Εξωτερικό

Η προεξέχουσα γρίλια και οι δυναμικοί προβολείς LED παρέχουν στο νέο ASX, μια μοναδική εμφάνιση που τονίζει τον έτοιμο για όλα χαρακτήρα του. Μην μένετε στο παρασκήνιο. Η κεντρική σκηνή σας περιμένει.

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Σχεδιασμένο για περιπέτεια

Το νέο Mitsubishi ASX κάνει τα βλέμματα να γυρίζουν, με τη δυναμική και στιβαρή μπροστινή του όψη, καθώς και με την εντυπωσιακή σχεδίαση του πίσω μέρους. Η ευρεία, σταθερή σχεδιαστική φιλοσοφία και ο ευέλικτος χώρος αποσκευών, σας επιτρέπουν να πηγαίνετε παντού με στυλ και ευκολία.

ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ

Εξαιρετικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες

Ανεβάστε την εντυπωσιακή εμφάνιση του αυτοκινήτου στο επόμενο επίπεδο, με κομψές εξωτερικές λεπτομέρειες, όπως είναι τα μαύρα ή επιχρωμιωμένα πλευρικά προστατευτικά, οι μαύρες ποδιές προστασίας και οι μαύρες ή επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες στα φτερά.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗΣ ΓΡΙΛΙΑΣ

Η δυναμική εμφάνιση φέρνει το ASX στην κεντρική σκηνή

Η εμφάνιση που χαρακτηρίζει όλα τα αυτοκίνητα της γκάμας μας, αποτελεί τον πυρήνα της στρατηγικής μας σε ότι αφορά τον σχεδιασμό. Το νέο Mitsubishi ASX αποτελεί την ενσάρκωση αυτής της φιλοσοφίας. Η γρίλια προσφέρει μια σπορ, σκληροτράχηλη εμφάνιση που τονίζει την ετοιμότητα του αυτοκινήτου, να κατακτήσει τον κόσμο.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΟΨΗ

Η προστασία συναντά την απόδοση

Το μπροστινό μέρος του ASX έχει έντονη εμφάνιση SUV και ενσωματώνει μια δυναμική ασπίδα (DYNAMIC SHIELD). Αυτό το χαρακτηριστικό δημιουργεί μια αίσθηση προστασίας και απόδοσης.

ΙΣΧΥΡΗ ΣΙΛΟΥΕΤΑ

Δημιουργήθηκε για να είναι διαφορετικό

Το νέο Mitsubishi ASX είναι άμεσα αναγνωρίσιμο με την πρώτη ματιά. Έχει μια εξαιρετικά δυναμική εμφάνιση, την οποία ενισχύουν το χαμηλό, κεκλιμένο καπό και οι στιβαρές, σμιλεμένες πλευρές. 

ΝΕΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Έμφαση στις αλλαγές

Επειδή το νέο ASX είναι τόσο διαφορετικό, θεωρήσαμε ότι άξιζε μια νέα προσέγγιση στο σήμα και το λογότυπο. Μπορείτε να τα δείτε στο πίσω μέρος του οχήματος.  

ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΦΩΤΑ LED

Δείτε καλύτερα το δρόμο μπροστά σας

Το ASX διαθέτει καλύτερης απόδοσης προβολείς με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, οι οποίοι προσφέρουν πιο λαμπερό και πιο θερμό φωτισμό. Επίσης, επηρεάζουν λιγότερο την ορατότητα των υπόλοιπών χρηστών του οδικού δικτύου.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΣΩ ΦΩΤΑ LED

Καλύτερη ορατότητα για τα αυτοκίνητα που ακολουθούν

Τα κυρτά πίσω φώτα δίνουν σπορ εμφάνιση στο πίσω μέρος του ASX. Αν και πολύ μικρά σε μέγεθος, τα φώτα LED προσφέρουν καλύτερη ορατότητα.

Δυναμικά χρώματα για να προσωποποιήσετε το όχημά σας

Το ASX είναι διαθέσιμο σε μια εκπληκτική σειρά χρωμάτων. Για να δώσετε το στίγμα σας στο όχημα, επιλέξτε το χρώμα Crystal White με οροφή σε Onyx Black. Μπορείτε επίσης, να επιλέξετε τη διχρωμία ή το χρώμα Sunrise Red με οροφή σε Onyx Black.

ΑΤΣΑΛΙΝΟΙ ΤΡΟΧΟΙ 17 ΙΝΤΣΩΝ Ή ΤΡΟΧΟΙ 18 ΙΝΤΣΩΝ ΑΠΟ ΚΡΑΜΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Προσθέτουν μια σπορ πινελιά

Το νέο Mitsubishi ASX διατίθεται με τροχούς 17 ιντσών Flex. Για να ενισχύσετε την εμφάνιση, επιλέξτε τους μαύρους diamond cut τροχούς 18 ιντσών από κράμα αλουμινίου. 

asx

Για να εξρευνήσεις το εσωτερικό του ASX πιο λεπτομερώς, κάνε click στο Εσωτερικό