Αγοράστε ένα αυτοκίνητο από τη Mitsubishi Motors

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αγοράσετε ένα νέο αυτοκίνητο από εμάς. Η τεχνολογία αιχμής και η ανώτερη οδηγική εμπειρία είναι μόνο δύο από αυτούς.

Έχουμε κάνει την αγορά των αυτοκινήτων μας πραγματικά εύκολη

1. Επιλέξτε το αυτοκίνητό σας

Επιλέξτε το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας, στη συνέχεια επιλέξτε ένα μοντέλο που διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλετε.

2. Διαμορφώστε το όχημά σας

Αποφασίστε για το προτιμώμενο εξωτερικό χρώμα, το εσωτερικό φινίρισμα και τα αξεσουάρ. Θα λάβετε μια σύνοψη τιμών.

3. Βρείτε μια αντιπροσωπεία

Αναζητήστε την πλησιέστερη αντιπροσωπεία σας για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη, να θέσετε τυχόν ερωτήσεις που έχετε και να προγραμματίσετε ένα test drive.

Γιατί να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο από εμάς;

Παίρνετε κάτι περισσότερο από σιγουριά και τις πλέον πρόσφατες τεχνικές σχεδιασμού:

Μια πενταετή εγγύηση 100.000 χιλιομέτρων

Μηχανικά / Ηλεκτρικά: Όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα της Mitsubishi Motors καλύπτονται με εργοστασιακή 5ετή εγγύηση ή μέχρι τα 100.000 χιλιόμετρα, όποιο έρθει πρώτο. Τα δύο πρώτα έτη καλύπτονται από την εγγύηση χωρίς τον περιορισμό της χιλιομετρικής κάλυψης. Η ισχύς της εγγύησης ωστόσο, από το τρίτο έτος (από τον 25ο έως τον 60ο μήνα) υφίσταται μόνο εφόσον το αυτοκίνητο δεν έχει υπερβεί τα 100.000 χιλιόμετρα από την ημερομηνία έναρξης της εγγύησης. Χρώμα: Προσφέρεται εργοστασιακή εγγύηση για το χρώμα, ισοδύναμη με αυτή του οχήματος, όπως ακριβώς αναφέρεται παραπάνω.

Μια δωδεκαετή εγγύηση κατά της διάβρωσης των επιφανειών

Θα επισκευάσουμε την οξείδωση σε κάθε λαμαρίνα χωρίς χρέωση. 

Mitsubishi-ness

Τα σχέδια μας έχουν ρίζες στη φιλοσοφία μας για ευρωστία και αξιοπιστία. Αντανακλούν την κληρονομιά της ιαπωνικής τεχνικής και την 100ετή εμπειρία της αυτοκινητοβιομηχανίας. Δημιουργούνται με σχολαστική φροντίδα και ακρίβεια και επικεντρωνόμαστε στην ορθότητα των λεπτομερειών. Αυτό το ονομάζουμε «Mitsubishi-ness».