Εσωτερικό

Το νέο Mitsubishi ASX έχει άφθονο χώρο για το κεφάλι και τα πόδια. Με πινελιές πολυτέλειας και όλη την τεχνολογία που χρειάζεστε, θα απολαμβάνετε την κάθε σας στιγμή στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

Χώρος για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους

Το νέο Mitsubishi ASX έχει φαρδιά πόρτα και χαμηλό δάπεδο στον χώρο αποσκευών, για εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση. Με πέντε άτομα μέσα στο όχημα, μένει επαρκής χώρος για έως και 358 λίτρα αποσκευών. Η χωρητικότητα αυξάνεται κατά 69 επιπλέον λίτρα, όταν μετακινηθεί το πίσω κάθισμα προς τα εμπρός.

Τα ογκώδη αντικείμενα μεταφέρονται με μεγάλη ευκολία

ΚΟΜΨΟ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Το πίσω κάθισμα διαθέτει ένα κουμπί εύκολης απελευθέρωσης, το οποίο σας επιτρέπει να το αναδιπλώνετε προς τα εμπρός για να μεταφέρετε μεγαλύτερα αντικείμενα. Το πίσω κάθισμα μπορεί επίσης να αναδιπλωθεί κατά 60:40 για να χωρέσουν ακόμα πιο ογκώδη ή ειδικού σχήματος αντικείμενα. Σύρετε ολόκληρο το πίσω κάθισμα προς τα εμπρός για ακόμη μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης.

Η άνεσή σας είναι η προτεραιότητά μας

ΓΚΑΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ ‘Η ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Τα καθίσματα στο εσωτερικό του ASX έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη υποστήριξη και διατίθενται σε ανθεκτικό ύφασμα με λεπτομερείς ραφές. Για μια πρόσθετη πινελιά πολυτέλειας, μπορείτε να επιλέξετε τη δερμάτινη επένδυση. Στη διάθεσή σας βρίσκεται επίσης, η δυνατότητα επιλογής ενός ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενου καθίσματος οδηγού με χειροκίνητη οσφυϊκή υποστήριξη.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΘΟΝΗ ΟΔΗΓΟΥ 10 ΙΝΤΣΩΝ

Προσωποποιήστε τα γραφικά της οθόνης

Ακριβώς μπροστά από τον οδηγό, βρίσκεται μια έγχρωμη οθόνη πολλαπλών πληροφοριών. Στεγάζει το ταχύμετρο και το στροφόμετρο και σας παρέχει ενημερωμένες πληροφορίες, το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης και πολλά άλλα. Μπορείτε να εξατομικεύσετε την οθόνη, ώστε η γραφική απεικόνιση να είναι ακριβώς όπως την επιθυμείτε.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Έχουμε προσθέσει πολλές πινελιές, για να σας κρατάμε συνδεδεμένους και άνετους σε κάθε σας διαδρομή.

ΟΘΟΝΗ 9,3 ΙΝΤΣΩΝ [SMARTPHONE-LINK DISPLAY AUDIO - SDA]

Όλες οι αγαπημένες σας εφαρμογές στην οθόνη

Η SDA είναι η οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του οχήματος, η οποία έχει τοποθετηθεί στο κέντρο του ταμπλό. Η οθόνη μπορεί να γίνει επέκταση του smartphone σας μέσω των εφαρμογών Android Auto™ ή Apple CarPlay™. Συνδέοντας το smartphone σας στην οθόνη του οχήματος, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις συμβατές εφαρμογές του τηλεφώνου σας, μέσω του SDA.

Πινελιές άνεσης που κάνουν τη ζωή ευκολότερη

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Ένα από τα χαρακτηριστικά που πιστεύουμε ότι θα σας αρέσουν, είναι η βάση ασύρματης φόρτισης. Απλά, τοποθετήστε το smartphone σας στην περιοχή φόρτισης και η φόρτισή του θα ξεκινήσει άμεσα.

Τεχνολογία fresh air για πιο πλούσιο ήχο

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ BOSE

Το πολυτελές ηχοσύστημα Bose® διαθέτει εννέα ηχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός fresh air subwoofer που έχει τοποθετηθεί στον χώρο αποσκευών και συνδέεται με το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Αποδίδει τον φημισμένο πλούσιο ήχο χαμηλής συχνότητας της Bose, χωρίς να περιορίζει στο ελάχιστο τον χώρο αποσκευών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΡΕΜΙΑ

Έχουμε εστιάσει σε όλες τις λεπτομέρειες για να εξασφαλίσουμε ότι η κάθε σας διαδρομή, θα είναι όσο το δυνατό πιο άνετη.

MULTI-SENSE ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Πολλαπλών αισθήσεων εμπειρία που θα ταιριάξει σε κάθε σας διάθεση

Για να δημιουργηθεί ένα πιο χαλαρωτικό εσωτερικό, όχι μόνο για τον οδηγό, αλλά και για τους επιβάτες, έχουμε προσθέσει λεπτές πινελιές που θα σας βοηθήσουν να απολαμβάνετε μεγάλη ηρεμία. Περιλαμβάνονται τα απαλά καθίσματα, το ηχοσύστημα και ο διακριτικός εσωτερικός φωτισμός. 

ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΟΝΙ

Μικρές λεπτομέρειες που θα σας κάνουν να χαμογελάτε

Με το απλό πάτημα ενός διακόπτη, ο οδηγός μπορεί να θερμάνει το τιμόνι για μέγιστη άνεση. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα άνετο, ζεστό κάθισμα. Το ASX διαθέτει θερμαινόμενα καθίσματα τόσο για τον οδηγό, όσο και για τους επιβάτες.

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΗΛΙΟΡΟΦΗ

Γεμίζει την καμπίνα με φως

Η πανοραμική οροφή παρέχει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 4 ρυθμίσεων, για πλήρη προσαρμογή στις προτιμήσεις σας. Η πανοραμική οροφή επιτρέπει στο φως του ήλιου να γεμίζει την καμπίνα, δημιουργώντας έναν πιο χαλαρωτικό εσωτερικό χώρο.

asx

Για να εξερευνήσεις την ασφάλεια του ASX πιο λεπτομερώς, κάνε click στην Ασφάλεια