Ανακαλύψτε τη Mitsubishi Motors

Ανακαλύψτε τη Mitsubishi Motors

Γνωρίστε τη φιλοσοφία μας, το παρελθόν μας και μάθετε για τα πρωτότυπα αυτοκίνητα στα οποία εργαζόμαστε.

Φιλοσοφία

Οδηγήστε τις προσδοκίες σας

Αυτή είναι το παγκόσμιο μότο μας. Θα το δείτε σε αρκετά μέρη, από τη διαφήμισή μας στα φυλλάδια και τις αντιπροσωπείες μας. Αλλά είναι κάτι περισσότερο από ένα μότο. Για μας αντιπροσωπεύει κάτι πολύ μεγαλύτερο.

Συνεχής δέσμευσή μας σε σας

Πιστεύουμε ότι η δήλωση «Οδηγήστε τις προσδοκίες σας» είναι μια ηχηρή δήλωση της συνεχιζόμενης δέσμευσής μας στις φιλοδοξίες των οδηγών μας. Και όταν λέμε «τους οδηγούς μας», εννοούμε εσάς, τους ανθρώπους που μοιράζονται το πάθος για τα αυτοκίνητά μας.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Κληρονομιά

100 χρόνια Mitsubishi Motors

Η αυτοκινητιστική ιστορία μας ξεκίνησε το 1917. Αυτό ήταν το έτος που ξεκινήσαμε να αναπτύσσουμε το πρώτο μας αυτοκίνητο, το Model-A. Το 2017, η Mitsubishi Motors γιόρτασε 100 χρόνια στην αυτοκινητοβιομηχανία. Σε όλη αυτή την περίοδο, αφιερωθήκαμε στην πρόοδο της αυτοκινητοβιομηχανίας με ανυποχώρητη δέσμευση στην καινοτομία.

Είμαστε οι πρωτοπόροι

1982: το Pajero / Montero καθιερώνουν την αγορά SUV. 2009: Κυκλοφορήσαμε το i-MiEV, το πρώτο EV μαζικής παραγωγής στον κόσμο. 2013: το Outlander PHEV σημείωσε την αρχή της αγοράς υβριδικών Plug-in.

Περήφανο μέλος του Ομίλου Mitsubishi

Το 2020 γιορτάσαμε ένα ακόμη ορόσημο: 150 χρόνια συμμετοχής στον Όμιλο Mitsubishi. Αυτή η ευρεία συλλογή εταιρειών καλύπτει μια σειρά από βιομηχανίες από την ψύξη έως τη ναυτιλία. Είμαστε πολύ περήφανοι για το γεγονός ότι υπάρχει μια κληρονομιά αριστείας όχι μόνο εντός της Mitsubishi Motors αλλά και σε ολόκληρο τον Όμιλο.

Καινοτομία

Δεν σταματάμε να προχωράμε μπροστά

Θα ήταν εύκολο να είμαστε αυτάρεσκοι: έχουμε δημιουργήσει μερικά βραβευμένα αυτοκίνητα και θα μπορούσαμε να σταματήσουμε εκεί. Αλλά αυτό δεν είναι αρκετά καλό για εμάς και δεν νομίζουμε ότι είναι αρκετά καλό για εσάς. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε πολύ περισσότερα από αυτό.

Σπάζοντας τα όρια

Θέλουμε οι οδηγοί μας να βιώσουν πράγματα που δεν έχουν ξαναζήσει ποτέ. Συνεπώς, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τη φιλοδοξία σας να προκαλείτε τον εαυτό σας και να διευρύνετε τη ζωή σας.

Πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό; Βελτιώνοντας τα SUV μας με πρωτοποριακή τεχνολογία και σχεδιαστική δεξιοτεχνία. Το κάνουμε επίσης διασφαλίζοντας ότι τα ηλεκτρικά οχήματα μας προσφέρουν εξαιρετική οδηγική εμπειρία. Και τέλος, με την έξυπνη ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών για την παροχή συναρπαστικών και επαναστατικών οχημάτων.

Τεχνολογία ηλεκτρικών οχημάτων

Το μέλλον είναι ηλεκτρικό

Αρχίσαμε να εστιάζουμε στα ηλεκτρικά οχήματα το 1970. Το 2009 κυκλοφόρησε το i-MiEV, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα στον κόσμο, διαθέσιμο στη μαζική αγορά. Τέσσερα χρόνια αργότερα, το Outlander PHEV έκανε μια δραματική είσοδο. Συνδυάζει τα καλύτερα και των δύο κόσμων: EV και υβριδικό.

Το πρώτο SUV των υβριδικών Plug-in

Το 2013 κυκλοφόρησε το Outlander PHEV, το πρώτο υβριδικό Plug-in SUV παγκοσμίως, το οποίο καθιέρωσε τη θέση μας ως παγκόσμιου ηγέτη στις πράσινες τεχνολογίες. Θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την επιτάχυνση και την αθόρυβη λειτουργία των ηλεκτρικών οχημάτων μας, τα οποία είναι χαρακτηριστικά-ορόσημα της εξαιρετικής απόδοσης EV.

Αυτοκίνητα πρωτότυπης σχεδίασης

Η ηλεκτρονική επανάσταση ξεκίνησε

Θέλετε να μάθετε τι δουλεύουμε επί του παρόντος; Στο 45ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο το Νοέμβριο του 2017, παρουσιάσαμε το αυτοκίνητό μας για το e-EVOLUTION CONCEPT.

Ρίξτε μια ματιά στο μέλλον

Αυτό το όχημα επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας για τις αξίες και τις προσδοκίες των οδηγών μας. Αντιπροσωπεύει όλα τα πλεονεκτήματα μας στην τεχνολογία SUV, την ηλεκτροκίνηση και την ολοκλήρωση συστημάτων που χρησιμοποιούν την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) για να αισθάνεστε πιο συνδεδεμένοι με το αυτοκίνητό σας από ποτέ άλλοτε. Δεν είναι μόνο δρόμους μπροστά, είναι χρόνια μπροστά.