• Υπηρεσιες και υποστηριξη

  5-xronia-eggyisi_mikri
  Οροι

  εγγυησης

  Στόχος μας είναι να απολαμβάνετε το νέο σας Mitsubishi και γι' αυτό χρησιμοποιήσαμε την πολυετή εμπειρία μας και την υπερσύγχρονη τεχνολογία μας για να διασφαλίσουμε ότι τίποτα δεν θα χαλάσει τη διάθεσή σας. Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ποτέ την εγγύηση, ωστόσο, για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα έχετε ανησυχίες, φροντίσαμε η πλήρης εγγύηση Mitsubishi να είναι εξίσου αξιόπιστη με την άριστη φήμη των οχημάτων μας.

  Το Mitsubishi σας κατασκευάστηκε από τα καλύτερα και ανθεκτικότερα υλικά και σχεδιάστηκε με ακρίβεια και δεξιοτεχνία. Πριν ξεκινήσουμε την παραγωγή των οχημάτων μας, πραγματοποιούμε δοκιμές στις πιο σκληρές κλιματικές συνθήκες στον κόσμο. Στη συνέχεια, κάθε νέο όχημα υποβάλλεται στις πιο προηγμένες διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου στο εργοστάσιο, ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του για τα επόμενα έτη.

  Κάλυψη εγγύησης: 60 μήνες, 100.000 χλμ.

  Περίοδος κάλυψης

  Τα νέα αυτοκίνητα Mitsubishi καλύπτονται από εγγύηση 60 μηνών, χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων για τους πρώτους 24 μήνες και με περιορισμό 100.000 χιλιομέτρων τους επόμενους 36 μήνες, όποιο από τα δύο επέλθει πρώτο μετά την ημερομηνία έναρξης ισχύος της εγγύησης που αναγράφεται στο βιβλίο συντήρησης.

  Ανταλλακτικά και αξεσουάρ

  Τα γνήσια ανταλλακτικά καλύπτονται από εγγύηση δύο ετών. Όλα τα «Γνήσια ανταλλακτικά» της Mitsubishi. Τα «Γνήσια ανταλλακτικά σέρβις» και τα «Γνήσια αξεσουάρ» καλύπτονται από εγγύηση δύο ετών, απεριόριστων χιλιομέτρων εγγύηση, από την ημερομηνία τοποθέτησής τους στο όχημά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιδείξετε το τιμολόγιο αγοράς ή τοποθέτησης και εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα. Η εγγύησή σας θα καλύπτει κατασκευαστικά ελαττώματα τόσο του εξαρτήματος όσο και άλλων εξαρτημάτων τα οποία μπορεί να καταστραφούν στην απίθανη περίπτωση βλάβης του εξαρτήματος της εγγύησης. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Mitsubishi.

  Έως και 12 έτη εγγύηση αντιδιαβρωτικής προστασίας από διάτρηση

  Η Mitsubishi έχει τόσο μεγάλη πίστη για το καθεστώς προστασίας της για τα μεταλλικά εξαρτήματα στο αυτοκίνητό της, που σας προσφέρει ένα πρόγραμμα εγγύησης αντιδιαβρωτικής προστασίας από διάτρηση διάρκειας από 6 έως 12 έτη, ανάλογα με το μοντέλο. Το πρόγραμμα καλύπτει τη διάτρηση λόγω διάβρωσης από το εσωτερικό της λαμαρίνας ή κάθε ελάττωμα σε υλικά ή εργασίες εντός της περιόδου που καλύπτει η εγγύηση, ανεξαρτήτως των χιλιομέτρων που έχετε διανύσει, από την αρχή της εγγύησης. Στην απίθανη περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, κάθε εξουσιοδοτημένο συνεργείο σέρβις της Mitsubishi θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει τη διαβρωμένη λαμαρίνα δωρεάν.

  Ταξιδεύετε στο εξωτερικό; Η εγγύηση εξακολουθεί να σας καλύπτει

  Δικαιούστε επισκευές που καλύπτονται από την εγγύηση σε κάθε εξουσιοδοτημένο συνεργείο σέρβις της Mitsubishi σε οποιαδήποτε χώρα που αναφέρεται στη Γεωγραφική κάλυψη, την οποία μπορείτε να βρείτε στο Πανευρωπαϊκό βιβλίο σέρβις. Θα χρειαστείτε τα αρχεία της Πανευρωπαϊκής συντήρησης προκειμένου ο τεχνίτης να συμπληρώσει την αίτηση εκ μέρους σας. Βεβαιωθείτε ότι τα έχετε στο αυτοκίνητό σας πριν ξεκινήσετε.

  Εξαιρέσεις από την 5ετή εργοστασιακή εγγύηση:  

  • Το Lancer Evolution και το L200 2WD (με εξαίρεση το High Rider) καλύπτονται με 3ετή εγγύηση. Οι πρώτοι 24 μήνες καλύπτονται από την εγγύηση χωρίς τον περιορισμό της χιλιομετρικής κάλυψης, για τους υπόλοιπους 12 μήνες δε (από τον 25ο έως τον 36ο μήνα) ισχύει ο περιορισμός της χιλιομετρικής κάλυψης έως 100.000 km, ανάλογα με το ποιό από τα δύο επέλθει πρώτο μετά την ημερομηνία έναρξης ισχύος της εγγύησης που αναγράφεται στο βιβλίο συντήρησης.
  • Τα εξαρτήματα που αναφέρονται παρακάτω υπόκεινται σε ειδικούς όρους και καλύπτονται από 3-ετή εγγύηση, δηλαδή οι πρώτοι 24 μήνες καλύπτονται από την εγγύηση χωρίς τον περιορισμό της χιλιομετρικής κάλυψης, για τους υπόλοιπους 12 μήνες δε (από τον 25ο έως τον 36ο μήνα) ισχύει ο περιορισμός της χιλιομετρικής κάλυψης έως 100.000 km:
   • Μπαταρία 12V (όλα τα μοντέλα)
   • Αισθητήρας O2 (όλα τα μοντέλα)
   • Μοτέρ ανεμιστήρα συμπυκνωτή (Pajero και L200)
   • Μπεκ / προθερμαντήρες (μόνο για πετρελαιοκινητήρα) 

   

 • Service-promotion-photo-2

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ SERVICE