Εξωτερικό

Ένας μοναδικός συνδυασμός από έξυπνες, μικρού μεγέθους και σπορ πινελιές καθιστά το COLT, το τέλειο μέσο για εξερεύνηση της πόλης.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο νέος παίκτης στον κόσμο των hatchback

Εκλεπτυσμένη, εξαιρετική εμφάνιση, δυναμική σιλουέτα, χαρακτηριστικοί προβολείς και πίσω φώτα, καθώς και σπορ πινελιές όπως πλευρικά προστατευτικά και οπίσθια ποδιά. Το εξωτερικό του Mitsubishi COLT κάνει τα βλέμματα να γυρίζουν.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟ

Ένας συνδυασμός έξυπνης σχεδίασης και μικρών διαστάσεων

Οι σπορ γραμμές του καπό οδηγούν το βλέμμα στην κομψή μπροστινή γρίλια, ενώ και στις δύο πλευρές, οι χαρακτηριστικοί προβολείς προσφέρουν μια πολύ δυναμική μπροστινή όψη στο νέο COLT. Ακολουθώντας τις μυώδεις πλευρικές γραμμές, το βλέμμα καταλήγει σε ένα μικρών διαστάσεων, σπορ πίσω μέρος που συναρπάζει.

ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ

Εξαιρετικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες

Ανεβάστε την εντυπωσιακή εμφάνιση του αυτοκινήτου στο επόμενο επίπεδο, με κομψές εξωτερικές λεπτομέρειες, όπως είναι τα μαύρα ή επιχρωμιωμένα πλευρικά προστατευτικά, οι μαύρες ποδιές προστασίας και οι μαύρες ή επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες στα φτερά.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΓΡΙΛΙΑΣ

Γυαλιστερή μαύρη γρίλια με επιχρωμιωμένο ένθετο

Η εμφάνιση που χαρακτηρίζει όλα μας τα οχήματα βρίσκεται στην καρδιά της σχεδιαστικής μας στρατηγικής. Το νέο COLT εκφράζει απόλυτα αυτή την προσέγγιση. Η δυναμική γρίλια προσφέρει σπορ εμφάνιση και τονίζει την ικανότητα του αυτοκινήτου, να κυριαρχεί στην πόλη. 

ΝΕΟ ΣΗΜΑ COLT

Νέο σήμα για μια νέα εποχή

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τιμήσεις την επιστροφή του δημοφιλούς ονόματος COLT, από τη δημιουργία ενός δυναμικού νέου σήματος. Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου ξεχωρίζει το νέο σήμα Mitsubishi COLT, αλλά και το νέο λεκτικό σήμα Mitsubishi στην πόρτα του χώρου αποσκευών.

ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΦΩΤΑ LED

Φωτίζουν το δρόμο μπροστά από το αυτοκίνητο

Το νέο COLT διατίθεται με έξυπνα και εξαιρετικά δυναμικής σχεδίασης φώτα LED. Οι προσεκτικά σχεδιασμένοι προβολείς είναι εξαιρετικά αποδοτικοί και προσφέρουν μια θερμή δέσμη φωτός που ενισχύει την ορατότητα, χωρίς να ενοχλεί τους οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΣΩ ΦΩΤΑ LED

Καλύτερη ορατότητα για τους οδηγούς που ακολουθούν

Στο πίσω μέρος, τα χαρακτηριστικά φώτα σχήματος C προσφέρουν στο COLT hatchback, μια σπορ αίσθηση. Αν και μικρά σε διαστάσεις, τα φώτα LED εξασφαλίζουν καλύτερη ορατότητα.

ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Προσθέστε τη δική σας σπορ πινελιά

Το Mitsubishi COLT διατίθεται με αλουμινένιους τροχούς 16 και 17 ιντσών. Και οι δύο επιλογές είναι δίχρωμες και έχουν δεχτεί μηχανική επεξεργασία. Επιλέξτε τους μαύρους τροχούς Diamond-cut 16 ιντσών ή τους γκρι Diamond-cut τροχούς 17 ιντσών.

Κομψά χρώματα που αντανακλούν την προσωπικότητά σας

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Το COLT διατίθεται σε μια σειρά εντυπωσιακών χρωμάτων που θα ταιριάξουν απόλυτα με τη δική σας αισθητική. Επιλέξτε τον χρωματισμό Artic White ή μεταξύ συναρπαστικών μεταλλικών χρωμάτων όπως είναι τα Onyx Black, Sunrise Red, Royal Blue και Volcanic Grey.

ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

Άφθονος χώρος μεταφοράς αποσκευών

Αν και το COLT είναι ένα hatchback πόλης, θελήσαμε να εξασφαλίσουμε επαρκή χώρο αποσκευών. Για να το πετύχουμε, καταλήξαμε σε μια απλή λύση: ένα αφαιρούμενο πάνελ που χωρίζει τον χώρο αποσκευών και προσφέρει αποθηκευτικό χώρο στο κάτω και στο επάνω μέρος. Όταν δεν το χρησιμοποιείτε, μπορείτε να το τοποθετήσετε στο δάπεδο του χώρου αποσκευών. Επίσης, όταν έχετε αναδιπλώσει τα πίσω καθίσματα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα επίπεδο δάπεδο. 

Colt

Θέλετε να εξερευνήσετε το εσωτερικό του COLT; Ανατρέξτε στην ενότητα “Εσωτερικό”.