Η Ασφάλεια στο Space Star

Ακόμα και σε ένα μικρό hatchback είμαστε γενναιόδωροι σε θέματα Ασφάλειας. Το Space Star περιλαμβάνει μία σειρά ευφυών συστημάτων ασφάλειας που σε πολλές περιπτώσεις υπερτερούν του ανταγωνισμού. Χαρακτηριστικά όπως το Σύστημα αποφυγής σύγκρουσης και η Αυτόματη μεγάλη σκάλα φώτων (AHB) παρέχουν περισσότερη προστασία σε κάθε ταξίδι.

FORWARD COLLISION MITIGATION SYSTEM (FCM)

Επιβραδύνει αυτόματα το αυτοκίνητό σας

Αυτό το ευφυές σύστημα ασφάλειας δεν παρακολουθεί μόνο τα προπορευόμενα οχήματα, αλλά ανιχνεύει και πεζούς.  Εάν αναγνωρίσει πιθανότητα σύγκρουσης με όχημα ή πεζό, επιβραδύνει αυτόματα το όχημά σας

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΑΛΑ ΦΩΤΩΝ (AHB)

Αυτόματη αλλαγή φωτεινής δέσμης

Για ευκολότερη και ασφαλέστερη οδήγηση τη νύχτα, η μεγάλη σκάλα φώτων αλλάζει αυτόματα σε  μεσαία όποτε ανιχνεύεται ένα διερχόμενο ή προπορευόμενο αυτοκίνητο. Αφού το διερχόμενο όχημα περάσει, επανέρχεται η μεγάλη σκάλα. Δεν θα χρειαστεί να απομακρύνετε ποτέ το χέρι σας από το τιμόνι, για να αλλάξετε σκάλα φώτων.

ΑΜΑΞΩΜΑ RISE (REINFORCED IMPACT SAFETY EVOLUTION)

Ένα αυτοκίνητο με ενσωματωμένη πανοπλία

Το Space Star χρησιμοποιεί την προηγμένη μας δομή αμαξώματος Reinforced Impact Safety Evolution (RISE). Αυτό το κέλυφος αμαξώματος από ατσάλι υψηλής αντοχής απορροφά και διαχέει την ενέργεια που απελευθερώνεται σε μία σύγκρουση, μειώνοντας σημαντικά το συνολικό βάρος του οχήματος.

ΣΥΣΤΗΜΑ 7 ΑΕΡΟΣΑΚΩΝ SRS

Αερόσακοι για τον οδηγό και τους επιβάτες

Το Space Star εφοδιάζεται με σύστημα 7 αερόσακων SRS. Το σύστημα περιλαμβάνει εμπρός αερόσακους, εμπρός πλευρικούς, αερόσακους οροφής (τύπου κουρτίνας) ακόμα και έναν αερόσακο γονάτων οδηγού, παρέχοντας προστασία για όλους όσους βρίσκονται στο αυτοκίνητο.

HILL START ASSIST (HSA)

Εύκολη εκκίνηση σε ανηφόρα

Αν επιχειρήσετε να εκκινήσετε σε μια απότομη ανηφόρα, το σύστημα Hill Start Assist θα σας βοηθήσει διατηρώντας ενεργοποιημένο το φρένο για δύο δευτερόλεπτα, μέχρι να πατήσετε το πεντάλ του γκαζιού. Δεν θα χρειαστεί να σας απασχολήσει ξανά, το αν θα κυλίσει το αυτοκίνητό σας προς τα πίσω.

ΠΡΟΕΝΤΑΤΗΡΕΣ

Ζώνες ασφαλείας που συγκρατούν

Οι προεντατήρες αυτόματων ζωνών ασφαλείας σφίγγουν αυτόματα τις  ζώνες σε περίπτωση σύγκρουσης συγκρατώντας τον οδηγό και το συνοδηγό στη θέση τους. (Διπλός προεντατήρας διατίθεται προαιρετικά για τον οδηγό. Μονός προεντατήρας διατίθεται προαιρετικά για το συνοδηγό.)

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑΣ (ASC)

Μεγαλύτερος έλεγχος σε ολισθηρές συνθήκες

Σε επιφάνειες με μειωμένο συντελεστή τριβής, ή σε περίπτωση ολίσθησης του οχήματος λόγω ενός ξαφνικού ελιγμού, ενεργοποιούνται αυτόματα τα φρένα επιλεκτικά στους τροχούς. Για περαιτέρω σταθεροποίηση του οχήματος, μειώνεται ταυτόχρονα η ισχύς του κινητήρα.

Διατηρήστε τον έλεγχο στο φρενάρισμα

ABS ΜΕ EBD

Το Space Star Mirage διαθέτει σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τεσσάρων τροχών (ABS). Αυτό αποτρέπει το μπλοκάρισμα των τροχών σε ένα φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και βοηθά τον οδηγό να διατηρεί το έλεγχο ακόμα και σε ολισθηρές συνθήκες. Ο Ηλεκτρονικός Κατανεμητής Πέδησης - Electronic Brakeforce Distribution (EBD), ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό, κατανέμει τη πίεση πέδησης σε όλους τους τροχούς για βελτιωμένη απόδοση φρεναρίσματος.

Μείνετε ενήμεροι για την πίεση των ελαστικών

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ (TPMS)

Είναι πολύ σημαντικό να οδηγείτε με τη σωστή πίεση σε όλους τους τροχούς. Με το TPMS, οι αισθητήρες του συστήματος μετρούν την πίεση και τη θερμοκρασία των ελαστικών και στέλνουν τα αποτελέσματα σε μία μονάδα ελέγχου. Εάν διαπιστωθεί ότι η πίεση ενός ελαστικού είναι μειωμένη, μία προειδοποιητική λυχνία θα ανάψει στην οθόνη του ταμπλό.

Αν παρεκκλίνετε από τη λωρίδα κυκλοφορίας, το αυτοκίνητο θα σας προειδοποιήσει

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ (LDW)

Εάν το αυτοκίνητό σας παρεκκλίνει της πορείας του από τη λωρίδα κυκλοφορίας χωρίς να έχετε ενεργοποιήσει το φλας, αυτή η έξυπνη λειτουργία θα θεωρήσει ότι έγινε ακούσια. Τότε, θα ενεργοποιήσει ένα ηχητικό σήμα και μια οπτική προειδοποίηση στην οθόνη.

Space Star

Τι θέλετε να κάνετε;