• ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

    Βασική μας προτεραιότητα είναι να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Για το λόγο αυτό τα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία Service της Mitsubishi διαθέτουν πλήρως εκπαιδευμένους και εξοπλισμένους τεχνικούς, οι οποίοι χρησιμοποιούν μόνο γνήσια ανταλλακτικά Mitsubishi για τη συντήρηση του οχήματός σας. Προσφέρουμε επίσης εξαιρετική φροντίδα, σε συμφέρουσα τιμή, καθόλη τη διάρκεια ζωής του Mitsubishi σας.

  • Υπηρεσιες και υποστηριξη

    Τα οχήματά μας συγκαταλέγονται στα πιο αξιόπιστα και με κορυφαία κατασκευή οχήματα της αγοράς, αλλά θέλουμε να είμαστε βέβαιοι ότι είστε καλυμμένοι στην περίπτωση κάποιου απρόοπτου συμβάντος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διαθέτουμε μια κορυφαία ομάδα υποστήριξης μετά την πώληση, καθώς και ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο σέρβις και οδικής βοήθειας, το οποίο παρέχει εξίσου καλές υπηρεσίες με αυτές που σας παρέχει ο τοπικός σας αντιπρόσωπος.

  • Συμβουλες οδηγησης

    Έχουμε μακρά ιστορία επιτυχιών στους αγώνες αυτοκινήτων και όλη η γνώση και η εμπειρία που αποκομίσαμε είναι εμφανής στα οχήματα που κατασκευάζουμε. Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες του οχήματός σας, είτε πρόκειται για θέματα οικονομίας, ασφάλειας ή οδήγησης σε ακραίες συνθήκες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ SERVICE