Η οδήγηση

Αυτό το δυναμικό SUV είναι το όνειρο των κατοίκων της πόλης. Είναι ευέλικτο στην κίνηση και εύκολο στη στάθμευση, ενώ με τη δυνατότητα αλλαγής πολλών ρυθμίσεων, μπορείτε να κάνετε εξατομικευμένες προσαρμογές της λειτουργίας του αυτοκινήτου, ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες οδήγησης.

 

ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Τα καλύτερα των δύο κόσμων

Το νέο Mitsubishi ASX δεν είναι υβριδικό μόνο επειδή σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφόρων υβριδικών τρόπων μετάδοσης της κίνησης. Το σχήμα του αμαξώματος είναι επίσης υβριδικό και έχει συμβάλει στη δημιουργία ενός συνόλου που είναι εν μέρει hatchback (με όλη την ευελιξία που προσφέρει) και εν μέρει SUV. Το Νέας Γενιάς ASX είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση στην πόλη.

ΨΗΛΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΟΔΗΓΟΥ

Η πιο ψηλή θέση οδήγησης παρέχει καλύτερη ορατότητα

Το νέο Mitsubishi ASX είναι γεμάτο πινελιές SUV, στις οποίες περιλαμβάνεται το ψηλό κάθισμα που προσφέρει στον οδηγό, εξαιρετική ορατότητα σε όλες τις πλευρές, καθώς και ανεμπόδιστη θέα του δρόμου μπροστά από το όχημα. Σημαντική είναι και η μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, η οποία εξασφαλίζει ευκολία και ασφάλεια σε κάθε έδαφος, ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες οδήγησης.

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ

Ένα σύστημα για κάθε τρόπο ζωής

Επιλέξτε τον οικονομικό κινητήρα βενζίνης ή μια υβριδική έκδοση με τα επακόλουθα οικολογικά οφέλη. Εναλλακτικά, προτιμήστε την έκδοση PHEV, η οποία βασίζεται λιγότερο στη βενζίνη και μπορεί να φορτιστεί από κάθε κατάλληλη πηγή ενέργειας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ASX

Με κινητήρες βενζίνης μέχρι και με plug-in υβριδικά συστήματα, υπάρχει ένα ASX που είναι ιδανικό για εσάς.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ MULTI-SENSE

Προσωποποιημένη εμπειρία οδήγησης

Η SDA είναι η ενσωματωμένη οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας (infotainment). Έχει τοποθετηθεί στο κέντρο του ταμπλό του αυτοκινήτου και σας επιτρέπει να εξατομικεύετε πολλές από τις ρυθμίσεις του ASX. Επιλέξτε μεταξύ των 3 προγραμμάτων οδήγησης: ECO, SPORT και «MY-SENSE». Για πλήρη εξατομίκευση, αλλάξτε τη λειτουργία του συστήματος διεύθυνσης και ρυθμίστε τον φωτισμό περιβάλλοντος. Μπορείτε επίσης, να εξατομικεύσετε τα γραφικά στον πίνακα οργάνων, μπροστά από τον οδηγό.

ΣΤΑΝΤΑΡ 5-ΕΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Η σιγουριά που θέλετε

Η πλήρης 5-ετης εγγύηση σας παρέχει σιγουριά και ηρεμία. Λαμβάνετε επίσης, εγγύηση 8 ετών ή 160.000 χιλιομέτρων για τη μπαταρία και 5-ετη οδική βοήθεια (MAP).

asx

Για να εξερευνήσεις το εξωτερικό του ASX πιο λεπτομερώς, κάνε click στο Εξωτερικό