Ασφάλεια

Δεν έχει σημασία αν ταξιδεύετε δέκα χιλιόμετρα κάθε εβδομάδα ή δέκα χιλιάδες, η ασφάλεια βρίσκεται στην κορυφή της λίστας όλων και αυτός είναι ένας τομέας όπου το Space Star υπερέχει.

Ανθεκτικό ελαφρύ αμάξωμα

Ασφαλέστερο στοιχείο αμαξώματος

Το αμάξωμα του Space Star είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και ελαφρύ. Αυτό συμβαίνει επειδή χρησιμοποιούμε πλάκες υψηλής αντοχής από χάλυβα που συμβάλλουν ώστε να επιτυγχάνεται πολύ υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας κατά τη σύγκρουση.
Alt Text
Alt Text

Σύστημα αερόσακων οδηγού και συνοδηγού

Προστασία για όλους στο αυτοκίνητο

Το Space Star είναι εξοπλισμένο με σύστημα αερόσακων. Οι επιβάτες των μπροστινών καθισμάτων προστατεύονται από μπροστινούς αερόσακους. Σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης, οι εμπρόσθιοι επιβάτες προστατεύονται από πλευρικούς αερόσακους και οι επιβάτες και στις δύο σειρές προστατεύονται από αερόσακους τύπου κουρτίνας που εκτείνονται κατά μήκος των πλευρών.

Προεντατήρες

Ασφαλέστερες ζώνες ασφαλείας εμπρός καθισμάτων

Οι προεντατήρες στις μπροστινές ζώνες ασφαλείας συσφίγγονται αυτόματα σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης, ώστε να παραμείνουν ασφαλέστεροι ο οδηγός και ο συνοδηγός και να μειωθεί οιαδήποτε πρόσκρουση κατά την ανάπτυξη των εμπρός αερόσακων.
Alt Text
Alt Text
Ενεργός έλεγχος σταθερότητας (ASC)

Ακόμη και αν εσείς είστε ασταθείς, το αυτοκίνητο δεν θα είναι

Αν οι τροχοί χάσουν την πρόσφυσή λαβή τους σε ολισθηρές επιφάνειες ή κατά την περιστροφή, το σύστημα ASC ρυθμίζει αυτόματα την έξοδο του κινητήρα και εφαρμόζει δύναμη πέδησης στους κατάλληλους τροχούς για να διατηρήσει τον έλεγχο και να αποτρέψει την ολίσθηση. Η λειτουργία ελέγχου πρόσφυσης εφαρμόζει δύναμη πέδησης στους περιστρεφόμενους τροχούς για ομαλή εκκίνηση και ευθεία επιτάχυνση.
Alt Text
ABS με ηλεκτρονική διανομή ισχύος πέδησης φρένων (EBD)

Σύστημα πέδησης για το σύστημα πέδησης

Το σύστημα αντιεμπλοκής κατά την πέδηση εμποδίζει τους τροχούς να κλειδώνονται κατά την πέδηση έκτακτης ανάγκης. Εκτός από το ABS, το Mirage διαθέτει ηλεκτρονική διανομή φρένων. Αυτό το σύστημα κατανέμει αυτόματα τη δύναμη πέδησης και στους τέσσερις τροχούς για να βελτιώσει την απόδοση φρεναρίσματος.
Alt Text
Σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε επιφάνεια με κλίση (HSA)

Χωρίς κύλιση σε λοφώδη εδάφη

Όταν ξεκινάτε σε μια απότομη πλαγιά, το Hill Start Assist σας βοηθά να αποφύγετε την περιστροφή προς τα πίσω διατηρώντας το φρένο μέχρι και δύο δευτερόλεπτα μέχρι να πατήσετε γκάζι.
Alt Text
Σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών (TPMS)

Ελαστικά στη σωστή πίεση

Οι αισθητήρες και οι πομποί στους τροχούς παρακολουθούν την πίεση των ελαστικών. Σε περίπτωση που ένα ή περισσότερα ελαστικά χάσουν σημαντική πίεση πλήρωσης, μια προειδοποιητική λυχνία αναβοσβήνει στον πίνακα οργάνων.