Εξωτερικό

Το Space Star δεν έχει μόνο υπέροχη εμφάνιση που θα σταματήσει την κυκλοφορία. Έχει επίσης σχεδιαστεί για σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες. Έτσι μπορείτε να ελιχθείτε με χάρη μέσα στην πόλη ή να περιηγηθείτε στους στενούς επαρχιακούς δρόμους με ευκολία.
Alt Text

Αεροδυναμική σχεδίαση

Εκφράστε την ελευθερία και το στυλ σας

Το διακριτικό μπροστινό μέρος, οι εκφραστικές πλευρές και το στρογγυλεμένο πίσω μέρος προσδίδουν έναν αέρα λεπτότητας στο Space Star. Με τόσο καλή εμφάνιση, θα θελήσετε να το δείξετε όπου μπορείτε.
Alt Text
Προβολείς BI-Xenon HID

Φωτίστε το δρόμο μπροστά σας

Οι λαμπτήρες εκκένωσης υψηλής έντασης (HID) στους προβολείς είναι γεμάτοι με αέριο Xenon, που παράγει φως που φωτίζει το δρόμο μπροστά σας περισσότερο για να βελτιώσει την ορατότητά σας.
Text
Σύστημα Λειτουργίας χωρίς κλειδί (KOS)

Δεν χρειάζεται να ψάχνετε τα κλειδιά σας

Οι αισθητήρες στο Space Star ανιχνεύουν πότε το κλειδί είναι κοντά, είτε είναι στην τσέπη σας είτε στην τσάντα σας. Αυτό σημαίνει ότι η πόρτα του οδηγού και η πόρτα του χώρου αποσκευών μπορούν να ξεκλειδωθούν χωρίς να χρειαστεί να βρείτε το κλειδί σας.

Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες

Καλύτερα προνοητικοί παρά μετανιωμένοι

Αποφύγετε τα ατυχήματα στους στενούς δρόμους της πόλης ή μετακινήστε τους καθρέφτες ανάλογα με τη θέση των καθισμάτων σας, με ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέπτες που μπορούν να διπλωθούν προς τα μέσα με το πάτημα ενός κουμπιού.
Alt Text
Space Star
Για να εξερευνήστε το εσωτερικό του Space Star πιο λεπτομερώς, μεταβείτε στο Εσωτερικό