Κόστος Χρήσης Eclipse Cross PHEV

Η καινοτόμος τεχνολογία επιτρέπει τη συχνότερη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας σε όλες τις συνθήκες οδήγησης, προσφέροντας μεγάλη οικονομία

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Οδηγήστε καθημερινά με εξαιρετικά χαμηλό κόστος

Μια πλήρης ηλεκτρική φόρτιση κοστίζει περίπου 1 ευρώ και θα σας καλύψει για 45 χιλιόμετρα. Για να έχετε μια καλύτερη εικόνα, εάν οδηγείτε περίπου 20 χιλιόμετρα καθημερινά, η χρήση του Eclipse Cross PHEV θα σας κοστίζει περίπου 44 λεπτά την ημέρα. Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για να μην χρησιμοποιείτε καθόλου τον κινητήρα βενζίνης.   

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ

Αποφύγετε τα κόστη εκπομπής ρύπων

Το Eclipse Cross PHEV ανήκει στην κατηγορία αυτοκινήτων υπέρ-χαμηλών ρύπων (ultra-low emissions) και μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα στον δακτύλιο της Αθήνας.

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Αποφύγετε τον φόρο Εταιρικών Αυτοκινήτων

Κάθε εταιρικό αυτοκίνητο επιβαρύνεται από τη φορολόγηση παροχών σε είδος. Τα οχήματα μηδενικών ή χαμηλών ρύπων έως 50g CO2/km και με Λιανική Τιμή Προ Φόρων έως 40.000 ευρώ εξαιρούνται από τη φορολόγηση. Οι Στο πέρασμα του χρόνου θα εξοικονομήσετε χιλιάδες ευρώ.

eclipse cross phev

Για να εξερευνήσετε τους τρόπους λειτουργίας του Eclipse Cross PHEV που αλλάζουν τα δεδομένα, ανατρέξτε στην ενότητα Τεχνολογία.