Η οδήγηση του νέου COLT

Το Mitsubishi COLT διατίθεται με τρεις επιλογές κινητήρα και είναι εξοπλισμένο με τεχνολογίες που διευκολύνουν την οδήγηση και τη στάθμευση. 

Δυναμικό, μοντέρνο, εκλεπτυσμένο

Μόλις καθίσετε πίσω από το τιμόνι του νέου COLT, ένα πλατύ χαμόγελο θα σχηματιστεί στο πρόσωπό σας. Οι ζωηροί κινητήρες θα σας επιτρέψουν να κυκλοφορείτε γρήγορα στην πόλη, ενώ η καλοσχεδιασμένη καμπίνα θα σας προσφέρει άνεση σε κάθε σας μετακίνηση.

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Ένας κινητήρας για κάθε τρόπο ζωής

Επιλέξτε μεταξύ δύο οικονομικών κινητήρων βενζίνης και ενός υβριδικού κινητήρα βενζίνης με σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΟΥ COLT

Χαρακτηριστικά

Πλεονεκτήματα

COLT PETROL

Μ/Τ

Κινητήρας βενζίνης MPI 1 λίτρου με 5 ταχύτητες, 3 κυλίνδρους, 2ΕΕΚ και μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Ο ελαφρύς μικρών διαστάσεων κινητήρας είναι ευέλικτος, οικονομικός και ιδανικός για τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Χαμηλές εκπομπές ρύπων CO2.

COLT PETROL

Μ/Τ

Κινητήρας βενζίνης MPI 1 λίτρου με 6 ταχύτητες, 3 κυλίνδρους και μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Η υπερτροφοδότηση επιτρέπει στον μικρών διαστάσεων κινητήρα, να είναι ευέλικτος, οικονομικός και ιδανικός για τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Χαμηλές εκπομπές ρύπων CO2.

COLT HYBRID

Αυτόματο

Κινητήρας βενζίνης 1,6 λίτρων με ηλεκτροκινητήρα και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Αυτό-φορτίζεται καθώς οδηγείτε. Ο ηλεκτροκινητήρας τροφοδοτεί το όχημα στις χαμηλές ταχύτητες. Είναι πιο οικονομικός από τους ήπιους υβριδικούς και προσφέρει χαμηλότερες εκπομπές ρύπων CO2. Πιο αθόρυβη λειτουργία.

ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Η τέλεια λύση για τις αστικές μετακινήσεις

Η οδήγηση και η στάθμευση στην πόλη δεν θα μπορούσαν να είναι ευκολότερες, χάρη στις μικρές διαστάσεις του νέου Mitsubishi COLT. Με μήκος που δεν ξεπερνά τα μόλις 4 μέτρα, είναι ένα από τα πιο ευέλικτα αυτοκίνητα στην κατηγορία του. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Προσωποποιημένη εμπειρία οδήγησης

Το Multi-Sense είναι ένα ενσωματωμένο σύστημα που επιτρέπει στον οδηγό, να προσωποποιεί την εμπειρία οδήγησης. Παρέχει τη δυνατότητα αλλαγής του τρόπου λειτουργίας του συστήματος διεύθυνσης, καθώς και ρύθμισης του εσωτερικού φωτισμού και επιλογής των γραφικών στην οθόνη μπροστά από τον οδηγό. 

ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΡΕΜΙΑ

5-ετής εγγύηση + 8-ετής εγγύηση καλής λειτουργίας της μπαταρίας

Στη διάθεσή σας βρίσκονται ολοκληρωμένη εγγύηση 5 ετών για το COLT, εγγύηση 8 ετών  / 160.000 χλμ. για την καλή λειτουργία της μπαταρίας, καθώς και οδική βοήθεια (MAP)1  για 5 χρόνια.

1 Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την εγγύηση. Αυτό το παράδειγμα αφορά μόνο στην έκδοση HEV. 

EASY PARK ASSIST

Διευκολύνει τη στάθμευση

Το σύστημα Easy Park Assist του COLT hatchback σαρώνει και εντοπίζει χώρους στάθμευσης χρησιμοποιώντας 12 αισθητήρες γύρω από το όχημα και ελέγχει πλήρως το τιμόνι κατά τη διαδικασία της στάθμευσης. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να χρησιμοποιήσετε τα πεντάλ και το λεβιέ ταχυτήτων. 

Colt

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη μοναδική εμφάνιση του COLT; Ανατρέξτε στην ενότητα “Εξωτερικό”.