Το Εξωτερικό του Space Star

Το Space Star είναι το τέλειο αυτοκίνητο για να εκφράσετε την ελευθερία και το στυλ σας. Μια ματιά στο λείο αμάξωμα, στους προβολείς που θυμίζουν μάτια αιλουροειδούς και στον επιβλητικό προφυλακτήρα, είναι αρκετή για να καταλάβετε ότι είναι ένα αυτοκίνητο που διεγείρει τις αισθήσεις σας. Γιατί να αναμιχθείτε με το πλήθος, ενώ μπορείτε να ξεχωρίσετε;

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ DYNAMIC SHIELD

Περισσότερη προστασία, μεγαλύτερη ευστάθεια

Η εμπρός μάσκα και ο εμπρός προφυλακτήρας του Space Star ενσωματώνουν την σχεδιαστική ταυτότητα DYNAMIC SHIELD. Αυτή η μοναδική σχεδίαση αφενός χαρίζει στο αυτοκίνητο μία ξεχωριστή εμφάνιση, αφετέρου, ως δομή, δημιουργεί μία ασπίδα προστασίας για πεζούς και επιβάτες.

ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Σχεδιασμένο για να σκίζει τον άνεμο

Το Space Star έχει ένα πολύ αεροδυναμικό αμάξωμα. Επίσης χρησιμοποιεί έναν προηγμένο κινητήρα MIVEC της Mitsubishi, αποτέλεσμα τεχνογνωσίας 80+ χρόνων. Ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία άκρως οικονομική κατανάλωση.

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ BI-XENON HID

Για να βλέπετε και να σας βλέπουν πιο εύκολα οι άλλοι

Οι προβολείς Bi-Xenon HID (High Intensity Discharge - Λαμπτήρες Εκκένωσης Υψηλής Έντασης) του Space Star είναι πιο φωτεινοί και αποδοτικοί. Στον εμπρός προφυλακτήρα, υπάρχουν φώτα ομίχλης LED. Πίσω, χρησιμοποιούνται φωτιστικά σώματα LED (περιλαμβάνονται φλας, φώτα  στοπ και πίσω φώτα) που επίσης είναι πιο αποδοτικά από τις στάνταρ λάμπες.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ

Εύκολη ρύθμιση από τη θέση του οδηγού

Οι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες ρυθμίζονται ηλεκτρικά στην κατάλληλη θέση από το κάθισμα του οδηγού. Επίσης αναδιπλώνονται για λόγους προστασίας όταν το όχημα είναι σταθμευμένο.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΥΠΝΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΛΕΙΔΙ

Μπαίνετε και βγαίνετε χωρίς να χρησιμοποιήσετε το κλειδί

Αισθητήρες στο Space Star ανιχνεύουν το κλειδί-πομπό σε μικρή απόσταση– αρκεί να το έχετε στην τσέπη ή στην τσάντα σας. Στη συνέχεια, το μόνο που χρειάζεται είναι να αγγίξετε το κουμπί στο χερούλι για να ξεκλειδώσετε τις πόρτες ή το χώρο αποσκευών, χωρίς να χρησιμοποιήσετε το κλειδί σας.

Space Star

Έτοιμοι να ανακαλύψετε το εσωτερικό του Space Star; Πηγαίνετε στο Εσωτερικό.