Το Εσωτερικό του Space Star

Από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείτε στην καμπίνα του Space Star, θα διαπιστώσετε την ανθρωποκεντρική σχεδιαστική φιλοσοφία του. Υπάρχει άφθονος χώρος για τα κεφάλια και τα πόδια των επιβατών. Η σφαιρική ορατότητα είναι εξαιρετική. Ευέλικτη διάταξη καθισμάτων σημαίνει ότι μπορείτε να μεταφέρετε περισσότερα άτομα ή φορτία. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, όπως τα carbon διακοσμητικά στις επενδύσεις θυρών, το ταχύμετρο και το στροφόμετρο, είναι απλά ασυναγώνιστη.

SMARTPHONE-LINK DISPLAY AUDIO

Όλες οι αγαπημένες σας εφαρμογές είναι εδώ

Η πάνω κεντρική κονσόλα φιλοξενεί το Smartphone-Link Display Audio (SDA). Αυτό το σύστημα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας περιλαμβάνει μία οθόνη αφής 7”. Επίσης αποτελεί το κέντρο ελέγχου λειτουργιών ηχοσυστήματος και πληροφοριών για την κατάσταση του ταξιδιού, όπως κατανάλωση καυσίμου και υπόλοιπη αυτονομία. Το SDA υποστηρίζει το Apple CarPlay™ μέσω του iPhone σας. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το smartphone σας μέσω Android Auto™ ή Bluetooth™.

ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ

Μεγαλύτερη ασφάλεια στην οδήγηση

Το Space Star ενσωματώνει στο τιμόνι χειριστήρια για τον έλεγχο του ηχοσυστήματος και του συστήματος κινητού τηλεφώνου Bluetooth®. Η πρόσβασή τους είναι εύκολη, με μία μικρή κίνηση του αντίχειρα. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πάρετε τα μάτια σας από το δρόμο, όσο κάνετε τις επιλογές σας.

MULTIFUNCTION GPS NAVIGATION (MGN)

Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο

Το σύστημα  Multifunction GPS Navigation παρέχει πλήρη έλεγχο στον οδηγό. Μία οθόνη αφής LCD 6.5” σας επιτρέπει να ελέγχετε το αναβαθμισμένο σύστημα πλοήγησης, το ραδιόφωνο DAB/FM και το CD/DVD player. Και επειδή προσφέρει βελτιωμένη συμβατότητα smartphone, μπορείτε επίσης να στείλετε μηνύματα κειμένου (SMS), να κάνετε τηλεφωνικές κλήσεις και να χρησιμοποιείτε διάφορες εφαρμογές, hands-free μόνο με φωνητικό έλεγχο.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΝΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ

Υψηλή ηχητική απόλαυση

Το ενσωματωμένο ηχοσύστημα του Space Star περιλαμβάνει ένα CD player, ιδανικό για τους λάτρεις των CD, και ένα ραδιόφωνο AM/FM. Τέσσερα ηχεία υψηλής ποιότητας τοποθετημένα στρατηγικά σε όλη την καμπίνα προσφέρουν πλούσιο ήχο για όλους τους επιβάτες.

ΣΑΦΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

Ευανάγνωστα όργανα

Το ταχύμετρο και το στροφόμετρο υιοθετούν υψηλής αντίθεσης γραφικά ώστε να είναι πιο ευανάγνωστα. Αυτά τοποθετούνται σε μία επιφάνεια τύπου carbon με χρωμιωμένο πλαίσιο που τους προσδίδει σπορ χαρακτήρα. Στο κάτω τμήμα του ταχύμετρου, μία Οθόνη Πολλαπλών Πληροφοριών (Multi-Information Display) προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για το ταξίδι και προειδοποιήσεις.

Space Star

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την τεχνολογία προστασίας του Space Star; Πηγαίνετε στην Ασφάλεια.