Mitsubishi Outlander PHEV
 • 5 ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΟΙ
  1. To πρώτο τετρακίνητο plug-in Hybrid SUV στο κόσμο!
  2. Εκλεπτυσμένη σχεδίαση με ευρύχωρο εσωτερικό
  3. Premium αίσθηση οδήγησης, με την οικονομικότερη κατανάλωση
  4. Αυτονομία πάνω από 800 χιλιόμετρα
  5. Βραβευμένη Τεχνολογία
 • Outlander MY15:

  Loading

  Αυτό το Μοντέλο

  € 55.000

  Outlander PHEV MY15 Instyle Navi+ 2.0 Litre 4WD MIVEC Plugin Hybrid

  Ενδεικτική Λιανική Τιμή: € 39.511
  Τ.Τ. και ΦΠΑ 24% € 15.489
  Μεταλλικό Χρώμα

  Στην τελική λιανική τιμή δεν περιλαμβάνονται πινακίδες, τέλη, έξοδα μεταφοράς και προετοιμασίας

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Πακετο αξεσουαρ
  Σχεδιασμος εσωτερικου
  Εξωτερικη εμφανιση
  Ασφαλεια και ανεση
  Μεταφορα και ελευθερος χρονος
ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Downloads

 • Dealers Teaser 2

  ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ

  Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ MΟΝΤΕΛΟ; ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • changingthegame_01.jpg

  ΟΧΗΜΑ PLUG-IN & ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ  

  Προβληματίζεστε για την αυτονομία σε επιλογή ηλεκτροκίνησης; Το OUTLANDER PHEV δεν είναι ένα συνηθισμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, καθώς προσφέρει διάφορους τρόπους φόρτισης της μπαταρίας ανάλογα με τις συνθήκες, ώστε να εξασφαλίζεται πάντα ότι θα φτάσετε στον προορισμό σας, όσο μακριά και αν βρίσκεται.

  Εφόσον η κίνηση αφορά καθημερινές μετακινήσεις, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να φορτίσετε μέσω του ενσωματωμένου φορτιστή (οικιακή παροχή), και να έχετε σε 5 ώρες μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Με δεδομένο το γεγονός ότι η ελάχιστη αυτονομία φτάνει τα 52χλμ, το αυτοκίνητο ανταποκρίνεται άνετα στις ανάγκες κάλυψης των καθημερινών μετακινήσεων.

  Επιλέξτε ανάμεσα σε τρείς τρόπους κίνησης, που σας εξασφαλίζουν την ιδανική εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες. Κατά την οδήγηση σε αστικό περιβάλλον, το αυτοκίνητο είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο, έχει όμως και τη δυνατότητα να περνάει σε υβριδική λειτουργία («σειριακό υβριδικό πρόγραμμα»), εφόσον απαιτείται έξτρα ισχύς για κίνηση σε ανηφόρα ή απότομες επιταχύνσεις, με τον κινητήρα εσωτ.καύσης να παράγει ηλεκτρική ενέργεια για πρόσθεση υποβοήθηση των ηλεκτροκινητήρων. Μόλις το αυτοκίνητο βρεθεί στον αυτοκινητόδρομο, ενεργοποιείται η επιλογή του «παράλληλου υβριδικού προγράμματος». Με αυτή την επιλογή ο κινητήρας εσωτερικής καύσης αναλαμβάνει την κίνηση του αυτοκινήτου, και οι ηλεκτροκινητήρες λειτουργούν υποβοηθητικά σε περιπτώσεις όπου απαιτείται η παραπάνω ισχύς

  Εκτός όμως από τις 3 επιλογές προγραμμάτων κίνησης, σας παρέχεται η δυνατότητα φόρτισης της μπαταρίας χάρη στη μέθοδο επανάκτησης ενέργειας κατά τη διάρκεια της πέδησης. Ο τρόπος αυτός επιλέγεται εύκολα από τον οδηγό μέσω ενός μοχλού και των χειριστηρίων στο τιμόνι, ή απλά επιλέγοντας το πρόγραμμα "battery save mode". Επιπρόσθετα σας δίνεται η δυνατότητα ταχείας φόρτισης (μέχρι και 80% μίας πλήρους φόρτισης σε λιγότερο από 30 λεπτά), σε οποιοδήποτε δημόσιο σταθμό φόρτισης.

  Το σύστημα Plug-in Hybrid EV εξελίχθηκε με βάση την τεχνολογία EV του i-MiEV που χρησιμοποιείται σε μεσαία και μεγάλα επιβατικά ή SUV που απαιτούν μεγαλύτερη αυτονομία ταξιδίου. Τα κυριότερα μέρη όπως η μπαταρία, και οι ηλεκτροκινητήρες βρίσκονται ελέγχονται σε μόνιμη βάση, ενώ στον ίδιο βαθμό ελέγχεται και ο κινητήρας, το σύστημα 4κίνησης με τους 2πλούς ηλεκτροκινητήρες, το σύστημα πέδησης με ανάκτηση ενέργειας, το σύστημα κλιματισμού, κ.ο.κ. ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια, η άνεση, καθώς και η οικονομία στην οδήγηση.

  drive2.jpg

  drive1.jpg

  drive3.jpg

  3 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ

  Για άνετη και οικονομική οδήγηση, το OUTLANDER PHEV επιλέγει αυτόματα από 3 διαφορετικά προγράμματα κίνησης, ανάλογα με τις εκάστοτε οδηγικές ανάγκες, και τις οδικές συνθήκες.

   

  Ηλεκτροκίνηση. Τύπος λειτουργίας EV: Μόνο ηλεκτροκίνηση. Δύο ηλεκτροκινητήρες αναλαμβάνουν την κίνηση του αυτοκινήτου, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρική ενεργεία που παράγεται από την μπαταρία, έχοντας σαν αποτέλεσμα τη μηδενική κατανάλωση και τις μηδενικές εκπομπές CO2. Ο συγκεκριμένος τρόπος κίνησης είναι αθόρυβος, καθαρός, και εξασφαλίζει την απαραίτητη ισχύ ειδικά για ξεκινήματα και γρήγορες επιταχύνσεις. Η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 120 χλμ/ώρα

  Σειριακή Υβριδική Λειτουργία : Ηλεκτροκίνηση + υποβοήθηση κινητήρα εσωτερικής καύσης. Δύο ηλεκτροκινητήρες αναλαμβάνουν την κίνηση του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας την ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από τον κινητήρα εσωτ. καύσης. Ο κινητήρας εσωτ. καύσης παράγει ηλεκτρισμό μόλις το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας είναι χαμηλό, αλλά και όταν υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις ισχύος όπως σε απότομες επιταχύνσεις ή ανάβαση σε δρόμους με έντονη κλίση.

  Παράλληλη Υβριδική Λειτουργία : Κινητήρας εσωτ. Καύσης + υποβοήθηση ηλεκτροκινητήρων. Το αυτοκίνητο κινείται από τον κινητήρα εσωτ. καύσης σε περιπτώσεις απαίτησης υψηλών ταχυτήτων όπως π.χ. στον αυτοκινητόδρομο, και σε περίπτωση που απαιτείται πρόσθετη ισχύς, το σύστημα ενεργοποιεί και τους ηλεκτροκινητήρες.  

  charge.jpg

  3 ΤΡΟΠΟΙ ΦΟΡΤΙΣΗΣ Της ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

  Για να διασφαλιστεί ότι το OUTLANDER PHEV δεν πρόκειται να μείνει ποτέ απο ηλεκτρική ενέργεια, διατίθενται 3 επιλογές φόρτισης της μπαταρίας.


   
   

  Φόρτιση μέσω ρευματολήπτη: Με τη βοήθεια του ενσωματωμένου φορτιστή, συνδέστε απλά την πρίζα σε μία οικιακή παροχή 230V, και θα έχετε μία πλήρη φόρτιση σε 5 ώρες (νορμάλ φόρτιση), ή επιλέξτε τον προαιρετικό ταχυφορτιστή, για φόρτιση έως και το 80% της μπαταρίας σε μόλις 30 λεπτά (Quick Charging), σε κάποιο δημόσιο σταθμό φόρτισης.

  Πρόγραμμα Φόρτισης Μπαταρίας - Battery Charge Mode : Σε αυτό το πρόγραμμα ο κινητήρας φορτίζει συνεχώς την μπαταρία ακόμα και όταν το αυτοκίνητο είναι ακίνητο. Η επαναφόρτιση της μπαταρίας μέχρι το 80% του φορτίου, χρειάζεται περίπου 40 λεπτά (ανάλογα με το αρχικό επίπεδο φόρτισης), και 3 λίτρα καυσίμου αν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο (στο ρελαντί). Ο οδηγός μπορεί χειροκίνητα να επιλέξει το πρόγραμμα "Battery Save mode", ώστε να εξοικονομήσει ηλεκτρική ενέργεια.  

  Ανάκτηση ενέργειας κατά το φρενάρισμα: Φορτίζει την μπαταρία μόλις ο οδηγός αφήνει το πεντάλ του γκαζιού, και πατάει το αντίστοιχο των φρένων.  

  changingthegame_06.jpg

  changingthegame_07.jpg  changingthegame_08.jpg 

  ΦΟΡΤΙΣΗ / ΑΠΟ ΡΕΥΜΑΤΟΛΗΠΤΗ

  Για να φορτίσετε την μπαταρία συνδέστε απλά το OUTLANDER PHEV με μία οικιακή παροχή.  

  ΦΟΡΤΙΣΗ /ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

  Για κανονική φόρτιση με τη χρήση του ενσωματωμένου φορτιστή και του ειδικού καλωδίου, θα χρειαστείτε περίπου 5 ώρες*.

  * Με παροχή τάσης 230V/10A, ή 6.5 ώρες με παροχή τάσης 230V/8A.  

  ΦΟΡΤΙΣΗ / ΤΑΧΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ

  Σε μόλις 30 λεπτά, με τη βοήθεια του προαιρετικού ταχυφορτιστή, (έως και 80% του συνολικού φορτίου της μπαταρίας) up to 80% capacity), σε οποιοδήποτε δημόσιο σταθμό φόρτισης.  

  changingthegame_09.jpg  changingthegame_02.jpg

  changingthegame_03.jpg

  ΦΟΡΤΙΣΗ / ΚΑΛΩΔΙΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

  Τα καλώδια φόρτισης διαθέτουν θερμομόνωση, ανίχνευση γείωσης και όργανο ασφαλείας. Ο Standard τύπος είναι μήκους 5 μέτρων & 230V. Τα καλώδια φόρτισης μήκους 10μ 230V, και 5μ 100V, διατίθενται προαιρετικά από τον κατασκευαστή.

  ΛΟΓΟΤΥΠΟ PHEV

  Το λογότυπο PHEV είναι τοποθετημένο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, σε θέση και μέγεθος που τραβά αμέσως όλα τα βλέμματα. Το συγκεκριμένο σήμα συμβολίζει την προχωρημένη υβριδική τεχνολογία του OUTLANDER PHEV.

  ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΟΡΥΒΩΝ

  Το OUTLANDER PHEV διακρίνεται για την εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία του. Το ήσυχο περιβάλλον για τους επιβάτες εξασφαλίζει το παχύτερο και ηχο-απορροφητικό παρμπρίζ . Τα νέας σχεδίασης μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων περιορίζουν αισθητά τους αεροδυναμικούς θορύβους, ενώ τα ηχομονωτικά υλικά καλύπτουν μεγαλύτερη επιφάνεια του πατώματος. Ειδικά ηχομονωτικά υλικά έχουν επίσης τοποθετηθεί στο χώρο του κινητήρα, τους θόλους των τροχών, και σε άλλα μέρη του αυτοκινήτου.

  changingthegame_10.jpg

  changingthegame_11.jpg

  changingthegame_12.jpg

  ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ - ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2

  Οδηγείτε και ανησυχείτε για το περιβάλλον ; Όχι πια. Το OUTLANDER PHEV κινούμενο με αμιγώς ηλεκτρική ενέργεια, εμφανίζει μηδενική κατανάλωση, και μηδενικές εκπομπές CO2. Έφτασε η ώρα να απολαμβάνετε χωρίς τύψεις την οδήγηση, σεβόμενοι ταυτόχρονα και το περιβάλλον.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ – ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

  Απολαύστε το εκπληκτικό επίπεδο οικονομίας, που μόνο ένα υβριδικό – ηλεκτροκίνητο μπορεί να σας προσφέρει. Η αυτονομία των 52χλμ. που προσφέρει η επιλογή της αμιγούς ηλεκτροκίνησης, σας καλύπτει για οποιαδήποτε ανάγκη στην καθημερινή σας μετακίνηση.

  ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ECO MODE

  Με την επιλογή ECO mode, το σύστημα κλιματισμού τίθεται αυτόματα σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, και αλλάζουν οι παράμετροι της επιτάχυνσης ώστε να επιτυγχάνεται η χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση.

  changingthegame_13.jpg

     

  ΦΟΡΤΙΣΗ / ΦΡΟΝΤΙΔΑ

  Η διαδικασία της κανονικής φόρτισης ξεκινά απλά με την σύνδεση του καλωδίου φόρτισης σε μία οικιακή παροχή. Η φόρτιση σταματά αυτόματα μόλις η μπαταρία γεμίσει πλήρως.

  Προειδοποιήσεις: Κατά τη διάρκεια της φόρτισης, το καλώδιο για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα διαπερνά η μέγιστη τιμή του συνεχούς φορτίου που αναγράφεται στην πινακίδα στο σημείο ελέγχου. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η πρίζα και η οικιακή καλωδίωση πληρούν όλες τις προβλεπόμενες διατάξεις και προδιαγραφές ασφαλείας. Αν δεν είστε σίγουροι για την καταλληλότητα του ρευματολήπτη, επικοινωνήστε με έναν πιστοποιημένο ηλεκτρολόγο ώστε να σας διασφαλίσει ότι το σπίτι σας διαθέτει τις απαιτούμενες ηλεκτρολογικές προδιαγραφές. Γενικές οδηγίες :  

  Πραγματοποιήστε τη φόρτιση μόνο αφού έχετε εγκαταστήσει τα παρακάτω:
  - Κύκλωμα αποκλειστικά για ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα
  - Διακόπτη ασφαλείας στον πίνακα διανομής και στο αποκλειστικό κύκλωμα
  - Αδιάβροχη πρίζα φόρτισης

  Φορτίζετε πάντα με το καλώδιο που παρέχεται στον βασικό εξοπλισμό, και από πρίζα με γείωση. Μην δοκιμάσετε να φορτίσετε από πρίζα τριφασικού ή μονοφασικού εναλλασσόμενου ρεύματος με ονομαστική τάση πάνω από 230V. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον τοπικό διανομέα της Mitsubishi.

  Ταχεία φόρτιση  
  Το OUTLANDER PHEV μπορεί να φορτιστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, και από ταχυφορτιστή πιστοποιημένο από την CHAdeMO (τύπου 50kW, για ποσοστό 80% της πλήρους φόρτισης, σε περίπου 30 λεπτά).

  Προειδοποιήσεις :
  Ο ταχυφορτιστής δεν περιλαμβάνεται στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου. Μην χρησιμοποιείτε μοντέλο ταχυφορτιστή μη εγκεκριμένο από τον οργανισμό CHAdeMO*. *Ο οργανισμός CHAdeMO ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2010, με αποστολή τη θέσπιση διεθνών προδιαγραφών γνωστών και ως πρωτόκολλο CHAdeMO DC, και την προώθηση της εγκατάστασης ταχυφορτιστών στα ηλεκτρικά οχήματα. Στα μέλη αυτού του οργανισμού περιλαμβάνονται γνωστές αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η Mitsubishi Motors, κατασκευαστές ταχυφορτιστών, καθώς και εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας. 

 • redefinedbeauty_01.gif
   
  redefinedbeauty_02.jpg  redefinedbeauty_03.jpg 

  ΚΑΘΑΡΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

  ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΟ DESIGN

  ΖΑΝΤΕΣ 

  Μοναδικός σχεδιασμός φώτων, εμπρός μάσκας, και συνδυασμοί χρωμάτων είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το OUTLANDER PHEV να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μοντέλα. Οι καθαρές γραμμές του αμαξώματος τονίζουν ακόμα περισσότερο το “high-tech” χαρακτήρα του μοντέλου. Τα πίσω φωτιστικά σώματα συνδυάζουν την αισθητική των LED με τα διάφανα καλύμματα, γεγονός που προσδίδει ιδιαίτερη κομψότητα σε όλη την πίσω πλευρά. Οι αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου, μορφοποιούνται αφού πρώτα βαφούν ώστε να αποκτήσουν μία μοναδική και ξεχωριστή εμφάνιση.   

  Αεροδυναμικός σχεδιασμός που εξελίχθηκε με πολύ αυστηρά κριτήρια για όχημα της κατηγορίας SUV. Η εφαρμογή μαθηματικών μοντέλων ρευστομηχανικής, και οι αναρίθμητες δοκιμές στην αεροδυναμική σήραγγα, εξασφάλισαν στο OUTLANDER PHEV ένα συνδυασμό μοναδικών αεροδυναμικών χαρακτηριστικών, αλλά και μία εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση. Ο αεροδυναμικός σχεδιασμός είναι ένας από τους παράγοντες που συνέβαλλαν σε πολύ μεγάλο βαθμό στην εξασφάλιση της χαμηλής κατανάλωσης, στο δραστικό περιορισμό των εκπομπών του CO2 αλλά και στη σταθερότητα κατά την οδήγηση με υψηλές ταχύτητες.

  Οι αλουμινένιες ζάντες των 18΄΄ ενσωματώνουν κυκλικά σχήματα με έντονες ακμές στις ακτίνες που τονίζουν ακόμα περισσότερο το δυναμισμό στο design. Την εικόνα του SUV χαρακτήρα του αυτοκινήτου συμπληρώνουν και οι πίσω λασπωτήρες.   

  redefinedbeauty_04.jpg
   
  redefinedbeauty_05.jpg  redefinedbeauty_06.jpg 

  ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ 

  ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΗΛΙΟΡΟΦΗ 

  ΠΙΣΩ ΦΩΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ LED

  Η πίσω πόρτα μπορεί να ανοίξει και να κλείσει αυτόματα με τη βοήθεια ενός πλήκτρου που βρίσκεται δίπλα στο κάθισμα του οδηγού.

  Απολαύστε τον ήλιο και το φυσικό φώς χάρη στην ηλεκτροκίνητη ηλιοροφή που διαθέτει επίσης και μηχανισμό αποτροπής μαγκώματος .  

  Άριστη οπτική του πίσω μέρους χάρη στα φώτα LED, που έχουν σχεδιαστεί με στόχο την ασφάλεια αλλά και την αισθητική.

  redefinedbeauty_07.jpg
   
  redefinedbeauty_08.jpg  redefinedbeauty_09.gif 

  ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΜΙΧΛΗΣ ΜΕ ΧΡΩΜΙΩΜΕΝΟ ΣΤΕΦΑΝΙ  

  ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

  ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

  Ένα από τα χαρακτηριστικά εμφάνισης SUV του OUTLANDER PHEV, είναι οι εμπρός προβολείς ομίχλης με τα χρωμιωμένα στεφάνια, που ενσωματώνονται αρμονικά στο κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα.  

  Η πρώτη θετική εντύπωση για τον οδηγό του OUTLANDER PHEV είναι η εμφάνιση του ταμπλό και του πίνακα οργάνων. Μοναδικές «πινελιές» με εμφάνιση Crystal-fibre στο ταμπλό και στις επενδύσεις των θυρών, high tech πίνακας οργάνων, μοχλός ταχυτήτων τύπου joystick, και οθόνη πλοήγησης υψηλής ευκρίνειας 7ιντσών WVGA. Ολόκληρο το ταμπλό είναι εργονομικά σχεδιασμένο και περιβάλλει τον οδηγό, ενώ τα υλικό κατασκευής του είναι μαλακό στην αφή, αντανακλώντας την αίσθηση της άνεσης και της ποιότητας.

  Καθίσματα επενδυμένα με πραγματικό δέρμα και εμφανείς ασημί ραφές, διατίθενται σε μαύρη ή ανοιχτόχρωμη απόχρωση. Το κάθισμα του οδηγού διαθέτει ηλεκτρική ρύθμιση ενώ και τα δύο εμπρός καθίσματα είναι θερμαινόμενα ενώ για περισσότερη ευκολία διαθέτουν και θήκες στις πλάτες τους.

  redefinedbeauty_10_crystal.jpg
  redefinedbeauty_11.jpg

  redefinedbeauty_12.jpg 

  ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ 

  ΕΥΡΥΧΩΡΟ, ΑΝΕΤΟ ΚΑΙ ΕΚΠΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

  ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 

  Διακοσμητική επιφάνεια σε «crystal-fiber» υφή για τις επενδύσεις των εμπρός θυρών και του καλύμματος στο ντουλαπάκι του συνοδηγού συνθέτουν την εικόνα πολυτέλειας στο εσωτερικό.

  Διακοσμητική επιφάνεια σε «crystal-fiber» υφή για τις επενδύσεις των εμπρός θυρών και του καλύμματος στο ντουλαπάκι του συνοδηγού συνθέτουν την εικόνα πολυτέλειας στο εσωτερικό.  

  Το ηλεκτρικό σύστημα θέρμανσης χρησιμοποιεί την ηλεκτρική αντλία νερού για να ζεστάνει και να κυκλοφορήσει το ζεστό νερό και να θερμάνει την καμπίνα ακόμα και όταν ο κινητήρας δεν λειτουργεί, όπως συμβαίνει στην περίπτωση κίνησης μόνο με ηλεκτρική ενέργεια όπου ο κινητήρας εσωτ.καύσης δεν παράγει θερμότητα. Ένας χρονοδιακόπτης σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να προθερμάνετε την καμπίνα πριν ξεκινήσετε το αυτοκίνητο. *Λειτουργία που υποστηρίζεται μόνον εφόσον το όχημα είναι συνδεδεμένο στην πρίζα ή η μπαταρία είναι καλά φορτισμένη.

  redefined-beaty-1

  redefined-beaty-2  redefined-beauty-3 

  ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΟΔΗΓΟΥ & ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ

  ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

  ΠΛΗΚΤΡΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 

  Σύστημα θέρμανσης δύο σταδίων (HI/LO) για τα εμπρός καθίσματα, που κρατά ζεστούς τους επιβάτες περιορίζει την ανάγκη χρήσης του καλοριφέρ, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα και την συνολική κατανάλωση του αυτοκινήτου.

  Πόσο αποτελεσματικά οδηγείτε ; Το όργανο διαχείρισης ενέργειας σας πληροφορεί ανάλογα με τη θέση του δείκτη στην ζώνη Power, Eco ή Charge, ώστε να γνωρίζετε ανα πάσα στιγμή ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης, την ενεργειακή κατάσταση του αυτοκινήτου σας  

  Εφόσον πρόκειται για ηλεκτρικό όχημα (EV), δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει και το πλήκτρο εκκίνησης. Πατώντας το πεντάλ των φρένων και πιέζοντας ταυτόχρονα το πλήκτρο power, ενεργοποιείται το σύστημα PHEV. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης μηχανισμό προστασίας που δεν επιτρέπει το σβήσιμο του κινητήρα κατά τη διάρκεια της κίνησης, ακόμα και αν πατηθεί κατά λάθος το πλήκτρο power.  

  redefined-beauty-4
   
  redefined-beauty-5   

  S-AWC (SUPER ALL WHEEL CONTROL)

  ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

   

   Το ενσωματωμένο αυτό σύστημα ελέγχου, εξασφαλίζει μοναδικό επίπεδο πρόσφυσης, σταθερότητας, και οδικής συμπεριφοράς, ακόμα και σε ιδιαίτερα δύσκολες οδικές συνθήκες. Το σύστημα συνδυάζει ιδανικά τη λειτουργία του ASC (Active Stability and Traction Control) με τους ηλεκτροκινητήρες της ηλεκτρονικά ελεγχόμενης 4κίνησης, και το Active Yaw Control (AYC/ηλεκτρονικός έλεγχος εκτροπής).  

  Το ενσωματωμένο αυτό σύστημα ελέγχου, εξασφαλίζει μοναδικό επίπεδο πρόσφυσης, σταθερότητας, και οδικής συμπεριφοράς, ακόμα και σε ιδιαίτερα δύσκολες οδικές συνθήκες. Το σύστημα συνδυάζει ιδανικά τη λειτουργία του ASC (Active Stability and Traction Control) με τους ηλεκτροκινητήρες της ηλεκτρονικά ελεγχόμενης 4κίνησης, και το Active Yaw Control (AYC/ηλεκτρονικός έλεγχος εκτροπής).   

   
 • changingthegame_01.jpg

  furturesuv_02.jpg furturesuv_03.jpg

  ΣΥΣΤΗΜΑ PLUG-IN HYBRID EV

  Το σύστημα Plug-in Hybrid EV εξελίχθηκε με βάση την τεχνολογία EV του i-MiEV που χρησιμοποιείται σε μεσαία και μεγάλα επιβατικά ή SUV που απαιτούν μεγαλύτερη αυτονομία ταξιδίου. Τα κυριότερα μέρη όπως η μπαταρία, και οι ηλεκτροκινητήρες βρίσκονται ελέγχονται σε μόνιμη βάση, ενώ στον ίδιο βαθμό ελέγχεται και ο κινητήρας, το σύστημα 4κίνησης με τους 2πλούς ηλεκτροκινητήρες, το σύστημα πέδησης με ανάκτηση ενέργειας, το σύστημα κλιματισμού, κ.ο.κ. ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια, η άνεση, καθώς και η οικονομία στην οδήγηση.

  ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

  Πατήστε το πλήκτρο "ECO mode" για καλύτερη εκμετάλλευση της ενέργειας από τους ηλεκτροκινητήρες, τον κινητήρα εσωτ. καύσης, το air condition, και το σύστημα 4WD. Οι επιδόσεις οικολογικής/οικονομικής οδήγησης σας, εμφανίζονται στην επιλογή "ECO score".

  ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

  Απολαύστε κάθε διαδρομή καταναλώνοντας ελάχιστα, προστατεύοντας ταυτόχρονα και το περιβάλλον, επιτυγχάνοντας επιδόσεις που μόνο ένα ηλεκτρικό/υβριδικό αυτοκίνητο μπορεί να σας εξασφαλίσει. Η αυτονομία των 52χλμ. σε πρόγραμμα αμιγούς ηλεκτροκίνησης, και οι μηδενικές εκπομπές CO2, είναι απόδειξη ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάθε ανάγκη στις καθημερινές σας μετακινήσεις.

  furturesuv_05.gif

  furturesuv_06.gif furturesuv_07.gif

  ΣΕΝΑΡΙΟ ΟΔΗΓΗΣΗΣ 1: ΑΜΙΓΩΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ)

  Ένα σενάριο οδήγησης για τον καθημερινό οδηγό. Χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο κυρίως για ψώνια και διαδρομές των παιδιών. Διαδρομές τόσο μικρών αποστάσεων μπορούν άνετα να καλυφθούν μόνο με ηλεκτροκίνηση (EV).

  Στατιστικά :
  Απόσταση: Περίπου 30 χλμ/ημέρα (1,000χλμ/μήνα).

  Φόρτιση: Στο σπίτι κάθε 2 ημέρες (όλη τη νύχτα).

  Οικονομία και ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου λόγω χρήσης σε πρόγραμμα EV.

  Σε αυτή την περίπτωση το κόστος καύσιμων είναι μηδενικό. Το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας κυμαίνεται μεταξύ 15 και 35€ ανάλογα με τις χρεώσεις της εταιρείας ηλ.ενέργειας.

  ΣΕΝΑΡΙΟ ΟΔΗΓΗΣΗΣ 2: ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ)

  Ένα σενάριο που ταιριάζει σε έναν υπάλληλο ο οποίος μετακινείται κυρίως από και προς την εργασία του εντός ή πέριξ της πόλης τις καθημερινές κυρίως με πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης (EV).

  Στατιστικά :
  Απόσταση: Περίπου 50 χλμ/ημέρα (1,000χλμ/μήνα).

  Φόρτιση: Στο σπίτι μερικές μέρες τη βδομάδα (όλη τη νύχτα).

  Συχνές φορτίσεις αυξάνουν το ποσοστό χρήσης σε πρόγραμμα EV, και ελαχιστοποιούν τις ανάγκες σε βενζίνη.

  Σε αυτή την περίπτωση επιτυγχάνεται 70% περικοπή στο κόστος καυσίμων και αυτονομία περίπου 62χλμ/λίτρο με κόστος περί τα 15€ το μήνα. Με το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας να είναι περίπου στα 15€, και σε αυτή την περίπτωση το συνολικό μηνιαίο κόστος δεν ξεπερνά τα 30€.

  ΣΕΝΑΡΙΟ ΟΔΗΓΗΣΗΣ 3: ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ)

  Σενάριο που ανταποκρίνεται σε υπάλληλο που χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο κυρίως για οικογενειακές εξορμήσεις το Σ/Κ, και περιστασιακά σε αστικές μετακινήσεις.

  Στατιστικά :
  Απόσταση: Περίπου 80 χλμ/ημέρα (2,000χλμ/μήνα).
  Φορτίσεις : Καμία. Οι επιλογές EV, και Battery Save
  Οι επιλογές EV, και Battery Save χρησιμοποιούνται μόνο για να εξασφαλίσουν αθόρυβη οδήγηση σε αστικό περιβάλλον ή σε τοπικές διαδρομές.

  Σε αυτή την περίπτωση επιτυγχάνεται 30% περικοπή στο κόστος καυσίμων και αυτονομία περίπου 27χλμ/λίτρο με κόστος περί τα 75€ το μήνα. Εφόσον δεν υπάρχει καμία φόρτιση το κόστος του ηλεκτρικού είναι μηδενικό.

  futuresuv_08

  futuresuv_09  futuresuv_10

  ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ - EV DRIVE MODE

  Η κίνηση παρέχεται αποκλειστικά από τους ηλεκτροκινητήρες που τροφοδοτούνται από την μπαταρία, με αποτέλεσμα μηδενική κατανάλωση και μηδενικές εκπομπές CO2. Αυτή η επιλογή οδήγησης είναι αθόρυβη, οικολογική, και με την απαραίτητη δύναμη. Η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 120χ.α.ω.

  ΣΕΙΡΙΑΚΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - SERIES HYBRID MODE

  Η κίνηση γίνεται από τους ηλεκτροκινητήρες, που τροφοδοτούνται με ηλεκτρική ενέργεια από τον κινητήρα εσωτ.καύσης. Ο κινητήρας παράγει ηλεκτρική ενέργεια εφόσον διαγνωστεί χαμηλό επίπεδο στην μπαταρία, αλλά και όταν οι ανάγκες οδήγησης απαιτούν περισσότερη δύναμη (επιταχύνσεις & ανάβαση σε δρόμο με κλίση).


  ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - PARALLEL HYBRID MODE

  Την κίνηση δίνει ο κινητήρας εσωτ.καύσης (π.χ. σε υψηλές ταχύτητες), και όταν οι συνθήκες ή οδηγός απαιτήσει περισσότερη δύναμη, ενεργοποιούνται υποβοηθητικά και οι ηλεκτροκινητήρες.

  furturesuv_04.jpg

  furturesuv_11.jpg PHEV-3d-map-view.jpg

  ΠΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

  Προβληματίζεστε για την αυτονομία σε επιλογή ηλεκτροκίνησης ; Το OUTLANDER PHEV δεν είναι ένα συνηθισμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, καθώς προσφέρει διάφορους τρόπους φόρτισης της μπαταρίας ανάλογα με τις συνθήκες, ώστε να εξασφαλίζεται πάντα ότι θα φτάσετε στον προορισμό σας, όσο μακριά και αν βρίσκεται.

  Εφόσον η κίνηση αφορά καθημερινές μετακινήσεις, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να φορτίσετε μέσω του ενσωματωμένου φορτιστή (οικιακή παροχή), και να έχετε μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία σε 5 ώρες. Με δεδομένο το γεγονός ότι η ελάχιστη αυτονομία φτάνει τα 52χλμ, το αυτοκίνητο ανταποκρίνεται άνετα στις ανάγκες κάλυψης των καθημερινών μετακινήσεων.

  Επιλέξτε ανάμεσα σε τρείς τρόπους κίνησης, που σας εξασφαλίζουν την ιδανική εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες. Κατά την οδήγηση σε αστικό περιβάλλον, το αυτοκίνητο είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο, έχει όμως και τη δυνατότητα να περνάει σε υβριδική λειτουργία («σειριακό υβριδικό πρόγραμμα»), εφόσον απαιτείται έξτρα ισχύς για κίνηση σε ανηφόρα ή απότομες επιταχύνσεις, με τον κινητήρα εσωτ. καύσης να παράγει ηλεκτρική ενέργεια για πρόσθεση υποβοήθηση των ηλεκτροκινητήρων. Μόλις το αυτοκίνητο βρεθεί στον αυτοκινητόδρομο, ενεργοποιείται η επιλογή του «παράλληλου υβριδικού προγράμματος». Με αυτή την επιλογή ο κινητήρας εσωτερικής καύσης αναλαμβάνει την κίνηση του αυτοκινήτου, και οι ηλεκτροκινητήρες λειτουργούν υποβοηθητικά σε περιπτώσεις όπου απαιτείται η παραπάνω ισχύς.

  Εκτός όμως από τις 3 επιλογές προγραμμάτων κίνησης, σας παρέχεται η δυνατότητα φόρτισης της μπαταρίας χάρη στη μέθοδο επανάκτησης ενέργειας κατά τη διάρκεια της πέδησης. Ο τρόπος αυτός επιλέγεται εύκολα από τον οδηγό μέσω ενός μοχλού και των χειριστηρίων στο τιμόνι, ή απλά επιλέγοντας το πρόγραμμα "battery save mode". Επιπρόσθετα σας δίνεται η δυνατότητα ταχείας φόρτισης (μέχρι και 80% μίας πλήρους φόρτισης σε λιγότερο από 30 λεπτά), σε οποιοδήποτε δημόσιο σταθμό φόρτισης.  

  MMCS (MITSUBISHI MULTI COMMUNICATION SYSTEM  

  Περιλαμβάνει κεντρική οθόνη αφής HD, από όπου ο οδηγός μπορεί να χειριστεί το σύστημα πλοήγησης, αλλά και να πάρει πληροφορίες για την οικολογική οδήγηση όπως π.χ. κατανάλωση ενέργειας, και αυτονομία. Στην ίδια οθόνη εμφανίζεται επίσης και η εικόνα από την κάμερα οπισθοπορείας, ένα ιδιαίτερα πολύτιμο βοήθημα στην κίνηση με όπισθεν.

  ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ

  Η οθόνη 7΄΄ WVGA υψηλής ευκρίνειας, εμφανίζει γραφήματα και εικόνες σε υψηλή ανάλυση. Ο κάθε χρήστης μπορεί να επιλέξει μεταξύ της μνήμης του συστήματος από σκληρό δίσκο (HDD) ή από κάρτα μνήμης (SD). Η συγκεκριμένη οθόνη έχει επίσης και τη δυνατότητα απεικόνισης και άλλων πληροφοριών που αφορούν στη λειτουργία του συστήματος PHEV.  

  PHEV_radio.jpg

  furturesuv_14.jpg furturesuv_15.jpg

  ΟΘΟΝΗ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

  Ο οδηγός μπορεί πολύ εύκολα να χειριστεί το ηχοσύστημα, χάρη στην οθόνη αφής QVGA των 6.1 ιντσών. Η ίδια οθόνη μπορεί επίσης να εμφανίζει και εικόνα από την κάμερα οπισθοπορείας.

  ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ROCKFORD FOSGATE ®

  Απολαύστε το εκπληκτικό ηχητικό αποτέλεσμα που προσφέρει το νέο ηχοσύστημα, που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την πολύ γνωστή εταιρεία Rockford Corporation. Το σύστημα διαθέτει 9 ηχεία και εξασφαλίζει εντυπωσιακό περιφερειακό ήχο χάρη στην τεχνολογία DTS Neural Surround™ sound.

  ΘΥΡΑ USB ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΤΟΛΗΠΤΕΣ 12V  

  Ευκολίες σύνδεσης που βρίσκονται στο πάτωμα της κεντρικής κονσόλας, ακριβώς κάτω από το καπάκι.

  furturesuv_16.jpg

  furturesuv_17.jpg furturesuv_18.jpg

  ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ

  Πολύ εύκολος πρόσβαση και χειρισμός του ηχοσυστήματος και του τηλεφώνου μέσω Bluetooth® hands-free, χάρη στα χειριστήρια που βρίσκονται πάνω στο τιμόνι.

  ΠΑΚΕΤΟ SUV

  Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ηλεκτρικό/υβριδικό όχημα το OUTLANDER PHEV, ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός κλασσικού SUV. Πλήρως διαμορφώσιμη καμπίνα και χώρος αποσκευών, πολλαπλές δυνατότητες διαμόρφωσης καθισμάτων, και θέση φύλαξης καλωδίου φόρτισης κάτω από το πάτωμα του πορτμπαγκάζ. Όλες οι δυνατότητες για καινούργιους προορισμούς είναι στη διάθεσή σας.  

  ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

  Το συνολικό μήκος του πορτμπαγκάζ μπορεί να αυξηθεί χάρη στη δυνατότητα αναδίπλωσης & ανάκλισης του πίσω καθίσματος, λύση που εξασφαλίζει έναν εντελώς επίπεδο χώρο φόρτωσης συνολικής χωρητικότητας 463 λίτρων.

  furturesuv_19.jpg

  furturesuv_20.gif  

  ΕΙΔΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

  Ειδικός χώρος κάτω από το πάτωμα του πορτμπαγκάζ, ιδανικός για τη φύλαξη του καλωδίου φόρτισης.

  ΔΙΑΤΑΞΗ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ

  Το πίσω κάθισμα έχει τη δυνατότητα αναδίπλωσης σε διάταξη 60/40. Η διαμόρφωση του εσωτερικού γίνεται με τη βοήθεια μηχανισμού διπλής ενέργειας που επιτρέπει στον οδηγό να μετατρέψει τη διάταξη του εσωτερικού ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες μεταφοράς επιβατών ή/και αποσκευών. Με το πίσω κάθισμα αναδιπλωμένο και κρυμμένο εντελώς στο πάτωμα, αποκαλύπτεται ένας εντελώς επίπεδος χώρος, όπου μπορεί να ξαπλώσει άνετα ακόμα και ένας ενήλικας.  

   
 • changingthegame_01.jpg

  changingthegame_43  ultimate-2 

  ΣΥΣΤΗΜΑ 4WD ΜΕ 2 ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΑΠΟ 2ΛΙΤΡΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

  2λιτρος 4κύλινδρος κινητήρας MIVEC απόδοσης 89kW χαρακτηριστικά οικονομικής λειτουργίας που οφείλεται κυρίως στο σύστημα συνεχώς μεταβαλλόμενου χρονισμού των βαλβίδων εισαγωγής, ανάλογα με το φορτίο του κινητήρα. Σε αντίθεση με έναν τυπικό βενζινοκινητήρα, εδώ ο κινητήρας λειτουργεί κυρίως για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στη φάση της σειριακής υβριδικής λειτουργίας, και για να δώσουν κινητήρια ισχύ στη φάση της παράλληλης υβριδικής λειτουργίας. Επιπρόσθετα έχει περιοριστεί σε σημαντικό βαθμό και ο θόρυβος από την εξάτμιση , ενώ και ο χώρος του κινητήρα έχει αυξημένα ηχομονωτικά χαρακτηριστικά ώστε να διασφαλιστεί ότι το αυτοκίνητο παραμένει το ίδιο αθόρυβο ακόμα και όταν χρησιμοποιείται ο κινητήρας του.  

  ΦΟΡΤΙΣΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

  Ο οδηγός έχει πολλές εναλλακτικές εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας. Εννοείται βέβαια ότι το OUTLANDER PHEV τη διαδικασία αυτή την εκτελεί μόνο του χωρίς να χρειάζεται η επέμβαση του οδηγού που διατηρεί όμως κάθε στιγμή τον έλεγχο. Μπορεί ο οδηγός να επιλέξει το πρόγραμμα Battery Charge που χρησιμοποιεί τον κινητήρα για να φορτίσει την μπαταρία, ή το πρόγραμμα Battery Save που περιορίζει σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας. power usage. 

  ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ PDU & ΟΠΙΣΘΙΟ MCU

  Αυτές οι έξυπνες μονάδες ελέγχου προσφέρουν αυξημένη επάρκεια ενέργειας και ιδανικό έλεγχο της λειτουργίας των ηλεκτροκινητήρων παρέχοντας άμεσα τη μέγιστη ροπή, που υπερκαλύπτει σε τιμή αντίστοιχη ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης χωρητικότητας 3,0 λίτρων 

  drive-battery1

  changingthegame_46 changingthegame_45

  ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

  Η μπαταρία βρίσκεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και κάτω από το πάτωμα ώστε να εξασφαλίζεται η άριστη εκμετάλλευση του εσωτερικού χώρου αλλά και να διατηρείται χαμηλά το κέντρο βάρους, λύση που συμβάλλει καθοριστικά στη βελτίωση του επιπέδου ασφαλείας και της οδικής συμπεριφοράς.

  ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ

  Όταν το αυτοκίνητο επιβραδύνει, οι ηλεκτροκινητήρες λειτουργούν σαν γεννήτριες παράγοντας ηλεκτρική ενέργεια που φορτίζει με τη σειρά της την μπαταρία. Με τη βοήθεια ενός περιστροφικού επιλογέα, η ισχύς της ανάκτησης ενέργειας μπορεί να ρυθμιστεί σε 3 επίπεδα, ενώ από τα ειδικούς μοχλούς (αυτιά) στο τιμόνι σε 6 επίπεδα αντίστοιχα.  

  ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ S-AWC (SUPER ALL WHEEL CONTROL)  

  Το ενσωματωμένο αυτό σύστημα ελέγχου, εξασφαλίζει μοναδικό επίπεδο πρόσφυσης, σταθερότητας, και οδικής συμπεριφοράς, ακόμα και σε ιδιαίτερα δύσκολες οδικές συνθήκες. Το σύστημα συνδυάζει ιδανικά τη λειτουργία του ASC (Active Stability and Traction Control) με τους ηλεκτροκινητήρες της ηλεκτρονικά ελεγχόμενης 4κίνησης, και του Active Yaw Control(AYC/ηλεκτρονι--κός έλεγχος εκτροπής).  

  ultimate-4
   

   

   

  ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ & 4ΚΙΝΗΤΟ

  Η Mitsubishi Motors έχει γράψει τη δική της ιστορία στον τομέα της τεχνολογίας 4κίνησης. Το πρώτο 4κίνητο μοντέλο έκανε την εμφάνισή του το 1937 και η εταιρεία συνέχισε να κυριαρχεί στο σκληρό κόσμο της κίνησης ‘παντός εδάφους’, εξελίσσοντας συνεχώς τεχνολογίες αιχμής όπως το φημισμένο σύστημα Super Select 4WD που εφοδιάζεται το Pajero.

  Σήμερα, με την παρουσίαση ενός ηλεκτροκίνητου 4WD μοντέλου, προχωράμε την τεχνολογία 4WD ένα βήμα παραπέρα. Σε αυτό το σύστημα 4κίνησης υπάρχουν 2 ηλεκτροκινητήρες που κινούν ανεξάρτητα τους εμπρός και τους πίσω τροχούς αντίστοιχα. Η χρήση των ηλεκτροκινητήρων καθώς και η απουσία μηχανικών συστημάτων εμπλοκής όπως το μεσαίο διαφορικό και ο άξονας μετάδοσης, σημαίνει ότι οι δύο ηλεκτροκινητήρες προσφέρουν αμεσότερη ανταπόκριση και καλύτερο έλεγχο σε σχέση με ένα συμβατικό σύστημα 4κίνησης, ελαχιστοποιώντας παράλληλα και τις απώλειες λόγω τριβής. Το σύστημα 4κίνησης με τους 2 ηλεκτροκινητήρες συνεργάζεται με το σύστημα ελέγχου δυναμικής συμπεριφοράς του αυτοκινήτου (MMC's S-AWC/Super All Wheel Control), που ελέγχει την κίνηση ξεχωριστά των εμπρός και πίσω τροχών, αλλά και των δεξιών με τους αριστερούς μέσω ελέγχου των αντιστοίχων φρένων, παρέχοντας έτσι απαράμιλλο επίπεδο οδηγικής συμπεριφοράς και μοναδικής σταθερότητας. Με την απλή περιστροφή ενός διακόπτη, παρέχεται η δυνατότητα επιλογής δύο προγραμμάτων: Normal, για συνθήκες φυσιολογικής κίνησης και Lock για αυξημένες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου.

  lowered-centre-of-gravity.jpg

  changingthegame_47

   

  ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ

  OΤο OUTLANDER PHEV έχει χαμηλότερο κέντρο βάρους, γεγονός που του εξασφαλίζει αξιοζήλευτες επιδόσεις και σταθερότητα σε διαφορετικές συνθήκες οδήγησης.


  ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΡΟΠΗΣ

  Τυπικό γνώρισμα των ηλεκτροκινητήρων, είναι και η ακαριαία απόδοση της μέγιστης ροπής, χαρακτηριστικό που εξασφαλίζει στο OUTLANDER PHEV τιμές επιτάχυνσης αντίστοιχες με όχημα πολύ μεγαλύτερου και ισχυρότερου κινητήρα.

   
  changingthegame_48 changingthegame_49 changingthegame_50

  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

  Η τοποθέτηση ελατηρίων καθώς και η υιοθέτηση ειδικών ρυθμίσεων διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην δημιουργία της αίσθησης άνεσης και σταθερότητας. Η πίσω ανάρτηση διαθέτει επίσης και πρόσθετα αντικραδασμικά σινεμπλόκ , αλλά και ειδικής σχεδίασης εγκάρσιες δοκούς που απορροφούν το θόρυβο κύλισης και κάθε μηχανικό ήχο.              


  ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟ CRUISE CONTROL. ADAPTIVE CRUISE CONTROL SYSTEM (ACC)

  Σταθεροποιητής ταχύτητας (cruise control) που με τη βοήθεια ραντάρ διατηρεί σταθερή την απόσταση από το προπορευόμενο αυτοκίνητο ακόμα και όταν εκείνο επιβραδύνει ή σταματά. Όταν δεν υπάρχει αυτοκίνητο μπροστά, η προεπιλεγμένη ταχύτητα διατηρείται ακόμα και όταν αφήσουμε το γκάζι. Όταν υπάρχει αυτοκίνητο μπροστά, η προεπιλεγμένη απόσταση από αυτό διατηρείται σταθερή.  

  ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΕΜΠΡΟΣΘΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ (FORWARD COLLISION MITIGATION SYSTEM/FCM)

  Βοηθά στην αποτροπή/αποφυγή μίας επερχόμενης εμπρόσθιας σύγκρουσης και περιορίζει τη ζημιά σε περίπτωση που η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.

  changingthegame_51

  changingthegame_52  backcamera.jpg 

  ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ (LANE DEPARTURE WARNING SYSTEM/LDW)

  Σύστημα που προειδοποιεί ηχητικά και οπτικά τον οδηγό, σε περίπτωση που το αυτοκίνητο παρεκκλίνει από την πορεία του.

  ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ (ADJUSTABLE SPEED LIMITATION FUNCTION /ASLF)

  Εμποδίζει την υπέρβαση ενός προεπιλεγμένου ορίου ταχύτητας.

  ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑ REVERSING SENSOR SYSTEM (RSS)

  Προειδοποιεί τον οδηγό για εμπόδια στην πορεία με όπισθεν.

  changingthegame_53

  changingthegame_54

  changingthegame_55

  ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΚΛΙΣΗ (HILL START ASSIST/HAS)

  Σε περίπτωση εκκίνησης σε δρόμο με κλίση, το σύστημα εμποδίζει το αυτοκίνητο να κυλήσει προς τα πίσω. Το σύστημα κρατά πατημένα τα φρένα για περίπου 2δλ. Όσος χρόνος δηλ. χρειάζεται ο οδηγός για να μετακινήσει το πόδι του από το φρένο στο γκάζι.

  ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΔΕΣΜΗΣ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΑΛΥΨΗΣ

  Ειδικοί προβολείς που εκπέμπουν σε μεγαλύτερη γωνία δέσμης για περισσότερη ασφάλεια σε σκοτεινές διασταυρώσεις.

  ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΖΩΝ (ACOUSTIC VEHICLE ALERTING SYSTEM/AVAS)

  Σύστημα εκπομπής ηχητικού σήματος που προειδοποιεί τους πεζούς όταν το αυτοκίνητο κινείται μόνο με τους ηλεκτροκινητήρες. Οι προειδοποιητικοί ήχοι έχουν διαφορετική συχνότητα ανάλογα με την ταχύτητα του αυτοκινήτου. (άλλος ήχος για επιτάχυνση σε ταχύτητες μέχρι τα 36χ.α.ω., και άλλος ήχος για επιβράδυνση για ταχύτητες κάτω από 32χ.α.ω.)  

   
  changingthegame_56 
  changingthegame_57 changingthegame_58

  ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

  Η μπαταρία που δίνει ενέργεια για την κίνηση του OUTLANDER PHEV, είναι απόλυτα προστατευμένη από εξωτερικούς παράγοντες, και βρίσκεται σε σημείο που παραμένει ανεπηρέαστη από οποιεσδήποτε οδηγικές καταστάσεις.


  ΣΤΙΒΑΡΟ ΑΜΑΞΩΜΑ

  Ειδικά ενισχυμένη κατασκευή του σασί, και ειδική κατασκευή με 4 εγκάρσιες δοκούς για τη στήριξη της μπαταρίας, που συνδέονται με το κυρίως πλαίσιο και συμβάλλει στην ακαμψία βελτιώνοντας ταυτόχρονα και το βαθμό προστασίας σε περίπτωση σύγκρουσης.

  7 ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ

  2 μετωπικοί, 2 πλευρικοί, 2 τύπου κουρτίνας, και ένας αερόσακος γονάτων για τον οδηγό, εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή προστασία των επιβατών στην περίπτωση ατυχήματος.  


  changingthegame_59

  PHEV_ESS.jpg   
  abs-ebd.gif

  ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ


  Το αμάξωμα ενισχυμένης δομής (RISE/Reinforced Impact Safety Evolution) είναι μία ακόμα καινοτομία της Mitsubishi Motors, που εξασφαλίζει αυξημένο βαθμό προστασίας σε περίπτωση σύγκρουσης. Στο εμπρός τμήμα του αμαξώματος, η καμπίνα των επιβατών ενσωματώνει χαρακτηριστικά υψηλής ακαμψίας και δομή που απορροφά την ενέργεια μίας σύγκρουσης. Επιπρόσθετα για την αύξηση της απορρόφησης του ποσοστού ενέργειας που απελευθερώνεται στη φάση μίας σύγκρουσης, κάτω ακριβώς από το χώρο του κινητήρα, έχουν τοποθετηθεί ειδικοί δοκοί που αποτρέπουν την παραμόρφωση της καμπίνας από τις δυνάμεις της σύγκρουσης.

  ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (ESS/EMERGENCY STOP SIGNAL SYSTEM)

  Με το σύστημα ESS, περιορίζονται σημαντικά οι κίνδυνοι των οπίσθιων συγκρούσεων. Μόλις ο οδηγός πατήσει απότομα και με δύναμη τα φρένα, ενεργοποιούνται αυτόματα τα 4 φλάς, με συχνότητα λειτουργίας τα 3.5Hz.


  ABS ΜΕ EBD

  Το σύστημα ABS του OUTLANDER PHEV, ελαχιστοποιεί την απόσταση ακινητοποίησης και δίνει στον οδηγό τη δυνατότητα χειρισμών με αποφυγής ταυτόχρονα με το φρενάρισμα. Ο ηλεκτρονικός κατανεμητής δύναμης πέδησης (EBD/Electronic Brake-force Distribution), φροντίζει για την ιδανική κατανομή της δύναμης πέδησης σε κάθε τροχό ανεξάρτητα με τον αριθμό των επιβατών, το φορτίο, ή και την κατάσταση του οδοστρώματος. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η μέγιστη δύναμη πέδησης και η άριστη κατευθυντικότητα.

  changingthegame_62

  changingthegame_63 changingthegame_64

  ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΔΗΣΗΣ

  Το σύστημα προτεραιότητας πέδησης δίνει προτεραιότητα στα φρένα σε σχέση με το γκάζι, παρέχοντας στον οδηγό τη δυνατότητα να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο πατώντας τα φρένα ακόμα και αν είναι πατημένα το γκάζι και το αυτοκίνητο κινείται με τη μέγιστη ταχύτητά του.

  ΟΘΟΝΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

  Μία έγχρωμη οθόνη LCD 4,2΄΄ παρέχει πληροφορίες στον οδηγό για το επίπεδο της μπαταρίας, το πρόγραμμα κίνησης, τη ροή ενέργειας του συστήματος PHEV, κ.α. Ένας διακόπτης σας δίνει τη δυνατότητα περιήγησης στις διαφορετικές απεικονίσεις των πληροφοριών.

  ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΊΑΣ

  Στην οθόνη εμφανίζονται γραμμές που δείχνουν την πορεία του αυτοκινήτου και εικόνα του χώρου πίσω από αυτό.

  changingthegame_68

  changingthegame_66 changingthegame_67

  IMMOBILISER

  Το κλειδί αναμεταδίδει ένα μοναδικό κωδικό που πρέπει να ταιριάξει με τον προγραμματισμένο δέκτη του συστήματος ελέγχου του κινητήρα, ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία του κινητήρα. Ο κινητήρας δεν ξεκινά εφόσον δεν δέχεται το σήμα από εξουσιοδοτημένο/προγραμματισμένο κλειδί, ώστε να αποτρέψει την όποια απόπειρα κλοπής.

  ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΛΕΙΔΙ (KEYLESS OPERATION SYSTEM/KOS)

  Έχοντας το κλειδί στην τσέπη ή την τσάντα, δεν χρειάζεται παρά να πατήσετε ένα κουμπί στις εμπρός πόρτες ή στο πορτμπαγκάζ και το αυτοκίνητο θα ξεκλειδώσει ή θα κλειδώσει. Το ίδιο σύστημα λειτουργία και για την εκκίνηση του συστήματος Hybrid EV (Πιέζοντας απλά το πλήκτρο start).

  CRUISE CONTROL

  Με τον σταθεροποιητή ταχύτητας (Cruise control) δίνεται η δυνατότητα στον οδηγό να προεπιλέξει μία συγκεκριμένη ταχύτητα ταξιδίου και το αυτοκίνητο τη διατηρεί χωρίς ο οδηγός να χρειάζεται να πατάει ή να αφήνει συνεχώς το γκάζι. Με το σύστημα αυτό επιτυγχάνεται ξεκούραστη οδήγηση στα μεγάλα ταξίδια αλλά και οικονομία στην κατανάλωση.

  changingthegame_65

     

  ETACS

  Με το σύστημα ETACS (Electronic Time and Alarm Control System) σας δίνεται η δυνατότητα να εξατομικεύσετε τη λειτουργία αρκετών συστημάτων. Οι επιλογές μπορούν να γίνουν μέσω της οθόνης αφής του συστήματος Mitsubishi Multi Communication System (MMCS), ή με μία επίσκεψη στον πλησιέστερο διανομέα της Mitsubishi.  

  Αισθητήρας βροχής και φώτων
   
  Ο αισθητήρας βροχής ενεργοποιεί αυτόματα τους καθαριστήρες μόλις διαγνώσει την ύπαρξη υγρασίας στο παρμπρίζ. Ο αισθητήρας φώτων ενεργοποιεί και αυτός αυτόματα τα φώτα πορείας μόλις μειωθεί ο φωτισμός του περιβάλλοντος. Η αυτόματη ενεργοποίηση των φώτων δεν είναι απαραίτητο να συμβεί μόνο κατά το σούρουπο. Το ίδιο συμβαίνει και κατά την είσοδο του αυτοκινήτου σε ένα τούνελ, ή ακόμα και όταν κατά τη διάρκεια της ημέρας ξεσπάσει κάποια καταιγίδα με αποτέλεσμα τον περιορισμό της ορατότητας.

  Προειδοποίηση ανοιχτής πόρτας
  Σε περίπτωση που κάποια πόρτα δεν έχει κλείσει καλά, ο οδηγός ειδοποιείται με ένα ηχητικό σήμα.


  Αυτόματο σβήσιμο φώτων
  Μόλις βγεί το κλειδί από τη μίζα, και οι εμπρός πόρτες παραμένουν κλειστές, υπάρχει χρόνος 30δλ. που επιτρέπει την ηλεκτρική λειτουργία για το κλείσιμο των παραθύρων.

  Χρονοδιακόπτης λειτουργίας αυτόματων παραθύρων
  After taking the key from the ignition, the power window can still be operated from inside the car for up to 30 seconds with the front doors closed.

  Αυτόματη ρύθμιση ταχύτητας καθαριστήρων
  Εφόσον οι καθαριστήρες έχουν ενεργοποιηθεί στη θέση διακοπτόμενης λειτουργία, η ταχύτητα και ο χρόνος της διακοπής, ρυθμίζεται αυτόματα, ανάλογα με την ταχύτητα του αυτοκινήτου.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • mechanic-2016

  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
  ΦΡΟΝΤΙΔΑ

  Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Βασική μας προτεραιότητα είναι να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Για το λόγο αυτό τα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία Service της Mitsubishi διαθέτουν πλήρως εκπαιδευμένους και εξοπλισμένους τεχνικούς, οι οποίοι χρησιμοποιούν μόνο γνήσια ανταλλακτικά Mitsubishi για τη συντήρηση του οχήματος σας. Προσφέρουμε…

 • call-center-2016

  service
  &
  ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

  ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

  Τα οχήματα μας συγκαταλέγονται στα πιο αξιόπιστα και με κορυφαία κατασκευή οχήματα της αγοράς, αλλά θέλουμε να είμαστε βέβαιοι ότι είστε καλυμμένοι στην περίπτωση κάποιου απρόοπτου συμβάντος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διαθέτουμε μια κορυφαία ομάδα υποστήριξης μετά την πώληση, και ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ MITSUBISHI MOTORS