Η οδήγηση

Είτε ταξιδεύετε στην πόλη είτε ταξιδεύετε με αυτοκίνητο κατά μήκος των επαρχιακών δρόμων, αυτό το μικρό αυτοκίνητο προσφέρει ευχάριστη οδήγηση χάρη στον ευέλικτο χειρισμό και την εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου.
Alt Text
Προηγμένος κινητήρας

Διεγείρετε τις αισθήσεις σας

Με έναν εξαιρετικής απόκρισης κινητήρα Mitsubishi που προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις, το Spece Star ελίσσεται με άνεση τόσο στους δρόμους των πόλεων όσο και στους επαρχιακούς δρόμους.
Alt Text
Κορυφαίος κύκλος στροφής

Η στάθμευση στην πόλη μόλις έγινε ευκολότερη

Δεν μπορούμε να σας βρούμε χώρο στάθμευσης, αλλά μπορούμε να κάνουμε το χώρο στάθμευσης πιο προσιτό. Το μικρό σχήμα, το υδραυλικό τιμόνι και ο κύκλος περιστροφής μόλις 4,6 μέτρων σημαίνει ότι μπορείτε να διεκδικήσετε τώρα αυτούς τους μικρούς χώρους.
Alt Text

Με υψηλή απόδοση στην κατανάλωση καυσίμου

Κορυφαία αεροδυναμική σχεδίαση

Οι ομαλές αεροδυναμικές γραμμές του Space Star βελτιώνουν την απόδοση καυσίμου και τη σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες. Μειώνουν επίσης τις εκπομπές CO2. 
Σύστημα ελέγχου πορείας (Cruise Control)

Μείνετε εντός του ορίου ταχύτητας

Η ρύθμιση της μέγιστης ταχύτητας του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας το σύστημα ελέγχου ταχύτητας ταξιδιού είναι χρήσιμη για την οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο. Σας επιτρέπει να έχετε μια πιο χαλαρή εμπειρία και να αποφύγετε την κόπωση των ποδιών.
Υποβοήθηση οδήγησης Eco

Πόσο αποδοτική είναι η εξοικονόμηση καυσίμου σας;

Δημιουργήσαμε το σύστημα υποβοήθησης οδήγησης Eco Drive Assist για να σας δείξουμε πόσο αποτελεσματική είναι η εξοικονόμηση καυσίμου σας. Όσο περισσότερα πράσινα φανάρια κερδίζετε, τόσο το καλύτερο. Αυτό θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε καύσιμα και να ωφελήσετε το περιβάλλον.
Space Star
Για να εξερευνήστε το εξωτερικό του Space Star πιο λεπτομερώς, μεταβείτε στο Εξωτερικό