Εσωτερικό

Το Space Star διαθέτει πτυσσόμενο μονοκόμματο κάθισμα στο πίσω μέρος, το οποίο σας προσφέρει ευέλικτο χώρο για τους επιβάτες, τα ψώνια ή ακόμη και τα έπιπλα με επίπεδη συσκευασία. Πώς μπορεί ένα μικρό αυτοκίνητο να είναι τόσο ευρύχωρο;
Alt Text
Ευέλικτα καθίσματα

Χώρος για όλη την παρέα

Τα καθίσματα του Space Star σας προσφέρουν εξαιρετική ορατότητα και είναι κατασκευασμένα για μέγιστη άνεση, με βέλτιστη υποστήριξη στη πλάτη και άφθονο χώρο κεφαλής και ποδιών. Το πρακτικό πίσω κάθισμα διαθέτει πτυσσόμενη πλάτη για να δημιουργείται επιπλέον χώρος για τις αποσκευές σας ή το καροτσάκι σας.
Alt Text
Ανθρωποκεντρικός σχεδιασμός

Σχεδιασμένο γύρω σας

Ξοδεύουμε πολύ χρόνο να σκεφτόμαστε όλες τις μικρές λεπτομέρειες, είναι μέρος αυτού που ονομάζουμε "MItsubishi-ness". Έχουμε προσθέσει εμπρός και πίσω ποτηροθήκες για τον πρωινό σας καφέ, μεγάλες τσέπες μπροστινής πόρτας με υποδοχές για μπουκάλια και ακόμη και ένα γάντζο για τις τσάντες αγορών σας.

Χειριστήρια τιμονιού

Όλα σε απόσταση αναπνοής

Τα χειριστήρια για το ηχοσύστημα και το σύστημα ανοικτής συνομιλίας Bluetooth® είναι τοποθετημένα στο τιμόνι. Έτσι, μπορείτε επίσης να κρατάτε τα μάτια σας στο δρόμο ανά πάσα στιγμή.

Σημείωση: Το Bluetooth είναι εμπορικό σήμα της Bluetooth SIG, Inc.

Alt Text

Σαφής πίνακας οργάνων

Χειριστήρια υψηλής αντίθεσης

Έχουμε κάνει το ταχύμετρο μεγαλύτερο και ευκολότερο να το διαβάσετε και ο πίνακας οργάνων φωτίζεται πάντα. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα, ώστε να μπορείτε να διαβάσετε τα χειριστήρια σε όλες τις συνθήκες.
Alt Text
Space Star
Για να εξερευνήστε την ασφάλεια του Space Star πιο λεπτομερώς, μεταβείτε στην Ασφάλεια