• 100 ΧΡΟΝΙΑ MITSUBISHI MOTORS

  Στη Mitsubishi Motors καλωσορίζουμε μια νέα εποχή καινοτομίας και ανακάλυψης που θα μας οδηγήσει στο αύριο. Η ιστορία μας ξεκινάει πάνω από 100 χρόνια στο χώρο της αυτοκίνησης. Mε σημαντικές διακρίσεις σε αγώνες έχουμε αναγνωριστεί ως ένας κορυφαίος κατασκευαστής SUV με τα πλέον ανθεκτικά και αξιόπιστα οχήματα. Κρατάμε αυτά τα στοιχεία υπεροχής σαν βάση εξέλιξης και είμαστε έτοιμοι για τη νέα εποχή και τις νέες αξίες της αυτοκίνησης.

  DYNAMIC SHIELD

  H MITSUBISHI MOTORS ΣΗΜΕΡΑ

  Το όραμα έγινε πραγματικότητα. Επεκτείνουμε τους ορίζοντές μας αφήνοντας στο παρελθόν τον συμβατικό κινητήρα. Η καινοτόμα σχεδίαση και η τεχνολογία μας θα διαμορφώσει το μέλλον της αυτόνομης οδήγησης. Θα οδηγούμε ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα ταξιδεύουν πιο μακριά από όσο φανταζόμασταν. Θα ανακαλύψουμε νέους ορίζοντες τελειοποιώντας τα αυτοκίνητα του μέλλοντος σε έναν κόσμο εικονικό. Αυτό θέλουμε να επιτύχουμε. Αυτό μας οδηγεί. Drive your Ambition.

   ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

  Rear Design

  MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT

  Το Mitsubishi e-Evolution Concept είναι ένα πρωτότυπο που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των SUV & EV και την άριστη ενσωμάτωση νέων συστημάτων για μία εμπειρία αυτόνομης οδήγησης. Το πλήρως ηλεκτρικό SUV υψηλών επιδόσεων με την εμπνευσμένη σχεδίαση και την προηγμένη τεχνολογία αντανακλά την εξελιγμένη οδηγική εμπειρία.

  Rear Design

  OUTLANDER PHEV

  Το Outlander PHEV plug-in hybrid electric Twin Motor SUV είναι το αυτοκίνητο που εγκαινίασε την κατηγορία plug-in υβριδικών οχημάτων χρησιμοποιώντας σύστημα επόμενης γενιάς. Η PHEV τεχνολογία του έφερε την επανάσταση στην αυτονομία των ηλεκτρικών οχημάτων.

  ECLIPSE CROSS


  Rear Design

  TO ΚΑΛΥΤΕΡΟ SUV ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΜΕ ΠΟΤΕ!

  To νέο Eclipse Cross SUV με την κορυφαία 4κίνηση/S-AWC, τoν νέο κινητήρα βενζίνης MIVEC/1.5lt, 163hp και τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας το καθιστούν ως το καλύτερο SUV που κατασκευάσαμε ποτέ. Τα ποιοτικά υλικά, η τεχνολογία αιχμής και τα άψογης αισθητικής χαρακτηριστικά σχεδιάστηκαν για να μεγιστοποιούν την ασφάλεια και τον έλεγχο κατά την οδήγηση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ SERVICE