Εσωτερικό

Στο εσωτερικό, θα βρείτε καθίσματα που θα αγκαλιάσουν το σώμα σας, ένα υπερσύγχρονο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, καθώς και έξυπνες ψηφιακές οθόνες που μπορούν να εξατομικευτούν, για να δημιουργηθεί ένας μοναδικός χώρος που θα ταιριάζει με τη δική σας αισθητική.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ

Καθίσματα εξαιρετικής υποστήριξης

Τα καθίσματα έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη άνεση και υποστήριξη. Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά και διαθέτουν υψηλής ποιότητας ραφή. Η επένδυση από έξυπνα, ανθεκτικά υλικά, καθιστά τα καθίσματα, ιδανικά για άνετη, καθημερινή χρήση.

ΘΕΣΗ & ΟΛΙΣΘΗΣΗ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ

Ρυθμίσεις στα καθίσματα και τον χώρο αποσκευών

Για να διασφαλίσουμε ότι θα αισθάνεστε όσο το δυνατό πιο άνετα, τα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού ρυθμίζονται σε έξι θέσεις. Το πίσω κάθισμα αναδιπλώνεται για να δημιουργηθεί μεγαλύτερος χώρος αποσκευών. Μπορεί επίσης, να αναδιπλωθεί κατά το ένα τρίτο ή κατά δύο τρίτα, για να είναι εφικτή η μεταφορά μεγάλων αντικειμένων με ιδιόμορφο σχήμα.

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

Επιλογές τρόπου θέασης των ενδείξεων

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων διαθέτει οθόνη που μπορεί να προσαρμοστεί από τον οδηγό, ώστε να εμφανίζονται οι ενδείξεις που τον εξυπηρετούν ανά πάσα στιγμή.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT

SMARTPHONE-LINK DISPLAY AUDIO [SDA]

Οι αγαπημένες σας εφαρμογές σε μια οθόνη 9,3 ιντσών

Η οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας είναι τοποθετημένη στο κέντρο του ταμπλό. Η οθόνη μπορεί να γίνει επέκταση του smartphone σας μέσω των εφαρμογών Android Auto™ ή Apple CarPlay™. Συνδέστε το smartphone σας με την οθόνη του COLT, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε συμβατές εφαρμογές του τηλεφώνου σας, μέσω του SDA.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΘΟΝΗ 10 ΙΝΤΣΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ

Λεπτομέρειες πλοήγησης στην οθόνη

Αυτή είναι μια οθόνη που συγκεντρώνει πληροφορίες, οι οποίες είναι ορατές μέσα από το τιμόνι. Διαθέτει μια απλοποιημένη γραφική απεικόνιση του δρόμου με όρια ταχύτητας, καθώς και όλους τους μετρητές, τα όργανα και τις σημαντικές πληροφορίες ταξιδιού.

PREMIUM ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ BOSE®

Fresh Air ηχείο για πιο πλούσιο ήχο

Το premium ηχοσύστημα Bose® διαθέτει εννέα ηχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός Fresh Air ηχείου [FAS]. Αυτή η αποκλειστική τεχνολογία περιλαμβάνει subwoofer στον χώρο αποσκευών. Η σύνδεση με το εξωτερικό του αυτοκινήτου έχει εξαλείψει την ανάγκη για ενσωμάτωση μεγάλων ηχείων στην καμπίνα. Το σύστημα αποδίδει τον φημισμένο πλούσιο ήχο χαμηλής συχνότητας της Bose, χωρίς να περιορίζει στο ελάχιστο τον χώρο αποσκευών.

Ανεβάστε την άνεση στο επόμενο επίπεδο

ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για τις κρύες μέρες του χειμώνα, από την αίσθηση της ζέστης στα καθίσματα. Για μεγαλύτερη άνεση, έχουν προβλεφθεί ξεχωριστά χειριστήρια για τον οδηγό και τον συνοδηγό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να πατήσετε το κουμπί που αντιστοιχεί στον οδηγό ή τον συνοδηγό και το κάθισμά του θα ζεσταθεί σε ελάχιστα λεπτά.

Μικρές λεπτομέρειες που θα φέρουν ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό σας

ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΙΜΟΝΙ

Με ένα απλό πάτημα του διακόπτη, ο οδηγός μπορεί να θερμάνει το τιμόνι με τη δερμάτινη επένδυση.

KEYLESS OPERATION SYSTEM [KOS]

Οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη μεγάλη διαφορά

Ενεργοποιώντας τη λειτουργία ‘approach unlock’ μπορείτε να ξεκλειδώσετε αυτόματα το όχημά σας, όταν πλησιάσετε με το κλειδί σε ακτίνα 1 μέτρου. Αν απομακρυνθείτε από αυτή την ακτίνα, το σύστημα θα κλειδώσει αυτόματα το αυτοκίνητο.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

Περισσότερα χαρακτηριστικά για ενίσχυση της ευκολίας

Έχουμε εστιάσει σε κάθε λεπτομέρεια, ειδικά στους χώρους αποθήκευσης. Μεταξύ των μπροστινών καθισμάτων υπάρχει βάση για δύο ποτήρια και επιπλέον χώρος κάτω από το υποβραχιόνιο. Στο εσωτερικό των θυρών υπάρχουν θήκες με πρόβλεψη για την τοποθέτηση φιαλών 1,5 λίτρου, ενώ στη διάθεσή σας υπάρχει και ντουλαπάκι με χωρητικότητα 8 λίτρων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ MITSUBISHI

Το Multi-Sense προσωποποιεί την εμπειρία οδήγησης

Το SDA είναι ένα σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, το οποίο έχει τοποθετηθεί στο κέντρο του ταμπλό και σας επιτρέπει να προσαρμόζετε πολλές από τις ρυθμίσεις του νέου COLT. Επιλέξτε μεταξύ των 3 προγραμμάτων οδήγησης: ECO, SPORT και MY-SENSE. Για πλήρη εξατομίκευση, αλλάξτε τη λειτουργία του συστήματος διεύθυνσης και ρυθμίστε τον φωτισμό περιβάλλοντος. Μπορείτε επίσης, να προσαρμόσετε την γραφική απεικόνιση, στην οθόνη μπροστά από τη θέση του οδηγού.

COLT

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την τεχνολογία ασφαλείας του COLT; Ανατρέξτε στην ενότητα “Ασφάλεια”.