Ιδιοκτήτες

Αν έχετε ήδη ένα από τα οχήματά μας, αυτό το τμήμα είναι μόνο για εσάς. Θα βρείτε πληροφορίες όπως συνήθεις ερωτήσεις, διαστήματα σέρβις, εγχειρίδια κατόχου, προσφορές και πολλά άλλα.

Συχνές ερωτήσεις

Έχουμε συγκεντρώσει τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σας. Αν δεν μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε, επισκεφθείτε την τοπική αντιπροσωπεία ή καλέστε μας.

Επικοινωνήστε με την τοπική αντιπροσωπεία της Mitsubishi Motors, εξηγήστε την ανησυχία σας και προγραμματίστε ένα ραντεβού για επιθεώρηση και διάγνωση του οχήματός σας. Εάν το αυτοκίνητό σας δεν μπορεί να κινηθεί, επικοινωνήστε με την υπηρεσία Οδικής βοήθειας και προγραμματίστε τη ρυμούλκηση του αυτοκινήτου σας στην πλησιέστερη αντιπροσωπεία της Mitsubishi Motors.

Βρείτε ένα συνεργάτη

Συμβουλευτείτε την τοπική αντιπροσωπεία της Mitsubishi Motors για συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το όχημά σας. Ωστόσο, τα κατάλληλα χειμερινά ελαστικά σε οποιοδήποτε από τα οχήματά μας βελτιώνουν την πρόσφυση και μειώνουν τις αποστάσεις σταματήματος.

Μπορείτε να αγοράσετε εγχειρίδια αντικατάστασης μέσω οποιασδήποτε αντιπροσωπείας της Mitsubishi Motors.

Βρείτε ένα συνεργάτη

Εγγύηση

5ετής εγγύηση για όλα τα νέα μοντέλα

Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνικές σχεδιασμού και αυστηρό έλεγχο ποιότητας, γι' αυτό και τα αυτοκίνητά μας διαθέτουν πενταετή εγγύηση 100.000 χιλιόμετρα (όποιο προκύψει πρώτο).

Service

Κανείς δεν φροντίζει καλύτερα το αυτοκίνητό σας

Η ασφάλιση της Mitsubishi Motors πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Και εγγυόμαστε την τοποθέτηση μόνο 100% εγκεκριμένων εξαρτημάτων της Mitsubishi Motors.

Βρείτε ένα συνεργείο

Ανακαλύψτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το αυτοκίνητό σας

Εγχειρίδια κατόχου

Θέλετε να μάθετε πώς να ρυθμίσετε το τιμόνι ή πού βρίσκεται ο διακόπτης ευθυγράμμισης δέσμης του προβολέα; Πραγματοποιήστε λήψη του εγχειριδίου κατόχου.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ