• ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

  11
  engine-1
  Προγραμμα

  Diamond Exchange

  Το πρόγραμμα ανακατασκευασμένων ανταλλακτικών Diamond Exchange προσφέρει ανταλλακτικά ανταλλαγής που έχουν κατασκευαστή σύμφωνα με τα ίδια υψηλά πρότυπα όπως τα νέα ανταλλακτικά σέρβις της Mitsubishi, αλλά σε μειωμένη τιμή κόστους.  

  Το πρόγραμμα αυτό αποσκοπεί στη μείωση του κόστους ιδιοκτησίας, ενώ παράλληλα παρατείνει τη διάρκεια ζωής του οχήματός σας και τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών σέρβις. Αυτό το πρόγραμμα σας εξοικονομεί χρήματα και επίσης συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς το πρόγραμμα ανταλλαγής περιλαμβάνει το στοιχείο της ανακύκλωσης. Και προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι δεν θα έχετε κανένα λόγο για να ανησυχείτε, όλα τα ανταλλακτικά φέρουν την ίδια διετή εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων με τα καινούργια εξαρτήματα.  

  Το πρόγραμμα ανταλλαγής αναπτύσσεται διαρκώς, το οποίο σημαίνει ότι στο μέλλον ακόμα περισσότερα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα. Προς το παρόν, η εκτενής σειρά προϊόντων αποτελείται από τα εξής:  

  Μοτέρ  

  Διατίθενται μοτέρ τόσο για βενζινοκινητήρες όσο και για πετρελαιοκινητήρες. Όπου ισχύει, παρέχονται πλήρη, με άξονα ισορροπίας.  

  Κυλινδροκεφαλές  

  Οι κυλινδροκεφαλές παρέχονται ως πλήρεις διατάξεις με εκκεντροφόρους και βαλβίδες. Όταν οι κυλινδροκεφαλές παρέχονται με αυτό το φινίρισμα υψηλού επιπέδου, διασφαλίζεται η κατάλληλη στερέωση των βαλβίδων και η βέλτιστη σφράγισή τους. Αυτό μειώνει τον χρόνο αντικατάστασης σε αυτόν την αντικατάσταση ενός συνδέσμου κυλινδροκεφαλής.  

  Αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων με μετατροπείς ροπής  

  Τα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων παρέχονται με μετατροπέα ροπής και μια συσκευή καθαρισμού των υπολειμμάτων του ψυγείου λαδιού. Με αυτόν τον τρόπο αποτρέπεται η πρόωρη φθορά της ανταλλακτικής μονάδας.  

  Κιβώτια ταχυτήτων  

  Ανακατασκευασμένες σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπά μας, αυτές οι μονάδες παρέχουν την ίδια απόδοση με ένα καινούργιο ανταλλακτικό.  

  Μετατροπείς ροπής  

  Οι μετατροπής ροπής του προγράμματος ανταλλαγής διατίθενται ως μεμονωμένες μονάδες.  

  Υπερτροφοδότες  

  Ανακατασκευασμένοι σύμφωνα με τα δικά μας υψηλά πρότυπα για τη διασφάλιση της ποιότητας και της αξιοπιστίας, οι υπερτροφοδότες παρέχονται πλήρεις με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα εγκατάστασης.  

  Ψυγεία  

  Τα ψυγεία του προγράμματος ανταλλαγής μας είναι κατάλληλοι για οχήματα που διαθέτουν απλό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.  

  Ημιαξόνια  

  Τα ημιαξόνια του προγράμματος ανταλλαγής είναι ανακατασκευασμένα ώστε να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ισχύος και ανθεκτικότητας.  

  Αντλίες πετρελαίου  

  Οι υψηλής ποιότητας ανακατασκευασμένες αντλίες πετρελαίου μας είναι διαθέσιμες για οχήματα με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα συστήματα ψεκασμού. Παρέχονται πλήρεις με όλα τα ηλεκτρικά εξαρτήματα, τα οποία διασφαλίζουν ότι η αντλία ψεκασμού είναι έτοιμη για εγκατάσταση με ελάχιστο κόπο.  

  Μίζες και εναλλάκτες  

  Αυτά τα εξαρτήματα του συστήματος ανταλλαγής παρέχονται με το ίδιο επίπεδο ποιότητας όπως και αυτό των εργοστασιακών εξαρτημάτων. Επομένως, εξασφαλίζουν την ίδια απόδοση και αξιοπιστία που θα αναμένατε και από ένα νέο εξάρτημα.  

  Τράνσφερ  

  Ανακατασκευάζονται ώστε να είναι εξίσου ανθεκτικά με τα νέα εξαρτήματα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ SERVICE