Οδηγώντας το Space Star

Η οδήγηση του Space Star είναι συναρπαστική. Πατήστε γκάζι και θα ενθουσιαστείτε από το πόσο γρήγορα το αυτοκίνητο ανταποκρίνεται στις εντολές σας. Εκτός από τη σπορ επιτάχυνση, η ευελιξία και η σταθερή συμπεριφορά του αυτοκινήτου κάνει τους  ελιγμούς στην κυκλοφορία παιχνίδι.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2L DOHC 12-VALVE MIVEC

Κορυφαία απόδοση καυσίμου

Το Space Star έχει ένα 12-βάλβιδο, εν σειρά, 3-κύλινδρο κινητήρα 1,2 λίτρων DOHC MIVEC. Το όνομα MIVEC προσδιορίζει το καινοτόμο, ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου χρονισμού βαλβίδων -  Mitsubishi Innovative Valve Timing Electronic Control System. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρει άμεση απόκριση σε συνδυασμό με εντυπωσιακή κατανάλωση και κατά συνέπεια, λιγότερες στάσεις για ανεφοδιασμό και περισσότερο  χρόνο ταξιδιού.

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Σχεδιασμένο με γνώμονα την απόδοση

Το αμάξωμα του Space Star έχει αεροδυναμικό σχήμα για ομαλή ροή του αέρα. Η μειωμένη αντίσταση περιορίζει ο θόρυβο του αέρα και τις εκπομπές CO2 βελτιώνοντας παράλληλα την απόδοση καυσίμου και τη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες.

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΤΡΟΦΗΣ

Ελίσσεται στους πιο στενούς χώρους

Με μία εξαιρετικά μικρή ακτίνα στροφής 4,6 μέτρων (από τις καλύτερες στην κατηγορία) το Space Star κινείται άνετα σε στενούς αστικούς ή εξοχικούς δρόμους. Σε ό,τι αφορά το παρκάρισμα, αυτό το hatchback ελίσσεται σε χώρους που τα άλλα αυτοκίνητα δεν μπορούν.

CRUISE CONTROL

Άνετη οδήγηση στα μακρινά ταξίδια

Με το Cruise Control, η ταχύτητα του αυτοκινήτου σας διατηρείται αυτόματα χωρίς να πατάτε γκάζι. Έτσι μπορείτε να διανύετε πολλά χιλιόμετρα πιο ξεκούραστα Για να αποσυνδέσετε το Cruise Control, απλά πιέζετε το φρένο ή τον συμπλέκτη.

ΕΝΔΕΙΞΗ ECO MODE

Οδηγείτε οικονομικά

Όποτε πατάτε γκάζι ομαλά, ανάβει η ένδειξη ECO. Όσο συχνότερα ανάβει, τόσο προοδεύετε. Αυτό σας βοηθά να αναπτύξετε καλύτερες οδηγικές συνήθειες, μειώνοντας την κατανάλωση και συμβάλλοντας σε ένα καθαρότερο περιβάλλον.

Space Star

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ξεχωριστή εμφάνιση του Space Star; Πηγαίνετε στο Εξωτερικό