• Υπηρεσιες και υποστηριξη

  17
  roadside
  Οδικη

  βοηθεια

  Οι στατιστικές αξιοπιστίας για τα οχήματα της Mitsubishi είναι εντυπωσιακές, αλλά αν ποτέ χρειαστείτε βοήθεια σε περίπτωση κάποιας βλάβης, ατυχήματος, κλοπής ή βανδαλισμού, όπου κι αν βρίσκεστε, ολόκληρο το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, απλώς καλέστε στον αριθμό που αναγράφεται στην κάρτα σας και θα βρεθεί κοντά σας η οδική βοήθεια. Καλύπτεστε από το Πακέτο Οδικής Βοήθειας της Mitsubishi Motors (ΜΑΡ) για 5 χρόνια και μπορείτε να παρατείνετε την κάλυψη αυτή κάνοντας αναβάθμιση του ΜΑΡ.  

  Μερικά από τα πλεονεκτήματα του προγράμματος οδικής βοήθειας ΜΑΡ είναι τα εξής:

  - Βασική οδική βοήθεια στο σπίτι και στο δρόμο

  - Ρυμούλκηση στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Mitsubishi Motors

  - Φύλαξη ή στάθμευση του αυτοκινήτου σας σε περίπτωση βλάβης εκτός του ωραρίου λειτουργίας και το αυτοκίνητο πρέπει να ρυμουλκηθεί στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Mitsubishi Motors

  - Επείγον μήνυμα προς την οικογένεια, τους φίλους ή τους συναδέλφους σας

  - Πληροφορίες συντήρησης για βασικές τεχνικές πληροφορίες, κατόπιν απαίτησης

  - Παραπομπές σε νομική και ιατρική βοήθεια

  Αν δεν είναι δυνατή η επιτόπια επισκευή του οχήματός σας, παρέχεται η δυνατότητα ρυμούλκησής του σε ένα από τα περισσότερα από 2500 εξουσιοδοτημένα συνεργεία σέρβις της Mitsubishi Motors, σε 30 χώρες σε όλη την Ευρώπη.

  Εναλλακτικά, μπορούμε να σας μεταφέρουμε στο σημείο που θέλετε ή σε ξενοδοχείο - όποιο από τα δύο σας εξυπηρετεί καλύτερα.

  Αν δεν είναι δυνατή η επισκευή του οχήματός σας την ίδια ημέρα, το πακέτο οδικής βοήθειας της Mitsubishi Motors προσφέρει ποικιλία επιλογών. Αν απέχετε λιγότερα από 50 χιλιόμετρα από το σπίτι σας, θα σας μεταφέρουμε, μαζί με τυχόν συνεπιβάτες και θα σας προσφέρουμε ένα αυτοκίνητο αντικατάστασης για δύο εργάσιμες ημέρες. Αν απέχετε περισσότερα από 50 χιλιόμετρα από το σπίτι σας, θα σας προσφέρουμε διαμονή σε ξενοδοχείο για έως και τέσσερις διανυκτερεύσεις ή ένα αυτοκίνητο αντικατάστασης για έως και πέντε εργάσιμες ημέρες.

  Τρία χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια στο σπίτι ή στο δρόμο

  Κατά την αγορά του νέου σας Mitsubishi θα λάβετε δωρεάν οδική βοήθεια στο σπίτι ή στο δρόμο για όλη την Ευρώπη, διάρκειας τριών ετών, με πακέτο οδικής βοήθειας της Mitsubishi (ΜΑΡ). Το πακέτο οδικής βοήθειας εκτείνεται σε περισσότερες από 30 χώρες, επομένως καλύπτεστε ακόμα και όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό για διακοπές ή για επαγγελματικούς λόγους στην Ευρώπη. Αν απέχετε περισσότερα από 50 χιλιόμετρα από το σπίτι σας και το όχημά σας δεν μπορεί να επισκευαστεί την ίδια ημέρα, θα σας προσφέρουμε διαμονή σε ξενοδοχείο για έως και τέσσερις διανυκτερεύσεις, ένα άλλο μέσο μεταφοράς ή ένα αυτοκίνητο αντικατάστασης για έως και πέντε εργάσιμες ημέρες.

  Το MAP καλύπτει επίσης και παλαιότερα οχήματα με το πρόγραμμα αναβάθμισης MAP.

  Μόλις λήξει η περίοδος της εγγύησής μας, μπορείτε να την παρατείνετε μέσω της αναβάθμισης ΜΑΡ. Το ΜΑΡ είναι επίσης διαθέσιμο και για όλα τα οχήματα της Mitsubishi ηλικίας έως και 10 ετών. Το όχημά σας πρέπει να συντηρείται σύμφωνα με το πρόγραμμα συντήρησης του κατασκευαστή σε κάποιο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Σέρβις της Mitsubishi Motors. Η αναβάθμιση MAP έχει ισχύ για 12 μήνες ή μέχρι το επόμενο σέρβις σας, όποιο από τα δύο συμβεί ταχύτερα. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ΜΑΡ και την αναβάθμιση ΜΑΡ επικοινωνήστε με το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Mitsubishi Motors.

 • Service-promotion-photo-2

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ SERVICE