ΝΕΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MITSUBISHI MOTORS

Η Mitsubishi Motors στην Ελλάδα παρουσιάζει το νέο προωθητικό πρόγραμμα "Diamond Bonus Deals", προσφέροντας δύο σημαντικά προνόμια για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν άμεσα ένα ολοκαίνουργιο Space Star, Colt ή ASX.

Χρηματοδότηση με επιδοτούμενο επιτόκιο 2,9% & 5 χρόνια δωρεάν service

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα προσφέρει σημαντικά προνόμια και καθιστά ιδιαίτερα συμφέρουσα την αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου από την Mitsubishi Motors. Το συνολικό όφελος φτάνει έως και 4.500 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση.

Χρηματοδότηση με επιδοτούμενο επιτόκιο 2,9%

Το προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης προσφέρει σταθερό ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 2,9% (πλέον εισφοράς 0.6% του Ν. 128/1975) με τα παρακάτω χαρακτηριστικά και οφέλη:

 • Σταθερή μηνιαία δόση
 • Ελάχιστη προκαταβολή από 40%
 • Περίοδο αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες

Πέντε χρόνια δωρεάν service

Το πρόγραμμα δωρεάν service καλύπτει το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών της περιοδικής συντήρησης, στο ελληνικό δίκτυο επίσημων επισκευαστών Mitsubishi Motors για τα πέντε πρώτα χρόνια ή τα πέντε πρώτα service.

Εναλλακτικό πρόγραμμα χρηματοδότησης με ευέλικτη προκαταβολή και διάρκεια

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα Diamond Bonus Deals προσφέρει την επιλογή εναλλακτικής χρηματοδότησης με προνομιακό επιτόκιο 5.5% (πλέον εισφοράς 0.6% του Ν. 128/1975) και χαμηλή ή μηδενική προκαταβολή:

 • Ελάχιστη προκαταβολή από 0%
 • Σταθερή μηνιαία δόση
 • Περίοδο αποπληρωμής από 12 έως 84 μήνες

Παράδειγμα χρηματοδότησης Space Star Inform Plus με επιδοτούμενο επιτόκιο 2,9%

Αξία αυτοκινήτου

16.770€

Προκαταβολή

8.385€

Ποσό Χρηματοδότησης

8.385€

Διάρκεια Χρηματοδότησης (μήνες)

60

Ετήσιο Ονομαστικό Επιτόκιο

2,9%

Μηνιαία Δόση

152,54€

Έξοδα Εγκρίσεως Δανείου

250€

Σ.Ε.Π.Π.Ε (Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης)

4,84%

Παράδειγμα χρηματοδότησης Space Star Inform Plus με εναλλακτικό προνομιακό πρόγραμμα, χαμηλή προκαταβολή και μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής

Αξία αυτοκινήτου

16.770€

Προκαταβολή

3.000€

Ποσό Χρηματοδότησης

13.770€

Διάρκεια Χρηματοδότησης (μήνες)

84

Ετήσιο Ονομαστικό Επιτόκιο

5,5%

Μηνιαία Δόση

201,82€

Έξοδα Εγκρίσεως Δανείου

250€

Σ.Ε.Π.Π.Ε (Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης)

6,87%

Επιπλέον Προνόμια

Η Mitsubishi Motors στην Ελλάδα προσφέρει σε όλα τα νέα της μοντέλα το Service Commitment, ένα ολοκληρωμένο πακέτο εγγύησης και οδικής βοήθειας χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση:

5 χρόνια/ 100.00χλμ εργοστασιακή εγγύηση

8 χρόνια/ 160.000χλμ εγγύηση μπαταρίας υψηλής τάσης

5 χρόνια οδική βοήθεια

5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση στα γνήσια αξεσουάρ Mitsubishi Motors

Δωρεάν έλεγχο κατάστασης οχήματος

Σημαντικές Πληροφορίες

 • Τα προνομιακά πρόγραμμα χρηματοδότησης με επιτόκιο 2,9% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975) και με επιτόκιο 5,5% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975) ισχύουν για την Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή Πώλησης κάθε έκδοσης όπως ανακοινώνεται στον επίσημο τιμοκατάλογο Mitsubishi Motors.

 • Στο πρόγραμμα χρηματοδότησης με επιδοτούμενο επιτόκιο 2,9% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975) το ποσοστό της ελάχιστης προκαταβολής διαφοροποιείται σύμφωνα με την Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή Πώλησης κάθε έκδοσης όπως ανακοινώνεται στον επίσημο τιμοκατάλογο Mitsubishi Motors. Πιο συγκεκριμένα το ποσοστό ελάχιστης προκαταβολής ορίζεται στο 40% για μοντέλα με Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή Πώλησης μεγαλύτερη των 22.000€ και 50% για μοντέλα με Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή Πώλησης μικρότερη των 22.000€.

 • Με την ολοκλήρωση του προγράμματος και την εξόφληση όλων των δόσεων η κυριότητα του αυτοκινήτου μεταβιβάζεται σε εσάς

 • Η χρηματοδότηση παρέχεται υπό τις προϋποθέσεις που καθορίζει η τράπεζα, ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα, και οι όροι και οι προϋποθέσεις υπόκεινται σε αλλαγές με διακριτική ευχέρεια της Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ.

 • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χρηματοδοτικά και τα προωθητικά προγράμματα, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με έναν Επίσημο Έμπορο Mitsubishi Motors.

 • Οι Ανώτατες Προτεινόμενες Τιμές Λιανικής μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Για τις ισχύουσες τιμές παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με έναν Επίσημο Έμπορο Mitsubishi Motors.