• ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

  15
  airco
  EΛΕΓΧΟΣ

  ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

   

  Το σύστημα κλιματισμού του αυτοκινήτου σας αποτελεί σημαντικό κομμάτι του εξοπλισμού του. Εξασφαλίζει σε εσάς και στους επιβάτες δροσερή ατμόσφαιρα τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες, σας ζεσταίνει το χειμώνα και ξεθολώνει το παρμπρίζ σας όταν βρέχει, παρέχοντάς σας άριστη ορατότητα του δρόμου.  

  Το σύστημα κλιματισμού δεν ρυθμίζει απλώς τη θερμοκρασία μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά επίσης καθαρίζει και τον αέρα που εισέρχεται, διατηρώντας τον φρέσκο, ώστε να μπορείτε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στον δρόμο. Απομακρύνει την υγρασία από τον εισερχόμενο αέρα, με αποτέλεσμα τα τζάμια σας να ξεθολώνουν ταχύτερα και καλύτερα από ό,τι αν χρησιμοποιούσατε ένα πανί, ακόμα και σε συνθήκες υγρασίας. Με αυτόν τον τρόπο βελτιώνεται η ορατότητά σας και, κατ' επέκταση, η ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών.  

  Το σύστημα κλιματισμού σας χρειάζεται συντήρηση όπως ακριβώς και ο κινητήρας του αυτοκινήτου σας. Κατά τον έλεγχο του κλιματισμού, ο πιστοποιημένος τεχνικός της Mitsubishi ελέγχει τη στάθμη του ψυκτικού υγρού και δοκιμάζει το σύστημα με ειδικό εξοπλισμό για να δει αν υπάρχουν διαρροές.

   

 • Service-promotion-photo-2

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ SERVICE