Το Εξωτερικό του Space Star

Το Space Star είναι το τέλειο αυτοκίνητο για να εκφράσετε την ελευθερία και το στυλ σας. Μια ματιά στο λείο αμάξωμα, στους προβολείς που θυμίζουν μάτια αιλουροειδούς και στον επιβλητικό προφυλακτήρα, είναι αρκετή για να καταλάβετε ότι είναι ένα αυτοκίνητο που διεγείρει τις αισθήσεις σας. Γιατί να αναμιχθείτε με το πλήθος, ενώ μπορείτε να ξεχωρίσετε;
Alt Text

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ DYNAMIC SHIELD

Περισσότερη προστασία, μεγαλύτερη ευστάθεια

Η εμπρός μάσκα και ο εμπρός προφυλακτήρας του Space Star ενσωματώνουν την σχεδιαστική ταυτότητα DYNAMIC SHIELD. Αυτή η μοναδική σχεδίαση αφενός χαρίζει στο αυτοκίνητο μία ξεχωριστή εμφάνιση, αφετέρου, ως δομή, δημιουργεί μία ασπίδα προστασίας για πεζούς και επιβάτες.

ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Σχεδιασμένο για να σκίζει τον άνεμο

Το Space Star έχει ένα πολύ αεροδυναμικό αμάξωμα. Επίσης χρησιμοποιεί έναν προηγμένο κινητήρα MIVEC της Mitsubishi, αποτέλεσμα τεχνογνωσίας 80+ χρόνων. Ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία άκρως οικονομική κατανάλωση.
Alt Text
Alt Text

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ BI-XENON HID

Για να βλέπετε και να σας βλέπουν πιο εύκολα οι άλλοι

Οι προβολείς Bi-Xenon HID (High Intensity Discharge - Λαμπτήρες Εκκένωσης Υψηλής Έντασης) του Space Star είναι πιο φωτεινοί και αποδοτικοί. Στον εμπρός προφυλακτήρα, υπάρχουν φώτα ομίχλης LED. Πίσω, χρησιμοποιούνται φωτιστικά σώματα LED (περιλαμβάνονται φλας, φώτα  στοπ και πίσω φώτα) που επίσης είναι πιο αποδοτικά από τις στάνταρ λάμπες.
Alt Text
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ

Εύκολη ρύθμιση από τη θέση του οδηγού

Οι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες ρυθμίζονται ηλεκτρικά στην κατάλληλη θέση από το κάθισμα του οδηγού. Επίσης αναδιπλώνονται για λόγους προστασίας όταν το όχημα είναι σταθμευμένο.
Text
ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΥΠΝΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΛΕΙΔΙ

Μπαίνετε και βγαίνετε χωρίς να χρησιμοποιήσετε το κλειδί

Αισθητήρες στο Space Star ανιχνεύουν το κλειδί-πομπό σε μικρή απόσταση– αρκεί να το έχετε στην τσέπη ή στην τσάντα σας. Στη συνέχεια, το μόνο που χρειάζεται είναι να αγγίξετε το κουμπί στο χερούλι για να ξεκλειδώσετε τις πόρτες ή το χώρο αποσκευών, χωρίς να χρησιμοποιήσετε το κλειδί σας.
Space Star
Έτοιμοι να ανακαλύψετε το εσωτερικό του Space Star; Πηγαίνετε στο Εσωτερικό.