τελείως επιτρέποντας τη φόρτωση αντικειμένων με εξαιρετικά μεγάλο μήκος. Οι καρότσες φόρτωσης για όλους του τύπους του L200 - Double Cab, Club Cab και Single Cab - χωράνε άνετα μια ευρωπαλέτα.  

 • ΕΥΡΥΧΩΡΗ ΚΑΜΠΙΝΑ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ


  comfort-spacious-cabin.jpg

  comfort-under-seat.jpg

  comfort-link-system.jpg

  Η καμπίνα του τετράθυρου L200 είναι η πιο ευρύχωρη στην κατηγορία του, κάτι που σημαίνει ότι εσείς και οι επιβάτες σας έχετε στη διάθεσή σας αρκετό χώρο για να τεντωθείτε και να εκμεταλλευτείτε τον κορυφαίο εξοπλισμό και τα στοιχεία άνεσης. Οι τρεις τύποι καμπίνας σάς εξασφαλίζουν άριστες επιδόσεις από κάθε άποψη: την ευελιξία και χωρητικότητα μιας μεγάλης καρότσας φόρτωσης και ένα ευρύχωρο εσωτερικό εξίσου άνετο με το εσωτερικό ενός επιβατικού αυτοκινήτου.

  ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΤΙΜΑΛΦΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

  Η ασφάλεια του L200 δεν αφορά μόνο στους επιβάτες. Ένα έξυπνο κουτί αποθήκευσης τιμαλφών κάτω από το κάθισμα αποτελεί τον ιδανικό χώρο για τη φύλαξη πολύτιμων αντικειμένων, με ασφάλεια μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Η καμπίνα μπορεί να είναι ευρύχωρη αλλά προσφέρει επίσης αρκετούς έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους για μικρότερα αντικείμενα, συμπεριλαμβανόμενου ενός πτυσσόμενου αποθηκευτικού χώρου για τα γυαλιά ηλίου και υποδοχές στις πόρτες για μπουκάλια του ενός λίτρου. Το μεγάλο πίσω κεντρικό υποβραχιόνιο του Double Cab διαθέτει διπλή ποτηροθήκη, ενώ τα πίσω βοηθητικά καθίσματα του Club Cab αναδιπλώνονται, αφήνοντας πολύτιμο χώρο για τις επισκευές

  ΣΥΣΤΗΜΑ LINK

  Το σύστημα Link συνδέει εξωτερικές συσκευές με τα συστήματα του οχήματος. Ο έλεγχος των συσκευών που συνδέονται μέσω της θύρας USB ή μέσω Bluetooth®, όπως τα κινητά τηλέφωνα, μπορεί να γίνει μέσω ενός διακόπτη στο ταμπλό ή με φωνητικές εντολές.

 • ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΦΟΡΤΙΟΥ  

  ABS ΜΕ EBD

  ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ  

  Safety-1 
  Safety-8

  airbags

  Η αναλογική βαλβίδα ανίχνευσης φορτίου του L200 Single Cab διασφαλίζει τη βέλτιστη απόδοση πέδησης, ανεξάρτητα από το εάν η καρότσα είναι άδεια ή γεμάτη. Οι αισθητήρες καθορίζουν τη δύναμη πέδησης που πρέπει να ασκηθεί στο πίσω μέρος του L200, αποτρέποντας το μπλοκάρισμα των πίσω φρένων και βοηθώντας σας να σταματήσετε με ασφάλεια το αυτοκίνητο, ανεξάρτητα από το μέγεθος του φορτίου που κουβαλάτε.
  (Single Cab)

  ABS ΜΕ EBD

  Το σύστημα ABS (Σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών) του L200 συνεργάζεται αρμονικά με τα πανίσχυρα φρένα του οχήματος. Το σύστημα ανιχνεύει αν κάποιος τροχός πρόκειται να «κλειδώσει» και αυξομειώνει την πίεση πέδησης των φρένων για να αποτρέψει την ολίσθηση. Ένα όχημα δεν μπορεί να στρίψει αν οι τροχοί του είναι μπλοκαρισμένοι. Το ABS βοηθά στη διατήρηση του ελέγχου στις στροφές, ακόμα και σε ένα απότομο φρενάρισμα. Το L200 διαθέτει επίσης σύστημα ηλεκτρονικής κατανομής της δύναμης πέδησης (EBD). Το EBD διατηρεί την ιδανική δύναμη πέδησης μεταξύ του μπροστινού και του πίσω άξονα και μειώνει την απόσταση ακινητοποίησης ανεξάρτητα από τις συνθήκες οδήγησης.

  ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ

  Το πολυτιμότερο φορτίο που θα μεταφέρει ποτέ το L200 σας είναι εσείς και οι επιβάτες σας. Αυτός είναι ο λόγος που κάθε L200 περιλαμβάνει στον βασικό του εξοπλισμό δύο μετωπικούς αερόσακους καθώς επίσης και πλευρικούς αερόσακους και αερόσακους οροφής ως προαιρετικό εξοπλισμό. Σε περίπτωση σύγκρουσης, οι αερόσακοι ανοίγουν αστραπιαία ενισχύοντας την ασφάλεια που προσφέρει το ισχυρό αμάξωμα RISE του L200 και μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού του κεφαλιού και του άνω μέρους του σώματος.

   


     
  safety-seatbelt.jpg safety-rise-body.jpg

  Safety-6

  ΖΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΦΟΡΤΙΟΥ

  Οι ζώνες ασφαλείας όλων των μοντέλων L200 διαθέτουν περιοριστές φορτίου. Οι περιοριστές αυτοί μειώνουν το φορτίο που μπορεί να μεταφέρει μια ζώνη ασφαλείας στους επιβάτες σε περίπτωση σύγκρουσης, περιορίζοντας σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού.

  ΑΜΑΞΩΜΑ RISE

  Το πλαίσιο τύπου σκάλας RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) του L200 προσφέρει βελτιωμένη ακαμψία και αντοχή. Πατενταρισμένο από την Mitsubishi Motors, το RISE ενσωματώνει πολυάριθμα δομικά στοιχεία του αμαξώματος του L200, διασφαλίζοντας ότι σε περίπτωση σύγκρουσης θα κατευθύνουν το μεγαλύτερο δυνατό μέρος της δύναμης, όσο το δυνατόν πιο μακριά από τους επιβαίνοντες. Η καλύτερη στην κατηγορία του βαθμολογία με 4 αστέρια στις δοκιμές Euro NCAP* για την προστασία των ενήλικων επιβατών αποτελεί περίτρανη απόδειξη της αντοχής του L200 και της αποτελεσματικότητας των ζωνών παραμόρφωσης με απορρόφηση ενέργειας.

  *Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.euroncap.com.

  ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΠΕΝΤΑΛ ΦΡΕΝΟΥ

  Το L200 διαθέτει πληθώρα χαρακτηριστικών τα οποία είναι σχεδιασμένα για να διευκολύνουν την οδήγησή σας. Ωστόσο, το L200 είναι εξίσου καλά εξοπλισμένο, ώστε να σας προστατεύσει σε περίπτωση σύγκρουσης. Ένα από τα στοιχεία που αποδεικνύουν την έμφαση που δώσαμε στην προστασία σας είναι το αποσπώμενο πεντάλ φρένων, το οποίο μετακινείται προς τα εμπρός σε περίπτωση σύγκρουσης, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού του κάτω μέρους του ποδιού.


  comfort-collapsable-steering-wheel.jpg

   


  ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΚΟΛΟΝΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ

  Λειτουργώντας σε πλήρη αρμονία με τα υπόλοιπα συστήματα ασφαλείας του L200, η πτυσσόμενη κολόνα τιμονιού απομακρύνεται από τον οδηγό σε περίπτωση σύγκρουσης. Έτσι μειώνεται σημαντικά η μετάδοση των δυνάμεων της πρόσκρουσης, προστατεύοντάς σας ακόμα περισσότερο.

   

   
 • Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ DAKAR

     

  2000

  Heritage-1-1

  2001

  Heritage-2

  2002

  Heritage-3

  2003

  Heritage-4

  2004

  Heritage-5

  2005

  Heritage-6

  2006

  Heritage-7

  2007

  Heritage-8

  2008

  Heritage-9


  The mighty cross-country contenders from Mitsubishi Motors have been the first to cross the finishing line of the punishing Dakar rally - time and time again. Mitsubishi Motors has won the Dakar rally a record 12 times, including the last seven in a row.

  But it is not just the Mitsubishi badge that our competition machines and L200 share: the advanced four wheel drive system of L200 is directly related to that of our multiple Dakar victors. Whenever you take your L200 away from the beaten track, you benefit from the 4x4 performance and dependability that Mitsubishi Motors has developed and proven on this most unforgiving test of machinery.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • mechanic-2016

  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
  ΦΡΟΝΤΙΔΑ

  Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Βασική μας προτεραιότητα είναι να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Για το λόγο αυτό τα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία Service της Mitsubishi διαθέτουν πλήρως εκπαιδευμένους και εξοπλισμένους τεχνικούς, οι οποίοι χρησιμοποιούν μόνο γνήσια ανταλλακτικά Mitsubishi για τη συντήρηση του οχήματος σας. Προσφέρουμε…

 • call-center-2016

  service
  &
  ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

  ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

  Τα οχήματα μας συγκαταλέγονται στα πιο αξιόπιστα και με κορυφαία κατασκευή οχήματα της αγοράς, αλλά θέλουμε να είμαστε βέβαιοι ότι είστε καλυμμένοι στην περίπτωση κάποιου απρόοπτου συμβάντος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διαθέτουμε μια κορυφαία ομάδα υποστήριξης μετά την πώληση, και ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ MITSUBISHI MOTORS
 • Select the proper content in edit mode